Чиклит!

• 81 669
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Аз пак да изнахалствам с молба да си купя от някоя от вас книгата на М. Кийс ... Пък и щом не ви харесва, да ви отърва. Последно повикване, защото на 18-ти ще изляза от село и ще си я намеря у градо.  Laughing

# 676
За "Нов мъж за разкош" ли говорите?
Явно нея няма да си я взимам.

# 677
  • София
Аз пак да изнахалствам с молба да си купя от някоя от вас книгата на М. Кийс ... Пък и щом не ви харесва, да ви отърва. Последно повикване, защото на 18-ти ще изляза от село и ще си я намеря у градо.  Laughing
shte ti q podarq. Ako izdurzhish do septemvri  Grinning

# 678
shte ti q podarq. Ako izdurzhish do septemvri  Grinning

Ще си платя аз, не може така.  Peace Ако предложението е сериозно, ще изчакам до септември- знам, че сега си отпуска.  Mr. Green
И да не е хептен спам, да споделя, че "Ваканция в Бодрум" от Космо никак не ми хареса. Мъчно я довърших, много постна ми се стори.
Снощи започнах един чиклит на БГ авторка... Все още не знам дали е точно чиклит- Ugban Jungle се казва.  Peace

# 679
  • София
Seriozna sum i oshte kak!
No ne iskam da mi q plashtash  Naughty

izvinqvam se za latinicata, no pisha ot tel. i se izmuchih.

# 680
Здравейте! Вмомента чета "Можеш ли да пазиш тайна"... снощи я започнах и стигнах до средата... страхотна е! Толкова е забавна и увлекателна. До утре ще я прочета и отивам в библиотеката за друга. Бих искала съвет коя да бъде следващата. Иска ми се да бъде също толкова приятна книжка като тази. Колебая се между "Мъжът на най-добрата ми приятелка", някоя от книгите на Беки Б. или "Нюйорски светски хроники"... Благодаря предварително! Simple Smile

# 681
L.I.L.I, от изброените от теб книги съм чела само "Нюйоркски светски хроники". Общо взето става, интересно и леко четиво е, обаче е предвидима на моменти (не, че повечето от жанра не са)!

Повечето момичета тук харесват поредицата за Беки Б. На мен също ми беше доста интересна, но съм прочела само първите две книги!

# 682
L.I.L.I, чела съм цялата поредица за Беки Б. без "Сватбата на Беки Б", на мен лично ми харесват, чела съм и други на Софи Кинсела и те също са добри...харесвам също и Александра Потър(примерно "Внимавай какво си пожелаваш). Смятам че всяка една от тези ще ти допадне  Party Party Party

# 683
Купих си книгата “Във вихъра на двайсетте” на Софи Кинсела и  меко казано съм очарована  newsm44 Страхотна книга! Направо я изядох заедно с кориците  Grinning Препоръчвам я горещо! Имаше моменти на смях, на сълзи и както подобава за един страхотен чиклит, романтика!  newsm10 Официално тази книга ми става любима  newsm03

П.П. Началото ми беше малко мудно, но от там нататък е удивителна  newsm47

# 684
Благодаря за препоръките! Снощи не можах да си легна, докато не изчета "Можеш ли да пазиш тайна".... страхотна книжка! Така ме очарова, че днес още сутринта ходих до библиотеката да взимам следващия чиклит. Взех си "Мъжът на най-добрата ми приятелка" и естествено- "Тайният живот на Беки Б."... Нямам търпение да ги прочета. Сега се заинтригувах и от "Във вихъра на двайсетте". Няма я в библиотеката, затова сигурно ще се наложи да си я купя Simple Smile

# 685
Някой прочел ли е "Закуска в леглото" от Космо? Започнах първите няколко страници и за сега ми е странна, та се чудя има ли смисъл да продължавам Simple Smile

# 686
Момичета, аз пак ще предложа размяна...ако някой иска да размени вече прочетените книги за други от този жанр, можем да разменим по пощата. Аз лично предлагам "Беки Б очаква бебе" на Софи Кинсела, "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини...май имам и още 1-2 за размяна, ще погледна ако някой прояви интерес Wink

# 687
Някой прочел ли е "Закуска в леглото" от Космо? Започнах първите няколко страници и за сега ми е странна, та се чудя има ли смисъл да продължавам Simple Smile

Майка ми я чете в момента. Тъкмо щях да я почвам, когато видях, че вече е с книгоразделител на по-вътрешна страница и в нейната стая.  Laughing

# 688
Благодаря за препоръките! Снощи не можах да си легна, докато не изчета "Можеш ли да пазиш тайна".... страхотна книжка! Така ме очарова, че днес още сутринта ходих до библиотеката да взимам следващия чиклит. Взех си "Мъжът на най-добрата ми приятелка" и естествено- "Тайният живот на Беки Б."... Нямам търпение да ги прочета. Сега се заинтригувах и от "Във вихъра на двайсетте". Няма я в библиотеката, затова сигурно ще се наложи да си я купя Simple Smile

"Можеш ли да пазиш тайна" ми е любимата на Кинсела, никоя друга не ми хареса толкова много. А поредицата за Беки е хубаво да я четеш по ред защото и без това си е доста шантава.

# 689

"Можеш ли да пазиш тайна" ми е любимата на Кинсела, никоя друга не ми хареса толкова много. А поредицата за Беки е хубаво да я четеш по ред защото и без това си е доста шантава.

Наистина е страхотна! Нямаше част, която да ми е мудна или скучна. Толкова ми хареса, че не знам дали скоро ще има книга, която да ме грабне така. Ще се радвам и ти да ме посъветваш за някоя подобна книжка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт