Чиклит!

• 81 624
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
  • София
О, страхотна е тази книга. Всъщност с тези проблеми, които засяга - рака, алкохолизма, насилието над жени, става една идея по-тежка от обичайния чиклит.

# 46
О, страхотна е тази книга. Всъщност с тези проблеми, които засяга - рака, алкохолизма, насилието над жени, става една идея по-тежка от обичайния чиклит.
Аз харесвам подобни книги- да има какво да научиш, да има моменти, над които да се замислиш, над други да ти е смешно /но да не простеят!/ или да се натъжиш дори. Изобщо- коктейл от емоции. 

# 47
# 48
Разбира се.  Peace Втората в началото е възможно да не те грабне, тъй като се разглеждат паралелно няколко истории и човек се обърква докато се ориентира в сюжета. Wink Но е страхотна.

# 49
  • София
Благодаря! Simple Smile

# 50
какво ще кажете за катрин елиът?

# 51
какво ще кажете за катрин елиът?
Харесвам я, но Мариан Кийс и Софи Кинсела не ми допаднаха нещо. Сега прочетох "Как да убиеш съпруга си и други домакински съвети". Много се посмях, отдавна не ми бе попадала книжка с добър хумор, а и полезно четиво  Joy Joy Joy.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:02 от Анонимен

# 52
  • София
Като се развеждах преди 3 години направо бях полудяла по чиклити, имаше период, в който като минех покрай щанда с чиклитите в която и да е книжарница, нямаше книга дето да я нямам  Laughing Направо си ме спасиха тези книжки, като заспи вечер дребния, вместо да изпадам в саморазрушителни мисли, гътвам поредния чиклит Wink Още повече, че в доста от тях имаше разни разведени/развеждащи се/ изневеряващи и тям подобни Simple Smile
Софи Кинсела си е безспорен фаворит, чакам постоянно да излезе нещо ново Simple Smile Мариян Кийс също ми харесва, особено Мръсните номера направо ме втрещи, не очаквах толкова да ме грабне, разкошна книга.
За Добър в леглото гледам не сте писали - http://www.book.store.bg/p4232/dobyr-v-legloto-dzhenifyr-uajnyr.html - много ми е любима, защото героинята е дундЕ като мен Simple Smile
Луиз Бергшоу наскоро я открих, хареса ми, ама след 3тата книга много еднотипна взе да ми идва. Има обаче една нейна - Филмът - на която ми липсва явно последната кола, защото просто последни страници няма, умирам от яд. Ако някой я има и има желание да ми я метне да дочитане - много пазя книги и връщам винаги  Flutter

# 53
"Re: Някой като теб"  е много забавна, цялата книга се състои от разменени e-mail-и между героите ... От същата авторка са и "Дневниците на принцесата"
http://www.helikon.bg/books/303/65626_re:-niakoj-kato-teb.html

Благодаря, не знаех. Дневниците на принцесата много ми хареса.
Чела съм на Мариан Кийс Мръсни номера.... и Бар Последен шанс, и двете много ми харесаха. Даже не бих ги нарекла чиклит, защото поставят доста сериозни проблеми.
Другите минават покрай мен, но с  Ако върнеш времето назад се измъчих. Ама нали съм добро чавдарче, почна ли книга, трябва да я довърша.

# 54
Мишел Куна"Размерът има значение".

# 55
Ще се пробвам пак с Мариан Кийс.Първият път нещо не ме грабна,но явно е трябвало да продължа по-нататък Laughing

# 56
Момичета, тази книга е много хубава! Имам я от Космо от миналото лято за 5лв., а сега е излязла със списание "Журнал за жената" за.....забележете 1,99 лева!  Laughing

И да питам дали има сред вас абонат на някое от списанията, издавани от Санома Блясък, за да си поръчам книжка, която е само за абонати...Моля да ми пише, защото в нашия град не доставят Космо или други списания с книги, а си вземам ако случайно отида до по-голям град /което не се очертава в близко бъдеще.../.

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:43 от Coolmummy

# 57
  • Стара Загора
Вчера приключих Суши за начинаещи - страхотна е  Blush

# 58
Вчера приключих Суши за начинаещи - страхотна е  Blush
Всички на авторката са ми любими!

# 59
  • София
Аз тъкмо приключих Бар „Последен шанс“ , на мен много ми допадна книгата, историите на главните герои, особено на едната.
Също както и съпоставката между противоположностите.
Сега започвам "Можеш ли да пазиш тайна?" на Софи Кинсела .

Общи условия

Активация на акаунт