Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 947
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Да обсъдим нещо. Това ли е решителната стъпка на Харун да се срещне с Толга и да каже,че Ямур е негова дъщеря? Толга ли е основно действащо лице предизвикало сватбата? От него ли зависи това да има ли или да няма сватба? Такъв разговор от страна на Харун не трябва ли да се води спокойно, а не чрез юмруци? Този разговор не тръбва ли Харун да го проведе в присъствието на Еда, щом е решил да стигне до край? И още много въпроси мога да задам, за да разкрия, че и Харун и Мелда вадят нож само на умряло куче.
newsm10 newsm10 newsm10 Мисля си, че Харун направи голяма грешка като остави Мелда да тормози и обработва Еда, а той си дигна чуковете и отиде да си спи на яхтата. Трябваше да остане в къщата- стаи бол!, да държи Мелда далече от Еда и да не позволява Толга да се прави на баща на Ямур пред семейството- пък какво остава да му тръшнат бебето, докато те двамата с  Еда се забавляват цял ден?! smile3555

# 151
Добре де щом Еда казва да каквото и да се случи не мисля ,че ще попречи на Толга да даде и той своя отговор ама сигурно няма да имат възможност да подпишат брачното свидетелство.Ще трябва аблата да им покаже как. Тя нали и на Тюркян нарежда да е там и да навива Еда.Нещо много не ми стана ясно в предната серия Тюркян призна ли пред Мелда ,че знае за Харун щото те само се гледат с недомлъвки а не си го казват право в очите. newsm78

# 152
ХАРУН С ДЪЩЕРЯ СИ В РЪЦЕ СЕ ПОЯВЯВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА И КАЗВА - ТИ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕНИШ, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ ДЪЩЕРЯ НИ!

Бащата в Турция има по-големи права върху децата си от майката! В случая майката ще се жени за друг, детето е признато от истинския баща - абсурд е майката да остане с детето.
Как беше в Шехерезада - Али Кемал се разведе и децата останаха при него, а майката си я пратиха по-живо и здраво в къщи!  
Цитат
Но пък в "Клетва" Асуман спечели попечителството!
И това ,Харун да се яви с Ямур на церемонията не може да се нарече отвличане!
Дали ще се яви с Ямур или не ,не е важно ,важно е какво ще каже ,за да спре подписването.
От кога чакаме този момент да се яви пред всички и да заяви ,че Ямур е негова дъщеря, но дали ще го дочакаме не знам!
Мисля ,че сценаристит ще действат по начина:"Очаквай - неочакваното" и ще ни представят развитие ,каквото и през ум не ни минава!

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 22:49 от migi_megi

# 153
Преди малко отворих страницата на сериална на АТВ и там найстина пише ,че филма ще е в сряда от 20.00ч.
ОК! НО МОЖЕ И ДА Е ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ ОТ СЕЗОНА И ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА - ШАТ-20.00 !

Леле не ми се мисли ако има трети сезон що нерви ще изхабя още и колко мозъчни клетки ще ми умрят които никога няма да се възстановят. #Crazy

# 154
Самият факт че, каза тези думи на Тарък и от това все още няма резултат ме навежда на мисълта че, се подготвя нещо, Харун много добре познава Еда и ще предприеме контра мерки
[/quote]

Toчно!

# 155
# 156
  • Варна
Между другото Еда като казва, че за нея такъв човек- Хаккъ не съществува- казва истината! Хаккъ наистина не съществува- оня мъж, дето й се представи така в началото наистина не беше истински- имаше един плейбой, увлечен по младо, жизнерадостно и различно момиче; свали я и се възползва от наивността и младостта й. След като добре се позабавлява с нея- просто я заряза без обяснение. И ако съдбата не ги беше срещнала отново, Хаккъ- Харун щеше да продължи живота си напред с Мелда, без да се интересува от Еда. Тя щеше да страда за един неистински мъж, в когото е имала нещастието да се влюби, сигурно пак щеше да роди детето му, а оня изобщо нямаше и да знае за това. Така че Хаккъ наистина не съществува- Харун дори нямаше доблестта да й каже истинското си име, нито пък че има сериозна връзка с друга жена- просто си направи кефа тогава и я заряза!

# 157
Добре де щом Еда казва да каквото и да се случи не мисля ,че ще попречи на Толга да даде и той своя отговор ама сигурно няма да имат възможност да подпишат брачното свидетелство.Ще трябва аблата да им покаже как. Тя нали и на Тюркян нарежда да е там и да навива Еда.Нещо много не ми стана ясно в предната серия Тюркян призна ли пред Мелда ,че знае за Харун щото те само се гледат с недомлъвки а не си го казват право в очите. newsm78
Да , двете вече са наясно! Тюркян даже и даваше съвет да не постъпва така!
Аз не съм сигурна обаче ,че тези нареждания дето ги дава Мелда са за Тюркян! Мисля ,че са за Харун.И понеже той е  побързал да излезе от стаята и от имението,  пострада огледалото!!

