Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 40 963
  • 768
  •   1
Отговори
# 765
# 766
Преди малко написах всичко това в др тема и чак сега видях, че то си има специално тема за моя случай. Извинявам се, че ще се повторя, но трябва да споделя:)
Отидох на профилактичен преглед при гинеколог от Токуда. Както си течеше прегледа и си говорим за всички мой предишни проблеми, кога съм родила, как и т.н., реших да му споделя и, че още кърмя сина си (на 1 година)...последва пауза и остър поглед от негова страна и следните думи, цитирам: "Ами спирай! Кралимарковци не ни трябват."  Облещих се насреща, реших да не влизам в спор и само му казах, че това си личен мой избор и, че съм дошла за друго. Даже си помислих дали да не си тръгна, но вече бях платила за прегледа и не ми се правеше сцена, както и не исках да си докарвам ненужни проблеми. Докторът видя учудването ми и реши да ми каже защо е толкова краен в мнението си. Оказва се, че децата след 1 година вече не произвеждат еди-какъв-си ензим и кърмата не само, че нищо не им дава, ами е направо вредна. Последното не го каза, но така разбрах от погледа му. Нещо за разтройство също имаше в лекцията, като накрая ме посъветва да се поинтересувам по темата.
Учудих се не толкова на изразното мнение, защото има мн хора, които смятат така, но на крайността му. Той наистина смяташе, че ми дава правилен съвет и, че аз вредя на детето си. Да не говорим, че той е специалист...

# 767
zlinka, има нова тема..тази вече е изписана....

# 768
Мерси, ще го копирам и на там:)

Общи условия

Активация на акаунт