Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 866
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен. smile3525
 Жегата от вън е ужасна, долу- горе като новия фрагмент на филма ни.
Мелда никога и за нищо не е обвинила Харун. Според нея цялата вина носи Еда! Сега оба4е не знам на кой ще стовари гнева си, когато Харун из4езне и сватбата се провали!Еда е полуженена,казала е ДА, няма за какво да бъде обвинена. Остава да чупи и да си стяга багажа!
Еда вътрешно ще приеме нещата с облек4ение!

Как върху кого естествено, че върху огледалото, само как се гледаше и се мразеше, заради безпомощноста в която е изпаднала. А Еда ще си отдъхне  с облекчение и ще направи добре ако отиде при Хаят и се махне от мавзолея. 

# 241
А да забравих да благодаря, за страхотните кафенца и закусчици и тази сутрин, които сте ни приготвили, както и за стихотворенията, които вече не хваля, защото си знаете, че всички сте ненадминати- когато ви ги прочета и денят ми става  по хубав - благодаря   [  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
Здравейте и от мене НЕЗАБРАВИМИ !!! Ох , дано не се повтори напълно ,че в края виждате какво става.За кои ли път го гледам и пак се разплаках. newsm45

# 243
Здравейте неуморими незабравковци.

Пожелавам ви приятен ден на всички.

bouquet  bouquet  bouquet

Браво на всички и за страхотните стихчета

# 244

Да вземем да направим анкета за "10 най-силни моменти в Незабравима".

# 245
  • Русе

Ще ни е по-лесно обратното- "10 най-слаби моменти". Силните са толкова много,не се побират в 10-ка. smile3506 newsm53

# 246

Наш хубавелко!

# 247
Ей приятели, спите ли?
То вярно, че е много горещо,
но при толкова посетители,
ако всеки каже по нещо,
туку виж станало весело.
Като прибавим по някой лаф,
малко снимчици, много майтапи,
чаша с кафенце, сокче Капи",
парченце торта, по един бонбон,
клипчета,музика, гръцки танци...
Ех, ще настане такъв купон,
че няма да има човек на тоя балкон.

# 248

Първо предложение за най -силен момент!!

# 249
Ах.......красота!!!

# 250
Мармалон, представяш ни прекрасни закуски и кафенце! Благодаря,ама чок! newsm51 newsm51 newsm51   Но защо малко пишеш и отдавна не си ни показвала стиховете си? Извинявай,Сигурно си много заета и ти досаждам. Сори! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Моля те не ме засрамвай. Weary Аз просто съм много заета, защото (УРА) в четвъртък заминавам, за къде newsm78..., за София.
И преди това трябва да свърша милион неща и времето не ми стига. Чувствам голяма нужда от пропелери на гърба, а тъй като Господ не ми ги е дал, тичам, и тичам   running. Снощи легнах в 1 часа, станах в 6, излязох в 7,прибрах се в 14 ч. и в 17. пак излизам до около 22.
 Но в Б-я ще ми бъде по-спокойно, ще ми остане време между ходенето по заведения, гости, театри и концерти и ако някоя останала от вас свободна муза ме цуне, ще пиша. Честно.  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 15:55 от marmalon

# 251
Ще ни е по-лесно обратното- "10 най-слаби моменти". Силните са толкова много,не се побират в 10-ка. smile3506 newsm53
[/quote]

И двете да ги направим. Това е предизвикателството - да класираш само 10 измежду 200! Но глас народен, глас божи!

# 252
  • Русе
Ей приятели, спите ли?
То вярно, че е много горещо,
но при толкова посетители,
ако всеки каже по нещо,
туку виж станало весело.
Като прибавим по някой лаф,
малко снимчици, много майтапи,
чаша с кафенце, сокче Капи",
парченце торта, по един бонбон,
клипчета,музика, гръцки танци...
Ех, ще настане такъв купон,
че няма да има човек на тоя балкон.
Tарабас,дадено! Вместо гръцки танц ти представям много стара гръцка песен, изпълнена от двама гиганти на гръцката песен-Я.Париос и Й.Даларас. "Обичам те,защото си хубава"- така каза и Хубавелко! smile3508
http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc&feature=related

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 16:06 от winona

# 253

Тарабас, за теб и останалите момичета и Петко. Заповядайте в сладкарница Мармалон. Да ви е сладко. smile3546

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 16:11 от marmalon

# 254
Последно изкушение!
Повече утре!!

Общи условия

Активация на акаунт