Чиклит!

• 81 644
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
И тази видях, но вече бях изчерпала лимита си за книги ...

# 706
Da vi se oplacha- novata kniga na Marian Kiis totalno me razocharova.  A i kolko e nova -pisana e predi blizo 20 god.

Всъщност тя е първата, Секс по спешност и Сайонара са след нея навързани за сестрите. Дали има и още от поредицата? Аз сега я почвам, купих си я преди отзивите.  Laughing

# 707
  • София
Преди време някой беше пуснал сайт на Марианката и там гледах, че има и други книги за сестрите, които не са преведени.

# 708
Чета "Да погледнеш живота в очите"- изключително интересна, намерих си я в читанката.Препоръчвам  Peace

# 709
От вчера чета "Един пръстен и е твой" и трябва да ви кажа, че книжката е супер, забавна и завладяваща в типичния стил на Софи Кинсела. Все едно Беки Б. се е завърнала с фанфари, само че се казва Попи Уайът, която за щастие не е толкова дразнеща с наивитет като Беки.  Laughing Вече съм преполовила и нямам търпение за края, действието се развива много бързо, динамично и интересно.

# 710
А можете ли да ми кажете някакъв сайт да си натегля чиклити, ако може на български- знам, че е почти невъзможно, но в читанката са страшен дефицит..Ще съм много благодарна. Praynig Praynig

# 711
http://www.escape-bg.net/torrents.php Тук има доста чиклити,но трябва да си ги търсиш измежду всички книги Laughing

# 712
  • В най - голямото село
Цитат
От вчера чета "Един пръстен и е твой" и трябва да ви кажа, че книжката е супер, забавна и завладяваща в типичния стил на Софи Кинсела

+1

# 713
Не е точно чиклит, но е много забавна, четох я на плажа и на места съм се смяла с глас -

Мъжете не стават за нищо. Голата истина за силния пол - Джулиана Фостър

# 714
Видяхте ли новия чиклит с Космо?  Laughing Дали има още някоя от нас, която не е чела книгата, м?

# 715
Видях още в предния брой, че ще е тя .. чудех се дали все пак да не си я купя да си я имам ... весела книжка беше Simple Smile

# 716
В книжарницата на Славейков ги има и са на промоция.

Хей, Трещерица Simple Smile Коя книжарница на Славейков имаш предвид?

# 717
Хеликон, на ъгъла на Солунска, но това си беше тогава. Сега не знам.   

# 718
  • София
Видяхте ли новия чиклит с Космо?  Laughing Дали има още някоя от нас, която не е чела книгата, м?
Не съм я видяла, аз това списание не го уважавам. Коя е книгата?

Coolmummy, не съм те забравила, в понеделник ще ти пиша на лични, че до днес бяхме на море.

# 719
Книгата е "Фън шуй откачалки" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт