Чиклит!

• 81 624
  • 783
  •   1
Отговори
# 780
На самите книги описанието ме кара да си мисля, че първата и втората все пак са свързани. На втората пише, че Нещо синьо е гледната точка на Дарси в историята (първата е от гледната точка на Рейчъл).
Третата обаче - Нещо ново, поне според описанието, е за коренно различна героиня - Клодия Пар.

Чела съм и трите, точно така е, както пише Luffchy. Първа е книгата "Нещо назаем", където Рейчъл "открадва" гаджето на най-добрата си приятелка Дарси. Втора е книгата "Нещо синьо", в която Дарси е главната героиня. Третата книга "Нещо ново" няма нищо общо с първите две, героите са други, главната героиня Клодия Пар уж е взела твърдо решение да няма деца, но...
На мен лично тази третата книга не ми харесва, много ми е тегава, за разлика от първите две, които са свежи, забавни и се четат с лекота.
Като цяло много харесвам авторката и мисля, че съм писала тук по този въпрос. "Въпросите на сърцето" е много хубава книга, далеч от чиклит, прочувствена и реалистична. Много увлекателна и будеща размисли.

# 781
И аз да потвърдя ненужно, че "Нещо ново" е самостоятелен роман.  bowuu

Апропо... нещо нова тема няма ли да има?  Laughing

# 782
Запоюнах да чета Тайните на Беки Б. на Софи Кинсела,но нещо не ми понесе,не ми беше интересна. Любимката ми е Луиз Бегшоу. Любимата ми нейна книга е Жена от класа.. грешката ми беше ,че прочетох 3 нейни книги една след друга и просто ми дойде в повече да чета един и същи  вид книги,но след известно време пак бих се върнала на нея.

# 783

Апропо... нещо нова тема няма ли да има?  Laughing

Позволих си да направя -

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704057.new#new

Общи условия

Активация на акаунт