Чиклит!

• 81 624
  • 783
  •   1
Отговори
# 15
и аз се включвам сьс Софи Кинсела. Дори в момента ми се чета нещо в този стил.

Друга книга, която сьм чела, от сьщия жанр е " Forget me knot"на Сю Марголис

# 16
Наскоро открих този тип литература - принципно, предпочитам по-кървави истории, но ми харесват.
Препоръчвам: "Той, тя и другата", "Суши за начинаещи" и "Добре трениран и ненужен".

# 17
  • Sofia
Здравейте  Hug и аз чета понякога чик-лит Харесвам Лорън Уайзбъргър и Кандис БУШНЕЛ.
Последната книга която четох беше РАЗ-КРАЧКА КЪМ ВЪРХА  на Кандис БУШНЕЛ.
Мариан Кийс не ми допадна.
ще се информирам от вас за други автори и книги Wink
днес си взех  от библиотеката

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 22:13 от dessislavas

# 18
  • В най - голямото село
Това си взех вчера:

# 19
Кажи после дали е хубава.
Първата ми е средна хубост.  Rolling Eyes

# 20
В момента аз чета тази

поне според мен е Чиклит..  Thinking

# 21
И как е тази книжка от Космо? Аз се чудех дали да не си я взема, но не понасям това списание и покрай него отпадна...А и като не мога да видя анонс и да разбера за какво се отнася книгата, не мога да бъда мотивирана да я купя.

# 22
И как е тази книжка от Космо? Аз се чудех дали да не си я взема, но не понасям това списание и покрай него отпадна...А и като не мога да видя анонс и да разбера за какво се отнася книгата, не мога да бъда мотивирана да я купя.
Ами много ми беше приятна. Лесно се чете за един ден я свърших. Седемнадесет глави е, но бързо се чете и нямах търпение какво ще се случи накрая. Разказва се за две сестри, които се пълни противоположности. Едната е шопинг маниачка и е затънъла в дългове, а другата е вече реализирана-има хубава работа-адвокат е, но няма вкус за обличане и не е излизала с момче от гимназията. Обаче нейната сестра се мести при нея и прави всичко възможно да я сватоса със приятел от детските и години...
Хареса ми, ще добиете най-вече представа, ако я прочетете няма смисъл да ви издавам всичко  Grinning

# 23
"Стръв?Клъв! И в тигана"Дж.Лойд, Емлин Рийс"-Много оригинален и  забавен подход към разказването на една на пръв поглед обикновена история.И продължението"Бум!Ох!!! И в торбата", което не ми хареса толкова, но също е забавно.

Харесва ми  и "Всяка добра жена заслужава  любовник" на Даяна Апълярд, макар да не съм сигурна, че е точно чиклит, по- скоро не е.

Не познавам много този жанр, но си търся нещо подобно за лятото, за плажа.Какво ще ми препоръчате, да е забавно и остроумно.

# 24
За мен Софи Кинсела е ненадмината в този жанр. Другите нямат нейният език, леко глуповати изглеждат, особено след нея. Не видях "Ако искаш да си легнеш с мен сготви ми"  на Антъни Капела- за мен също е много сладък чиклит. Втората му книга за кафето, не ми хареса, обаче. Също скоро четох "Умницата и хубавицата", това е книжката със списание "Космополитън" - също е добро чиклитче за мен. Мариан Кийс също има няколко добри книжки. Мисля, че най - хубавите чиклити ги издава издателството, което издава Софи Кинсела. Тук идва въпросът няма ли да издадат нещо на Софи Кинсела, но като Маделин Уикам, както било истинското и име? Сетих се и за едни книжки, много забавни и приятни, горещо ги препоръчвам, особено първата:

Самоцитирам се, книжката на Cosmo си заслужава.
Светкавица, прочети Софи Кинсела - много е гот...

# 25
В момента аз чета тази

поне според мен е Чиклит..  Thinking

Иренчетооо, тези книжки със списанието космополитън ли се продават? Понеже не купувам такива списания и незнам Embarassed

# 26
да ви препоръчам тази:
http://az-jenata.bg/article/10327/Skapa-ne-poludyavay-iziskano-p … semeyniya-zhivot/
невероятна е , много се забавлявах.

# 27

Божичко, имам 11 нови книги и само си мисля кога ще ги прочета всичките. Без книга не оставам, все чета нещо, но напоследък съм капнала от умора и не ми спорИ...

# 28
И аз така, вечер по една глава, направо си изпивам мозъка на работа Crazy

# 29
В момента 4эткам кати лети, малко е досадно василисиното 4увство за хумор,Ама за пла;а става.

Общи условия

Активация на акаунт