Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 40 965
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
... а бананите ми ги хвърляше директно, че в краищата на бананите се въдели червеи и чрез кърмата си щяла съм да предам глисти на Криси ...
Бисер, бисеееееер  Joy
аз това за първи път го чувам
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 721
... а бананите ми ги хвърляше директно, че в краищата на бананите се въдели червеи и чрез кърмата си щяла съм да предам глисти на Криси ...
Бисер, бисеееееер  Joy
аз това за първи път го чувам
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

не само вие го чувате за пръв път момичета, не само вие  Joy а да не говорим, че като ни стане време за пюренца жената ни е "забранила" (все едно я пита някой) да му даваме банани, отново по същата причина като за кърменето ... но пък иначе ме съветваше да му слагам мед във водата, че не искаше да я пие малкия в началото ...
чешити всякакви Grinning  ей за това спрях да ги слушам всичките и ми е много добре Simple Smile

# 722
  • Къде ли не
Чета ви момичета и чак тъпо ми става, че на мен никой вече не ми ръси бисери!  Mr. Green
С първото и аз имах много компетентни доброжелатели, но като видяха, че ни се водя ни се карам, и замлъкнаха! Ето снощи в едно заведение сред голяма компания малката дискретно си посуква. В един момент, обаче реши да си качи крачето на масата и привлече погледите. Част от компанията отвориха едни очииииии, като разбраха какво прави, но си замълчаха. Пък на мен така ми се щеше да кажат нещо безумна та да се посмея!

# 723
Днес майка на две деца (1,5 и 3,7 г.) ми срина представите за майчинство с лекомислието и откровените си безумия, реших да споделя тези в частта за кърменето. Първото дете не щяло да суче, та цедила с помпа известно време и се отказала, че я заболяла ръката - това както и да е, НО: като се родило второто, тя искала да ходи на море и на 7 дни го завела (от София е) на хотел на морето, като не го кърмила, защото тя искала да ходи на море!?! Не разбрах какво й пречи морето на кърменето... Но пък бебето ходило втори път на море (това "вместо" кърма трябва да му е било Rolling Eyes) - на 40 дена, разболяло се и тя дала  АБ, при това иначе твърдеше, че бебето не боледувало толкова ... Разбрах сега колкко съм глупава аз - да не искам море, а да кърмя!!!

# 724
  • not found
Не е искала да го кърми , защото не може да влезе в солената вода и после да му даде, то не че няма варианти ,ако иска да си кърми детето да го направи , но всеки сам си решава  , а за АБ какво значение има ? Моето дете също пи АБ на 40 дни ,а се кърмим от както се е родил , това , че не го кърми  не е критерии за да се разболее малкото .

# 725
Цитат
Моето лично мнение е, че до към годинка може да се кърми детето. След това, ако майката има кърма, има съвременни методи - като изцеждане на кърмата - и да се дава с биберон или на кашичка, защото кърмата е наистина много полезна. Принципно около годинка - две детето вече има зъбки, което прави самото кърмене от гърдата доста болезнено, също така до тази възраст детето вече яде доста неща - и от лъжичка и солетки, бисквитки и доста разнообразна храна, което прави храненето от гърда по-лесно за отбиване.
Кърмата е изключителн полезна, но не е задължително да се поема директно от гърдата.
За отбиването е хубаво да се започне по-отрано. Отбиването небива да се прави насила. Т.е трябва постепено детето да свикне с това, че млякото се пие от биберон. Би могло да се намава биберона с нещо сладко, за да се засили желанието на детето да опита и да засмуче от биберона.

doh baaa  33uu Rolling Eyes

Наистина не знам какво да кажа...  Tired

# 726
Това май го бяхме коментирали, имаше даже цял форум психоложки, пълни с изказвания от тоя сорт.

# 727

Цитат
Моето лично мнение е, че до към годинка може да се кърми детето. След това, ако майката има кърма, има съвременни методи - като изцеждане на кърмата - и да се дава с биберон или на кашичка, защото кърмата е наистина много полезна. Принципно около годинка - две детето вече има зъбки, което прави самото кърмене от гърдата доста болезнено, също така до тази възраст детето вече яде доста неща - и от лъжичка и солетки, бисквитки и доста разнообразна храна, което прави храненето от гърда по-лесно за отбиване.
Кърмата е изключителн полезна, но не е задължително да се поема директно от гърдата.
За отбиването е хубаво да се започне по-отрано. Отбиването небива да се прави насила. Т.е трябва постепено детето да свикне с това, че млякото се пие от биберон. Би могло да се намава биберона с нещо сладко, за да се засили желанието на детето да опита и да засмуче от биберона.
BubolecheMeche, ама къде го намери тоз просветител на майки?!  #Crazy

# 728
Почнаха ме и мен с подмятания да отбивам Twisted Evil

За това, че кърменето било болезнено около годинка Shocked явно съм супер мутант, който не изпитва болка Mr. Green

# 729
  • В сърцето на моите съкровища...:)
На мен след абсурдните вметки за ''нехранителната кърма'', вчера ми изтърсиха, че трябва да му давам по-малко да яде, защото имал много голями бузи и бил 7.500 кг  Shocked

Та, се замислих и си казвам, ми сигурно от ''рядката кърма'' ще да ги е направил тези килца  smile3532 smile3534

# 730

Цитат
BubolecheMeche, ама къде го намери тоз просветител на майки?!  #Crazy

Цяла тема има в някакъв друг форум... То цялата за тук беше, но разбрах, че е пускана вече.  Peace

# 731
дай го този форум да виидм и ние #Crazy
абе това дали от просотия го говорят или е някаква антикърмаческа пропаганда? аз недоумявам как може да се съветва жена да се цеди и да маже биберон с нещо СЛАДКО само и само детето д ане пие от гърда.

оня ден майка ми (почти противник на кърменето) ми сподели как по тв гледала за някаква жена,която си кърми детето на 5 години,та мама беше много погнусена. „то може да чете и пише,а тя му тика цица в устата!“ хахах....честно казано и аз до 5 години ще ми дойде байгън,ама....не в това е въпроса.

# 732
http://www.kak-da.info/topic678.html  Rolling Eyes
То е от бисер на бисер..  Tired

# 733
  • София, св. Троица
Ей едвам издържах да прочета цялата тема от линка....направо побеснях..абе как не мога да я хвана тая July и да й оскубя косите.....тая не е ли чувала, че психоанализата създадена от Фройд, отдавна, ама много отдавна не се практикува в Европа и тези схващания не само че са остарели, те отдавна остарели....просто... smile3511

# 734
Лелеее, в този форум са се събрали от компетентна по-компетентна!  Joy
И аз не изтраях да прочета докрай.

Общи условия

Активация на акаунт