Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 41 037
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, да. Дрго си е да участваш в конкурс "най-секси фейсбук абонатка", като се изтипосаш по парфюм. Все пак парфюмът е скъп... френски  Laughing А тия ми ти разпищолени млекопроизводителки направо всеки момент ще ти напръскат монитора с мляко.

# 631
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Номинирам последното кърмаческо събитие във фейсбук. Имаше нещо като мирен протест в подкрепа на кърменето и събитието заедно със снимките беше премахнато, защото :" "събития, които провокират омраза, заплашителни са или са неприлични, не са разрешени".

Е, как да не го премахнат това събитие, къде позволяват така свободно да се размята биологично оръжие!  Mr. Green

# 632
Действието се развива няколко дни, след като детето ми стана на годинка. Въпрос от млада баба с 11-месечно внуче, омазано със суха паста с шоколадова глазура, към моя милост (даваща смирено банан на отрочето си):
"Сега, като стана на година, вече му спря сухото мляко и го почна на кисело, нали?"
Замислям се мъничко и просто казвам: "Не."
"Аааа, още сухо ли му даваш? Ми не е ли голям вече?"
Пак се позамислям и казвам "Не, не му давам сухо мляко".
Този път е ред на бабата да се позамисли и доста учудено, че и укорително, ми забива следващия въпрос:
"Е, как така? С гола вода ли го приспиваш?"
Аз пак отговорих отрицателно.
Ми тъй, де, как да си призная, че "сухо мляко" никога не съм давала, а пък "толкова голямото" ми дете си е кърмаче и се приспива с кърма, а не с кисело или сухо мляко или пък вода ...  Mr. Green А как пък не и дойде даже на ум на тая женица да ме попита да не би случааано да го кърмя?  Whistling

# 633
Обажда ми се днес една приятелка с бебче на 6 дни за съвет за кърменето (за съжаление на почти всички около мен кърмата им е спряла или спира най много след 2-рия месец Confused) и след като я поразпитах малко, се оказа, че педиатърката била препоръчала да маха едното нощно кърмене и ако плаче да дава вода #2gunfire

Това за мен си е върхът на абсурда и неграмотността!!!

# 634
  • Видин
При мен още в болницата беше забранено да се кърми нощем. При нужда - вода.  Mr. Green

# 635
Аз пък не можех да заспя в болницата през нощта, все ми се причуваше бебешки плач, и станах да си го взема в стаята и да си го накърмя. Не само, че ми го донесоха, но и ме насърчиха. Така и АМ не му дадоха.  Wink
Сори за отклонението.

# 636
Amorevole,коя в тая болница? Shocked  bouquet

# 637
Селена, Пловдив.

# 638
Номинирам последното кърмаческо събитие във фейсбук. Имаше нещо като мирен протест в подкрепа на кърменето и събитието заедно със снимките беше премахнато, защото :" "събития, които провокират омраза, заплашителни са или са неприлични, не са разрешени".
На мен ми махнаха там снимка, на която кърмя. Влиза в групата голота и насилие. Simple Smile))))))))
You uploaded a photo that violates our Terms of Use and this photo has been removed. Facebook does not allow photos that attack an individual or group, or that contain nudity, drug use, violence or other violations of the Terms of Use. These policies are designed to ensure Facebook remains a safe, secure and trusted environment for all users, including the many children who use the site.

Все се каня да я пусна в група на майки кърмачки, чиито снимки също са махнати.

А днес чух, че като забременее жената , кърмата става отровна.

# 639
А пък аз днес чух от един татко на 6-месечно момченце, че ще го кърми майка му още месец-два, че към годинката вече не е хубаво, особено защото... е момченце!!! Не посмях да питам повече... Crazy Да знаете, който има момченце около и над годинка - да отбива веднага, че...

# 640
А пък аз днес чух от един татко на 6-месечно момченце, че ще го кърми майка му още месец-два, че към годинката вече не е хубаво, особено защото... е момченце!!! Не посмях да питам повече... Crazy Да знаете, който има момченце около и над годинка - да отбива веднага, че...
Късно е.....  Crazy

# 641
Цитат
А днес чух, че като забременее жената , кърмата става отровна.
Една от причините да отбия каката малко след годинката й беше, че бях бременна. По-точно всички познати тогава разбраха, че съм бременна вече в 4-ти месец и като почна един натиск, един постоянен тормоз как не можело така...
Каката, бебето, аз.. е отбих я накрая, но предимно заради нейната неохота и явно беше тръгнала да се отбива, а и взе да ме хапе често, а с чувствителни зърна си беше голяма мъка.

Сега и на мен ми пробутват номера с момченцето не трябва да се кърми дълго, че...

Бисери имаше много, но вече съм ги забравила  ooooh! Любимото ми е.. "Ми щом имаш кърма..." и "Уф то много боли кърменето, не си е работа" (от жени, които веднага си спряха кърмата, "за да не ги боли")  ooooh!

# 642
да, и на мен "щом имаш кърма..." ми е редовно,чудя се какво да отговарям Rolling Eyes

# 643
И на мен така, и редовно с продължението "... на мен на ... месеца ми свърши изведнъж ..."

# 644
  • София
Стринка ми много смело коментираше с огромно учудване и леко възмущение снаха ми, която бременна кърми дете на 2 години, защото изобщо не подозира, че аз бременна кърмя моето на 3  Laughing . Но не и отворих очите за нас  Mr. Green да не вземе да и стане нещо. Само я слушах и успокоявах, че няма да се натрови племенничето ми.

Общи условия

Активация на акаунт