Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 963
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Очаквай обаждане от мен Тарък
Ако нещата не се развият според очакванията ми, който и да излезе насреща ти, ще правиш каквото ти казвам! Ще  доведеш/донесеш на уреченото място. Аз ще съм там. Разчитам на теб, Тарък!

Ето това са инструкциите на Харун към Тарък! Превода е на г-жа Броненосец!
Този план влиза в действие!
ТОЗИ ПРЕВОД ОТКОГА Е..?
Това беше в превода на една от частите на миналия епизод, когато Еда избяга от яхтата!
Като се сетя сега ,може Харун да е решил да отведе Ямур.Но пък не ми се вярва да причини това на Еда ,като знае как преживя първото отвличане!!
Много я обича ,за да си позволи да и причини такова нещо!

# 136
  • срещу двата комина :)))
запис

# 137
Цитат
Очаквай обаждане от мен Тарък
Ако нещата не се развият според очакванията ми, който и да излезе насреща ти, ще правиш каквото ти казвам! Ще  доведеш/донесеш на уреченото място. Аз ще съм там. Разчитам на теб, Тарък!

Ето това са инструкциите на Харун към Тарък! Превода е на г-жа Броненосец!
Този план влиза в действие!

Самият факт че, каза тези думи на Тарък и от това все още няма резултат ме навежда на мисълта че, се подготвя нещо, Харун много добре познава Еда и ще предприеме контра мерки

# 138
В кръга на шегата : а представяте ли си Тарък преоблечен като длъжностно лице и невалиден брак  dontknow hahaha smile3523
Да, и един мармот увива шоколада в станиол
[/quote]

Няма да се мине на вариант - длъжностно лице, иска се време докато се установи истината!
Вси4ко ще бъде ясно на момента!
Само се страхувам филма да не свърши след ДА-то на Еда!
[/quote]
Да ,сигурно ще стане така!
Ще чакаме Толга да се поизнесе в 50 епизод!!

# 139
Няма да се мине на вариант - длъжностно лице, иска се време докато се установи истината!
Вси4ко ще бъде ясно на момента!
Само се страхувам филма да не свърши след ДА-то на Еда!

Мила, шегувам се за Тарък естествено, но се опасявам че си много права за края и ще свърши с ДА и след това  #Crazy #Crazy #Crazy
  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Това беше в превода на една от частите на миналия епизод, когато Еда избяга от яхтата!
Като се сетя сега ,може Харун да е решил да отведе Ямур.Но пък не ми се вярва да причини това на Еда ,като знае как преживя първото отвличане!!
[/quote]

Toва не е отвли4ане. Упражнява си бащинските права!

# 141
Преди малко отворих страницата на сериална на АТВ и там наистина пише ,че филма ще е в сряда от 20.00ч.
Което е супер за нас.
Поне няма да ни се наложи да стоим по нощите !!

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 22:34 от migi_megi

# 142
Цитат

Абсолютно!

# 143
ХАРУН С ДЪЩЕРЯ СИ В РЪЦЕ СЕ ПОЯВЯВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА И КАЗВА - ТИ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕНИШ, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ ДЪЩЕРЯ НИ!
ХА СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ЕДА , ТОЛКОВА СТРАДАНИЯ И ЗА КАКВО СМЕЛОСТТА И СТРАХА И СА КАТО ПРИЛИВИТЕ И ОТЛИВИТЕ НА МОРЕТО.
НО КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРА - ТАЗИ МАГНЕТИЧНА СИЛА, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ И ДВАМАТА НИ ОМАГЬОСВА, В ДРУГИЯ ФИЛМ ИМА ПО-БЪРЗО РАЗВИТИЕ НА ДЕЙСТВИЕТО НО НЯМА МАГИЯ - ТУК ПРИ НАС ЗА N-ти ПЪТ СЕ КАЗА, ЧЕ ФИЛМА ГО ГЛЕДАМЕ ИМЕННО ЗАРАДИ ТАЗИ НЕОБЯСНИМА МАГИЯ М/У ХАРУН И ЕДА - ТЕ СА КРАСИВИ И КОГАТО ПЛАЧАТ, С ЖЕСТ И ПОГЛЕД ТИ ГОВОРЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ -  С ДУМИ, И ДВАМАТА СА НЕОПИСУЕМИ С МНООООГООО КАЧЕСТВА - АКТЬОРСКА ИГРА, КРАСОТА, СЕКСАПИЛ, ФИЗИЯ ............ И ОЩЕ БЕЗБРОЙ КАЧЕСТВА, НО ТЕ СА ДАРЕНИ С ЕДНО МНОГО ОСОБЕНО - ФОТОГЕНИЧНОСТ И СПОКОЙСТВИЕТО ПРЕД КАМЕРАТА - АКО ТОВА ГО НЯМАШЕ... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 144

[/quote]
Добре но това ,как ще попречи на Толга да каже "да".
Точно преди Толга да се изкаже пристига детегледачката и казва ,че Ямур я няма!!

# 145
Цитат

Абсолютно!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 146
Да обсъдим нещо. Това ли е решителната стъпка на Харун да се срещне с Толга и да каже,че Ямур е негова дъщеря? Толга ли е основно действащо лице предизвикало сватбата? От него ли зависи това да има ли или да няма сватба? Такъв разговор от страна на Харун не трябва ли да се води спокойно, а не чрез юмруци? Този разговор не тръбва ли Харун да го проведе в присъствието на Еда, щом е решил да стигне до край? И още много въпроси мога да задам, за да разкрия, че и Харун и Мелда вадят нож само на умряло куче.

# 147
Преди малко отворих страницата на сериална на АТВ и там найстина пише ,че филма ще е в сряда от 20.00ч.
Което е супер за нас.
Поне няма да ни се наложи да стоим по нощите !!

Чак немога да го повярвам .Но при всички положения ще бистрим серията до през ноща и пак ще си осъмваме hahaha

# 148
ХАРУН С ДЪЩЕРЯ СИ В РЪЦЕ СЕ ПОЯВЯВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА И КАЗВА - ТИ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕНИШ, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ ДЪЩЕРЯ НИ!

Бащата в Турция има по-големи права върху децата си от майката! В случая майката ще се жени за друг, детето е признато от истинския баща - абсурд е майката да остане с детето.
Как беше в Шехерезада - Али Кемал се разведе и децата останаха при него, а майката си я пратиха по-живо и здраво в къщи!  

# 149
Преди малко отворих страницата на сериална на АТВ и там найстина пише ,че филма ще е в сряда от 20.00ч.
ОК! НО МОЖЕ И ДА Е ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ ОТ СЕЗОНА И ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА - ШАТ-20.00 !

Общи условия

Активация на акаунт