Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 41 028
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
И аз се опитвах да разяснявам, за предното и задно мляко. Но не- трябва вода да се дава, защото е с различен състав от кърмата Crazy!!!
А като кажа, че той отказва, като му предложа се мръщи и плюе, отговора е - да намеря начин, да му сложа захар и т.н. #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Сблъсках се няколко пъти с това и установих, че няма смисъл.
Значи , ако ви притеснява този въпрос спокойно може да отговаряте, че давате вода на кърмачето , а дали е чак от такова значение дали я пие от гърдата на мама-стерилна и с подходяща Т или от шишенце....
Вече даже няма да ми е кофти, че лъжа Laughing.

# 61
Това от днес.
Доктор-Нали даваш вече сок-морков,ябълка?
Аз-Нееее!
Доктор-Е как не?!Какво пие детето?
Аз-Мляко(Кърма.)
Доктор-Аааа недей така.Ще и докараш някоя анемия само на кърма...

newsm78

# 62
  • Стара Загора
Това от днес.
Доктор-Нали даваш вече сок-морков,ябълка?
Аз-Нееее!
Доктор-Е как не?!Какво пие детето?
Аз-Мляко(Кърма.)
Доктор-Аааа недей така.Ще и докараш някоя анемия само на кърма...

newsm78
Прав е доктора. Трябва и желязо и витамини ,които не могат да се доставят само с кърмата.

# 63
Даааа той сока бъка от желязо... направо на топчета вътре плува...  hahaha

# 64
Даааа той сока бъка от желязо... направо на топчета вътре плува...  hahaha
Че бъка от желязо - бъка, спор няма, ама дали плува на топчета, или са се утаили на дъното?!?!?! все пак желязо е това - не е шега работа!

Което пък ме подсеща, че седейки на пейка в парка чух  и видях следния разговор на две мургави майки:
Бебето в количката, седи и суче катарамата на обувката, явно зъби го мъчеха и едната казва на другата: "Ама махни му обувката от устата, ще си я изяде!", а другата и отвръща - "Ма то има нужда от желязо, за това смуче, остави го!"

Ужасяваща, убийствена неграмотност!

# 65
не е точно по темата ама като прочетох за желязото в обувката преди няколко години се смях дълго на една рецепта против анемия(от един пенсионерски вестник на баба ми) в която трябваше червено вино и половин килограм ръждиви пирони и ...

# 66
Ами то не е точно реплика, но преди една седмица лежах 3 дена в болница, тъй като дъщеря ми била "обезводнена", а тя има 4-5 приема кърма на денонощие... естествено в болницата казаха, че нищо му няма на детето и не я включиха на система.А и казаха, че няма как да стане (обезводняването), понеже е на кърма Rolling Eyes

# 67
  • Враца
Айде и аз да се запиша
Разговора е между мен и продавачка в бебешкия магазин в който пазарувам.
Тя:Ми тя много дебеличка,с какво се храните?
Аз:С кърма.
Тя:Ама само кърма ли,нещо  сокче,водичка?
Аз:Не само и единствено кърма Crossing Arms
Тя:Ми то ще се обезводни детето,на едни познати момиченцето не пиеше вода,а само кърма и му се обели цялата кожа като на змия

Е реакцията ми беше Shocked и всякакви понататъшни опити да обясня,че кърмата съдържа достатъчно вода бяха неуспешни

# 68
Вени, тя не е успяла да се заяде, че ти е нехранителна кърмата, след коментара за Илиянка и затова се е заяла за водата. Изглежда, че това е стандартната процедура. Crazy

# 69
Е, то изключителното кърмене е крайно нерентабилно за магазините. Нали трябва да  продават шишета, стерилизатори, препарати за миене и т.н. Вие как я мислите тая работа А?  Joy

# 70
За нехранителната кърма свеки се изцепи веднъж по повод,че малката беше наддала 600 гр 3-месец.
-Ами може да ти е рядка кърмата... bash,или нехранителна  ooooh! ,та да качи толкова малко  Shocked

# 71
Е, то изключителното кърмене е крайно нерентабилно за магазините. Нали трябва да  продават шишета, стерилизатори, препарати за миене и т.н. Вие как я мислите тая работа А?  Joy

А какви неща се продават за кърмачки...оня ден видях една мацка със "скриваща престилка" за кърмене. Толкова е шарена и хубава- от 200 метра да си личи какво става.

# 72
Реплика от роднина: " Я стига се излага вече с това кърмене, аз пък те мислех за съвременна жена..."

# 73
А какви неща се продават за кърмачки...оня ден видях една мацка със "скриваща престилка" за кърмене. Толкова е шарена и хубава- от 200 метра да си личи какво става.

Престилката не е предназначена да скрие това, че майката кърми, а гърдата ако се вижда. Аз например бих си купила, защото имам рокли, които много си харесвам, а не мога да нося ако предвиждам кърмене, защото трябва да сваля презрамката и да ми се види цялата гърда. Е, зависи колко струва тоя парцаляк де, ако са му тупнали някоя цена от 40 лв, ще си нося роклите следващото лято, а това ще нося тениски, които дискретно да повдигам нагоре.

# 74
  • София
Офф: Янечек, подписът ти е размазващо умилителен  Laughing Твоето момченце ли е авторът?

Общи условия

Активация на акаунт