Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 41 164
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Рошл@, това със съседките почти ме просълзи! Много мило, наистина!
И на мен ще ми е интересно, като като натрупате повече стаж с малката, да споделиш как се развива общественото мнение Simple Smile!
Ако не е тайна, в кой край се развива действието, че ми стана интересно?

Цитат
виж колко си отслабнала откакто роди  - ще се стопиш, ще те изяде детето
hahaha hahaha hahaha ох, горката!
Аз пък пълнея от както кърмя Confused.
В тази връзка, педиатърката ми каза (почти ужасена), че ще суче докато има гърди, не кърма а гърди!

# 616
Питам съседката кърми ли още и тя пуска ей тоя лаф: "Ааа, не, ни идЕ вечи от мени, спря ми кърмата - ей тъй, изведнъж!"

# 617
....Ако не е тайна, в кой край се развива действието, че ми стана интересно?....

Аз затова разказах случката в училищния двор, не за номинация, а за да покажа, че бабите подкрепят дългото кърмене. Иначе Amorevole и _valkiria_ сте прави - с нарастване на възрастта на кърмачето ентусиазма не е толкова голям, но го има  Laughing
А аз съм родена в Мадан едно малко градче до Смолян  Flutter родителите ми живеят там и ние им гостувахме август месец за да избягаме от жегите в Хасково Hug

# 618
....Ако не е тайна, в кой край се развива действието, че ми стана интересно?....

Аз затова разказах случката в училищния двор, не за номинация, а за да покажа, че бабите подкрепят дългото кърмене. Иначе Amorevole и _valkiria_ сте прави - с нарастване на възрастта на кърмачето ентусиазма не е толкова голям, но го има  Laughing
А аз съм родена в Мадан едно малко градче до Смолян  Flutter родителите ми живеят там и ние им гостувахме август месец за да избягаме от жегите в Хасково Hug

знаех си че нещо ми е познато Simple Smile хората там са много топли, майка ми е от там Simple Smile от Батанци- страхотни бабки има там

# 619
Номинирам една реплика, която не е абсурдна, а положителна.  Heart Eyes
Тези от вас, които са от София, може би се сещат за стареца, който стои пред църквата "Св. Седмочисленици", все е с цървули и власеница, с дълга бяла брада и коса. Стотинките, които минувачите му дават, ги оставя за църквата, не ги събира за себе си. Често минаваме през градинката и понякога ме спира да ми приказва, радва се на детето. Grinning Днес между другото ме попита колко е голяма и дали я кърмя. Казах му, че кърмя още. Много мило ми стана от това, което каза той: "Кърми го, много е важно. Това, което майката    даде, е единственото, което никой никога не може да отнеме."

Много хубаво ми прозвуча, той имаше предвид  и любовта, и възпитанието  като цяло.  Peace

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 13:44 от Глинбет

# 620
  • София, св. Троица
Номинирам една реплика, която не е абсурдна, а положителна.  Heart Eyes
Тези от вас, които са от София, може би се сещат за стареца, който стои пред църквата "Св. Седмочисленици", все е с цървули и власеница, с дълга бяла брада и коса. Стотинките, които минувачите му дават, ги оставя за църквата, не ги събира за себе си. Често минаваме през градинката и понякога ме спира да ми приказва, радва се на детето. Grinning Днес между другото ме попита колко е голяма и дали я кърмя. Казах му, че кърмя още. Много мило ми стана от това, което каза той: "Кърми го, много е важно. Това, което майката    даде, е единственото, което никой никога не може да отнеме."

Много хубаво ми прозвуча, той имаше предвид  и любовта, и възпитанието  като цяло.  Peace
Много е мило, не знаех за този старец smile3501

# 621
Сигурно за този дядо пред църквата"Св. Седмочисленици" става дума!

# 622
Сигурно за този дядо пред църквата"Св. Седмочисленици" става дума!

Да Peace  Преди време пък  подари една книжка за детето и ми стана много неудобно, защото не прие нищо да му дам. Embarassed

# 623
"Кърми го, много е важно. Това, което майката    даде, е единственото, което никой никога не може да отнеме."

Много мило! Благодаря ти, че го сподели.

# 624
Понеже много положително я раздавате напоследък, а истината е, че добрите отзиви и похвалите са доста по-малко от безумните реплики и съветите на "специалисти", да ви върна към реалността.  Rolling Eyes Прясна информация първа ръка от отчетната ни темичка:
Цитат
Относно броя на кърменията, между тези основни хранения давам за да я приспя...но вече не разчитам на кърмата като основно ястие едва ли ще я нахрани и засити. Преди месец при педи имаше две дечица и аз се намърдах вътре та да не чакам вън и двете милити не искат да ядат нито пюрета нито каши нищо, пристрастени към циците , а бяха на 10 и на 11 месеца, а явно вече кърмата не е хранителна, та милите даже отслабнали...Има някаква психологическа граница, и аз не разбрах, ама им препоръчаха отбиване, защото явно си мислят че като са лапнали зърното и са се наяли... Знам ли, та аз не разчитам вече на кърмата, давам я вече като лекарство...или хранителна добавка.
Joy Joy Sick тия педиатри са за  #2gunfire но май им вярват Sad

# 625
Таня,влязох тук за да споделя същия цитат ooooh!
Какво толкова неестествено има 10 месечно бебе да иска да суче  Tired
Чак пък пристрастени...
Между другото с малкия ходихме по болници тези дни и никой никъде не ме пита кърмя ли го ,или не...директно ми обясняваха как да му слагам лекарства в шишето с АМ,как трябва да си пие необходимото количество мляко и да следя да не се обезводни.При три лекарки ходихме и на нито една не й мина през ума ,че може да го кърмя това дете Tired
Свеки много напира да отбивам малкия,сега като е леко болен, не пропусна възможността да изсъска "Е,нали като беше само на кърма НИКОГА нямаше да се разболява" ooooh!
Кой твърди ,че кърмата защитава от болести завинаги ,не знам newsm78

# 626
  • София
 Номинирам последното кърмаческо събитие във фейсбук. Имаше нещо като мирен протест в подкрепа на кърменето и събитието заедно със снимките беше премахнато, защото :" "събития, които провокират омраза, заплашителни са или са неприлични, не са разрешени".

# 627
Еми да, ходенето ти по болници и реакцията на всички лекари доказва, че има нещо сбъркано в лекарите и отношението им към храненето на бебето... А с твоята свекърва, Данче,  хич не ти е лесно (сигурно отделна тема за нейните бисери ти трябва), но дано да си дебелокожо перде. Аз незнам колко бих издържала с дипломатичните отговори и нежното пускане по допирателната преди да й тегля една мнооого сосна #Cussing out Mr. Green

# 628
skrech,сериозно лии Shocked Shocked Shocked
Значи това провокира омраза,а групи като "Наи мразим тигрови шарки и селянки" , "Да помогнем на Веселин Маронов да спре да пее"не провокира омраза Shocked
Нямам думи Confused

# 629
Може би са решили, че попада в графата ''неприлични''  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт