Чиклит!

• 81 653
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
На мен не ми хареса тя...Макар да ми подариха Как да убием съпруга си точно като се развеждах, много на място Mr. Green
Но ми дойде груб хумор....

# 31
Не можах да се справя и аз,дори на плажа.  Книгата е тази:

# 32
# 33
  • Ямбол
О, аз Кати лети я отписах още с "Как да убиеш съпруга си". Иначе заглавията са й един път, ама съдържанието не става, поне на мен не ми допада.

# 34
Дочетох това на морето и определено не ми хареса...

Поизтърка се темичката някак, ако мога така да се изразя...

# 35
Онзи ден свърших "Пожелай ми слънчогледи" на Софи Кинсела - лека и приятна  Peace

# 36
Тъй като съм в отпуск, реших да се поразтоваря с този жанр/ стига съм чела специализирана литература/ Купих си "Повелителката на метлата" от Софи Кинсела, не съм чела до момента нищо от нея.До 32 стр. не ми подейства никак добре, дори натоварващо,дано нататък е по-забавна

# 37
Тъй като съм в отпуск, реших да се поразтоваря с този жанр/ стига съм чела специализирана литература/ Купих си "Повелителката на метлата" от Софи Кинсела, не съм чела до момента нищо от нея.До 32 стр. не ми подейства никак добре, дори натоварващо,дано нататък е по-забавна

Прочетох я за един следобед. Много лека и развлекателна ми се стори.
"Пожелай ми слънчогледи" също ми хареса много.

# 38

И на мен ми беше харесала много, въпреки че преди около 3г. бях на съвсем различен акъл...
Уф, сега ми напомни, че тази /както и други книги/ ми останаха пръснати по колежки и няма да ми се върнат.  Tired Никак не обичам така....
Дано по-нататък ти допадне!  Hug

# 39
  • София
"Re: Някой като теб"  е много забавна, цялата книга се състои от разменени e-mail-и между героите ... От същата авторка са и "Дневниците на принцесата"
http://www.helikon.bg/books/303/65626_re:-niakoj-kato-teb.html

# 40
Мацки, дали мога да намеря някъде чиклитчета в оригинал (и употребявани)  за под 5  доларес с доставката?

# 41
  • София
минзухар, евентуално тук ...

# 42
  • София
Онзи ден свърших "Пожелай ми слънчогледи" на Софи Кинсела - лека и приятна  Peace
Аз миналото лято я четох, доста леко върви, приятна и неангажираща.

# 43
  • София
И аз тук! Фен съм на Мариан Кийс, но ми се иска и още нещо.

# 44
И аз тук! Фен съм на Мариан Кийс, но ми се иска и още нещо.
А аз чак сега започнах Мръсни номера преди закуска. Ами велика си е Мариан в този жанр и това си е. Адски ме нервят малоумни чиклитчета от рода на тези за Беки Б. Честно, отвратително написани са с тези лекомислени, разсеяни, безотговорни и откровено глупави героини, докато в романите на Мариан няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт