Чиклит!

• 81 632
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Сега четкам един гръцки чиклит "Юда целуваше страхотно", чуден е.
Взех си и тази за двата кинта.  Coolmummy, ако не струва ще ти я подаря, да си имаш две  Simple Smile

# 61
Минзухарче, аз две еднакви не ща /може да ме позасърби отзад викаш, ако не ти допадне Wink/, ама ако си вземеш новата книга на Мариан Кийс и ми я продадеш после, ще те обичам до живот.  Laughing
Хей, обръщам се към всички- ако имате ето тази книга и решите да се разделите с нея, ще я купя на драго сърце. Минавам на 240лв. майчински и няма да мога да си купувам нови книги, за съжаление...

# 62
  • София
Точно я чета в момента, не е лоша.
Ама аз си ги пазя книжките  Embarassed

# 63
Точно я чета в момента, не е лоша.
Ама аз си ги пазя книжките  Embarassed
И аз така си ги пазя, разбирам те. Други пък смятат чиклитите за нещо, което няма да прочетат втори път и биха се съгласили на размяна за друга книга или продажба....Надявам се някой да се отзове.  Hug

# 64
  • София
Moже временна размяна, имаше такъв сайт "Предай книга нататък" или нещо от сорта, точно за тази цел.
Според мен е добро решение.

# 65
Moже временна размяна, имаше такъв сайт "Предай книга нататък" или нещо от сорта, точно за тази цел.
Според мен е добро решение.
Аз чета много книги от там. http://knigi.vremeto.org/forum/index.php
Записваш се и чакаш реда си. Всеки изпраща на следващия по редичката, след което книгата се връща обратно при притежателя си. Всеки член трябва да е предложил поне две книги, за да може да получава. Чиклити обаче много рядко се срещат, да не кажа изобщо.

# 66
Аз си ги давам чиклитите, само една единствена бих си запазила, щото ми е нещо като автобиографията.
Ще направя списъче тия дни преди НГ.

# 67
Аз съм готова да се разделя с чиклитите и то безвъзмездно и без връщане.Но съм "назад с материала" и вероятно тези, които имам сте чели.Едва това лято си купих и прочетох "Суши за начинаещи", имам и "От Любов" от Даяна Апълряд, други не помня, но ми се мотаят из библиотеката.

Coolmummy, ако проявяваш интерес пиши ми на лични

# 68
  • Sofia
Едно въпросче към тези, които са чели "P.S. Обичам те!"
Тази книга чиклит ли е?

# 69
Едно въпросче към тези, които са чели "P.S. Обичам те!"
Тази книга чиклит ли е?
Не е чиклит. Драма е. Затрогваща и невероятно романтична, но не сладникава. Аз лично плаках и на книгата, и на филма...
Ето нещо, писано от приятелите от Книголандия- http://knigolandia.blogspot.com/2010/07/p-s.html

# 70
  • Sofia
Аз не я възприех по този начин, т.е. въобще не я възприех.  Mr. Green
Но ми беше любопитно в кой жанр се вмества.

# 71
Аз не я възприех по този начин, т.е. въобще не я възприех.  Mr. Green
Но ми беше любопитно в кой жанр се вмества.
А филма гледа ли? Сподели кое не ти допадна в книгата?

# 72
  • Sofia
Филма не съм гледала. А идеята на книгата много ми хареса, почнах я с огромно желание, но ми беше много предсказуема и  това ме отегчи. Или съм попаднала на нея в неподходящ момент, или просто не е "моята" книга.

# 73
А аз първо гледах филма без да знам, че има книга. После като я взех да я чета, си представях актьорите- харесва ми да си изграждам визуална представа...  Crazy Мааалко бях разочарована колко ключови за мен моменти от филма изобщо не фигурират в книгата и обратно, но винаги е така- филм и книга не се припокриват. Сюжетът и идеята много ми допаднаха, както и момента, в който гледах и четях. Имам нужда от подобни емоции и вяра в истинските неща.

# 74
Да знаете, че тази книга на Ка … 72;та, е издавана  под друго заглавие- "Оцвети ме  … 074;о".

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 12:39 от Coolmummy

Общи условия

Активация на акаунт