Машина за хляб-33 част

• 95 494
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
polin_a, фактурата ти не е ли прикачена към гаранционната карта  Rolling Eyes Извинявай, но аз понякога като съм притеснена, не гледам като хората  Laughing дано и при теб така да се е получило  Peace

# 61
polin_a, фактурата ти не е ли прикачена към гаранционната карта  Rolling Eyes Извинявай, но аз понякога като съм притеснена, не гледам като хората  Laughing дано и при теб така да се е получило  Peace

Гаранционна карта няма. Имаше само фактура от Метро. И понеже тогава купихме две машини, фактурата остана в друг човек, и той не я е запазил Confused.

# 62
Бухта, според мен хляба е превтасал и затова е хлътнал. Като гледам е станал доста сух, вероятно има нужда от още вода.

# 63
Здравейте, имам хлебопекарна Мулинекс 5000 и си работи идеално, но преди около 2 седмици си изгубих едната бъркалка/ явно малчо я е изхвърлил, без да го видя/. Та въпросът ми е от къде да си купя друга и изобщо продават ли се някъде само бъркалки?

# 64
Здравейте,искам да се похваля с една питка по рецепта на Мах-мама/която отиде за едни гости-останаха възхитени/
,

и сръбската погача на Лабрекс,направих я с мас,много мека и сочна стана, направо душичка
,

Мах-мама,Лабрекс много благодаря за страхотните рецепти  bouquet

# 65
Marchella, сервизът на Мулинекс в Пловдив е на ул."Г.Измирлиев" 40. Тел: 648 348, 0882 266830,

email: itka@servicebg.org

# 66
  • Варна
kaigi, благодаря за отговора.
Не мога да се стърпя да не се похваля с поправителния на зеленчуковия хляб:

Комбинирах програми, махнах някои неща, прибавих други, но важното е, че народът си облиза всичките пръсти по няколко пъти. Много се кефя Simple Smile

# 67
Бухта  smile3501,страхотно хлебче newsm10

# 68
Здравейте! От началото на годината съм доволна собственичка на машина за хляб. Този форум се дозапали и донави. Много обичаме да си хапваме вкусен "домашен" хляб. Ползвам само жива мая, но сигурно скоро ще пробвам и с квас (като се престраша).  Обичам да експериментирам и имам 2 провала (веднъж със стара мая и веднъж с гореща вода за разтварянето). Правих и козунак за Великден - вкусотия стана.
За днес имаме хляб от пшеничено, пълнозърнесто и пълнозърнесто-ръжено брашна и ленено семе. Страхотен е, въпреки леко киселичкия вкус. Като визия много прилича на този на бухта, но нямам снимка - в бъдеще ще показвам творения и аз.  Бухта, smile3501. