Чиклит!

• 81 628
  • 783
  •   2
Отговори
# 735
Аз се мъчих да я чета, ама такъв буламач не се среща често. Crazy
Но си е мое мнение, де, светът е полудял.

# 736
"Родена в понеделник" толкова ми хареса,че чак ме хвана яд,че няма още!
Сега чета другата със списанието,"Не съм такова момиче".На средата съм,интересна е Peace

# 737
A на мен "Родена в понеделник" не ми хареса. Не обичам чак толкова самоирония. Тя тая жена се изкара роднина на Квазимодо, пък после едните дрехи и грим я промениха и вече ще се избият за нея.  Tired Единствено ми допадна тази част с разсъжденията на годеника, че не я харесва, но тя е жената за него. Срещала съм човек, който е споделял същото и ми е било хипер, мега странно, но сега като прочетох и помислих, разбрах донякъде идеята.  Laughing Не я приемам, не е нормално за мен, но малко от малко ми стана ясен този тип мислене.

# 738
allayaл аз я намирам за много въздействаща и интересна.   bouquet

# 739
Аз се мъчих да я чета, ама такъв буламач не се среща често. Crazy
Но си е мое мнение, де, светът е полудял.

Явно мненията остават противоречиви, ако ми попадне ще помисля дали да я зачета Simple Smile

# 740
Да побутна темата, някой да е попаднал на нещо ново и интересно, ще ми се да се посмея с някоя хубава книжка.

# 741
Джейн Костело - Нежененият ми приятел е много забавна Simple Smile новата на Александра Потър - Да започнем отначало също не е лоша Simple Smile

# 742
и на мен не ми хареса родена в понеделник... толкова бавно се развиваше действието и всичко беше толкова предсказуемо, дори една страница със съспенс нямаше. героинята въобще не беше толкова интелигентна, нито толкова остроумна или талантлив сценарист, много мудно течеше действието. и на няколко пъти се вмъкваше,че красивите жени непременно имат по-лесен живот и непременно за по-глупави от грозноватите... вярно,че е чиклит, но защо трябва да е толкова плоска тази книга???

# 743
Прекалената самоирония в тази книга и изобщо, е лошо нещо. Няма да забравя как една съквартирантка рева дни наред, защото прецакала първа и единствена среща с един младеж, като се самоиронизирала и обиждала през цялото време. Пича й казал в очите, че това не му харесва, че е хубаво момиче и трябва да остави околните да я преценят, а не да говори така за себе си. Горката, в голяма драма се беше вкарала, та покрай нея си взех и аз поука. Неслучайно бях чела някъде, че като ти направят комплимент не трябва да смотолевяш "аааа, стига де, не е вярно" или "о, не е ново, на 100 години е", "стига се базика де" и подобни, а да отговориш с БЛАГОДАРЯ.  Grinning

# 744
  • Варна
Мацки ,не е много по темата,но имам доста чиклити та:

Скрит текст:
Имам няколко книги за размяна или в краен случаи   Money
Имам тези : http://lorenka.snimka.bg/culture/knigi.722761

Търся любовни романи или чиклите ако имате предложения ще чакам ЛС  bouquet

# 745
Момичета, може ли който има книгата от Космо "Диета "мъже" или как да се отървеш от лошите връзки" да ми каже дали е самопознание или роман?
Мерси!

# 746

Coolmummy , "Диета мъже" я четох и е самопознание, не е роман  Hug

# 747
Бррр, благодаря, няма да я купувам тогава.  Tired
Много, ама много мразя да ме поучават.  Joy

# 748
Деси Димитрова, виждам, че имаш "4 блондинки". Би ли споделила мнение, защото мисля да си я купя?  Wink

# 749
"4 блондинки" на мен ми беше тъпа, въобще не я дочетох даже. На тази авторка май само "Триумфът на червилата" ми хареса, но тя като че ли не е чиклит.

Общи условия

Активация на акаунт