Чиклит!

• 81 632
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • София
А, мерси.  Laughing

# 721
Видяхте ли новия чиклит с Космо?  Laughing Дали има още някоя от нас, която не е чела книгата, м?
Не съм я видяла, аз това списание не го уважавам. Коя е книгата?

Coolmummy, не съм те забравила, в понеделник ще ти пиша на лични, че до днес бяхме на море.

Hug Hug Hug
И аз не купувам списанието, а поръчвам книжките от Санома. Списанието е изключително тийн- 50% как да го задоволиш най-добре и как екзактли да правиш френска любов /и аджеба, забременява ли се от нея/, а другите 50%- дрешки и рекламки.  Tired Оффтопик, ша ма прощавати, ама си е така.  Laughing

# 722
Не знам дали съм ви казвала, ама имам приятелка, която пише в Космо.
Та един ден го взимам аз, да го чета по пътя за Пловдив и откривам статия, писана от нея.
Пиша и смс: "Ако не беше ти, нямаше да знам как да изпитвам оргазъм Twisted Evil"
Тя ми върна смс, че се е задавила от смях  Laughing

# 723
Прочетох на един дъх последната книга на Луиз Бегшоу - "Съдба". Много увлекателна, динамична, в типичния стил на Бегшоу. Браво на Луизката, държи си нивото и не разочарова читателите си. Макар, че не пише чиклит, аз много си я харесвам.  Heart Eyes 

# 724
Ооо, и аз съм почитателка на Бегшоу. Много разтоварващо ми действат книгите й. Прочела съм "Блясък", "Жена от класа" и "Съдба", но много еднообразни ми идват, може би защото ги изчетох за много кратък период от време. От трите, обаче "Блясък" най-много ми допадна! Grinning Но препоръчвам авторката с две ръце!!! Mr. Green

# 725
На 04 октомври със сп. "Журнал за жената" ще излезе „Родена в понеделник” на Бегшоу. Wink

# 726
Да споделя за една книжка

Незнам дали е точно чиклит  Thinking  Водят я уж съвременна литература ... уж любовна история ... Не е сладникава. Малко необичайна. Интересна ми беше на плажа Peace

# 727
Здравейте на всички, отскоро и аз се запалих по чиклита и се заредих с около 50тина книжки:))))) По-горе прочетох коментари по електронните четци и искам да ги препоръчам на всички:))) Лятото си взех киндъл за около 200лв и това ми е най-изплатилата се покупка някога. Още вечерта като се прибрах си върнах парите, от амазон си изтеглих за 1 час 100 безплатни книги и всеки ден проверявам за още:)  и бтв чиклита е най-често безплатен. вярно,че е на английски, но нивото в никой случай не е високо. ако някой не знае има страхотни сайтове, с които да следиш за подаръчетата - www.pixelofink.com или  ereaderiq.com, както и за размяна - booklending.com.
Извинявам се,че се отплеснах,но съм нова,а това ми е първия пост във форума,съжалявам ако не се справям...Иначе и на мен любимка ми е Кинсела, само дето поредицата на Беки нещо не ме грабва... иначе на Във вихъра на 20те съм се смяла с глас...това са ми други фаворитеhttp://photo.goodreads.com/books/1347430403l/1764941.jpg
и http://kariannalysis.com/wp-content/uploads/2010/01/always-the-b … er-the-bride1.jpg, те са поредица три книги

# 728
На 04 октомври със сп. "Журнал за жената" ще излезе „Родена в понеделник” на Бегшоу. Wink
Чакам го! Grinning

# 729
Чакам го! Grinning

Утре съм пред будката!  Laughing

# 730
Чакам го! Grinning

Утре съм пред будката!  Laughing

smile3521
Рано-рано ще подпаля галошите и аз.  Laughing

# 731
Бърди, има ли откъде да се свалят, или са сравнително нови? Не съм чела нито една, погледнах в читанка, но ги няма. За съжаление тук няма как да се снабдявам с  книги, освен от нета. Има български магазин, в който носят книги и доста чиклити има, но цените, които им слагат са безумни. Имам книга, купувана от БГ за 12 лв. някъде, а тук на същата са сложили цена от 25 евро  Shocked Аз книгите ги чета за ден, максимум два и ми се струва безумно да плащам подобни суми.
Иначе довърших " Безмълвно ", наистина хубава книжка. В момента чета " Без гордост и предразсъдъци ", но нещо ми се доспива от нея.

книгите са много скъпи, а тук сме се събрали толкова фенки на чиклита. трябва да измислим някакъв начин за размяна или пък да ги превръщаме в pdf и да си разменяме файловете.

в мрежата не може ли да се намерят безплатни, като в нашата читанка, но в оригинал?

# 732
  • София
в мрежата не може ли да се намерят безплатни, като в нашата читанка, но в оригинал?

Има доста. Примерно Луиз Бегшоу я чета само на английски, прочетох една книга скоро на бг, отвратителен превод, и пак се върнах към английския.

# 733
Обичам Луиз Бегшоу  Heart Eyes Купих си "Страст" и "Желание" накуп и си избодох очите да ги прочета за отрицателно време + "Петдесет нюанса сиво"  Heart Eyes

# 734
"Петдесет нюанса сиво"  Heart Eyes

Какви са отзивите за книгата?

Общи условия

Активация на акаунт