Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 940
  • 249
  •   1
Отговори
# 60
Дъщеря ми е родена на 20.05 2005, а в къщи сме на последователни, но на различни месеци.

Еха.........Тази година също има интересна комбинация - 20.10.2010г.

# 61
И аз да се включа  Hug

Майка ми и баща ми са една зодия - Близнаци
Аз и брат ми сме една зодия - Водолей
Първата жена на брат ми и моя почти първи мъж /7 годишна връзка без брак/ са една зодия - Козирог.
Първия брак на брат ми и моята първа дълга връзка траеха 7 години.
На един и същи ден двамата прекратихме тези връзки, без да споделяме помежду си.
С края на тези връзки, свършиха съвпаденията м/у нас.

# 62
Дядо ми по майчина линия е убит на боя при река Драва,когато е само на 26 години.Майка ми остава без баща на 2 годинки.Баба ми,която е била много красива жена се жени по-къдсно за един от имотните мъже в селото.Ражда му дъщеря.По-късно обаче една жена от селото завърта любов с чорбаджията и решават да отровят баба.И наистина го правят,когато тя е само на 30 години.Мама е на 7г.До ден днешен започва да плаче,когато я питам за случилото се и казва,че е било ужадсно.Баба умира в адски мъки.Мама е изгонена от къщата и е осиновено по-късно от едни добри хора,които са загубили 5 деца.Те я отглеждат с много любов и тях познавам аз като моите баба и дядо.Мама е много силна жена и може би е такава заради живота,който е преживяла.Е,моята история не е за зодии и дати,но дано ви е била интересна.

# 63
Джесика, а разликата между мен и мъжа ми е 11 месеца и 11 дни в моя полза  Laughing
В родата около мен са все въздушни знаци с изключение на брат ми, който е... РАК.

# 64
Стефани, историята ти е ....потресаваща. Shocked
искрено се надявам, че тези, двамата, са си намерили майстора по-късно. Само че понякога съдбата удря не пряко върху виновните.

По темата - мъжете от рода на моя мъж правят почти и единствено само ....синове. Тук-там за цвят има жени. Това съм го проследила още от 4-мата братя, един от които е бил и неговият баща. После братовчедите, и така.

# 65
Никой не е бил наказан за стореното.Действието се развива през 1950г.в едно далечно малко селце.Съмнявам се дори да имало някакво разследване.Тогава хората са умирали от какво ли не и случаят с баба е минал между капките.Мама веднъж ми каза,че до ден днешен чува виковете на баба и предсмъртните и стонове.Било е ужасно.Отровата е била сложена в храната на баба по време на вечеря.До вечерята тя е била здрава,усмихната и жизнена.След вечерята започва страшна агония,която продължава цяла нощ.Веднага след нейната смърт другата жена се нанася в къщата и започва страшен тормоз върху майка ми.Охххх,става ми много мъчно като пиша това,мъчно за мама.

# 66
Едната ми дъщеря е родена точно в 11:08 ч. на 11.08., а другата 2 мин. по-късно.

# 67
Мога да се "похваля" с дядо си.. Sunglasses
Осиновен е. Но отгледан с много любов от прабаба и прадядо ми.
Получава добро образование и става сърдечен хирург и военен лекар.
Бил е голям хубавец - и на 30 г вече с чисто бяла коса.
Ама и палавник - 3 пъти се е женил и развеждал и накрая посрещна старините си с 4-та си жена, с която нямат деца. Но пък тя ме отгледа като моя баба и имам супер мили спомени от нея и от двамата като двойка (въпреки, че майка ми е на друго мнение  Mr. Green). Оттам по негова линия имам леля, както и от втория брак на истинската ми баба - също ( и тя не е стояла много мирна.. hahaha)..
Всичко това през 20-40 -те г на миналия век, което си е било направо свръхнапредничаво за онова време.. Sunglasses

# 68
Дядо ми е роден на предния ден преди моя РД. А е починал на моя РД (когато съм ставала на 2), в същия час, че и минута, в които аз съм се родила. Странно.

Мои роднини са 3 сестри. И трите - бездетни.

Баща ми почина на 08.08.2008 г. в 15:08 ч.

# 69
Чувала съм, че доста хора умират около рождената си дата...

# 70
Чувала съм, че доста хора умират около рождената си дата...

Дядо ми умря на рождения си ден- 19 ноември, а баба ми ден преди рождения си ден.
Баща ми умря на имения ми ден и два дни преди рождения ден на голямата /тогава ставаше на две/.

# 71
  • York
Еха.........Тази година също има интересна комбинация - 20.10.2010г.
Родих на тази дата дъщеря си    Heart Eyes
В нашия род интересното е свързано с дядо ми и баба ми. Сключили са брак при кмета на селото, но не са знаели всъщност, че е истински брак. Разбрали са го чак, когато дядо ми се завърнал от казарма след 2 години и решили да правят сватба с цялата рода  Laughing

# 72
  • ул. "Мечтание"
Малко след като забременях със сина си, почина едната ми баба. Сега, малко след като разбрах, че съм бременна почина едната баба на мъжа ми. Малко мрачна история, но аз си го приемам като хубав знак - един си отива за да направи място на друг! Simple Smile

# 73
  • София
Баща ми си отиде на 10.10., а свекървата е родена на тази дата.

С мъжа ми се запознахме на 20, предложи ми брак на 20 и сватбата също беше на 20 число Flutter В различни месеци Simple Smile

Друго, което се сещам около мен е, че важните мъже в живота ми са все  зодия Водолей / дори и се омъжих за такъв/ . Въпреки тоталната несъвместимост между моята зодия и Водолей, според астролозите.

# 74
Още нещо се сетих за майка ми и баща ми.Запознали са ги братовчедка на баща ми,която се омъжила за вуйчото на майка ми.Запознанството било на 8-ми март и на третата среща се сгодили на 1-ви април.Брак са сключили на 13-ти август.Последният просъществува 13 години.

Общи условия

Активация на акаунт