# 158
ХАРУН С ДЪЩЕРЯ СИ В РЪЦЕ СЕ ПОЯВЯВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА И КАЗВА - ТИ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕНИШ, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ ДЪЩЕРЯ НИ!
Бащата в Турция има по-големи права върху децата си от майката! В случая майката ще се жени за друг, детето е признато от истинския баща - абсурд е майката да остане с детето.
Как беше в Шехерезада - Али Кемал се разведе и децата останаха при него, а майката си я пратиха по-живо и здраво в къщи!  
Цитат
Но пък в "Клетва" Асуман спечели попечителството!
И това ,Харун да се яви с Ямур на церемонията не може да се нарече отвличане!
Дали ще се яви с Ямур или не ,не е важно ,важно е какво ще каже ,за да спре подписването.
От кога чакаме този момент да се яви пред всички и да заяви ,че Ямур е негова дъщеря, но дали ще го дочакаме не знам!
Мисля ,че сценаристит ще действат по начина:"Очаквай - неочакваното" и ще ни представят развитие ,каквото и през ум не ни минава!

Нещо са се объркали цитатите.Не смятам, 4е Харун ще се яви с Ямур на сватбата! Няма да прави сеир! Обяснявам,4е той има по-големи права върху детето от майката и ще си ги упражни. Не успя да спре Еда, сега - ще играе с Ямур. Но не ми идва нищо на ум за
детайлите!

# 159
Аз не съм сигурна обаче ,че тези нареждания дето ги дава Мелда са за Тюркян! Мисля ,че са за Харун.И понеже той е  побързал да излезе от стаята и от имението,  пострада огледалото!!
[/quote]

Е как! За Тюркян са! Мелда и Харун са толкова чужди един друг, тя ще му казва какво да прави!

# 160
Между другото Еда като казва, че за нея такъв човек- Хаккъ не съществува- казва истината! Хаккъ наистина не съществува- оня мъж, дето й се представи така в началото наистина не беше истински- имаше един плейбой, увлечен по младо, жизнерадостно и различно момиче; свали я и се възползва от наивността и младостта й. След като добре се позабавлява с нея- просто я заряза без обяснение. И ако съдбата не ги беше срещнала отново, Хаккъ- Харун щеше да продължи живота си напред с Мелда, без да се интересува от Еда. Тя щеше да страда за един неистински мъж, в когото е имала нещастието да се влюби, сигурно пак щеше да роди детето му, а оня изобщо нямаше и да знае за това. Така че Хаккъ наистина не съществува- Харун дори нямаше доблестта да й каже истинското си име, нито пък че има сериозна връзка с друга жена- просто си направи кефа тогава и я заряза!
АЗ си мисля,че той се влюби в нея още от първия миг ,но дълго време не желаеше да си го признае ,дори пред себе си!
Щеше да я потърси ,може би по -късно ,но щеше да го направи , защото той непрекъснато мислеше за нея!!

# 161
[/quote]

Дани, в интерес на истината палавницата беше Еда! Но го зарази и него! Просто се влюбиха! Не можеш никого да виниш!

# 162
  • Варна

АЗ си мисля,че той се влюби в нея още от първия миг ,но дълго време не желаеше да си го признае ,дори пред себе си!
Щеше да я потърси ,може би по -късно ,но щеше да го направи , защото той непрекъснато мислеше за нея!!
Това е вярно, но той се колебаеше още от първия миг- та това, та онова...Не беше наясно с чувствата си твърде дълго време и като видя, че има и друг мераклия за любовта на Еда- хоп!- искам я! Еда не може да му вярва- просто е много влюбена в него, но стане ли въпрос за сигурност- насреща винаги е Толга- железен във всяка ситуация- всичко разбира, всичко прощава, винаги помага...Мисля, че това е причината тя да приеме брака с него. Харун все казва, че любовта им с Еда е най- важна за него, пък хората дето знаят за тая любов се броят на пръстите на едната ръка, а всички ( с изключение на Тюркян, Мелда и Ниса) си мислят, че Толга е бащата на Ямур.

# 163
# 164
И аз така мисля . Дори Еда да не беше сестра на Мелда,Харун пак щеше да я потърси , може би не веднага , но в един слънчев , а по-вероятно дъждовен ден щеше да му светне червената лампичка , че има едно весело и жизнерадостно момиче и именно то е Жената на живота му.

Общи условия

Активация на акаунт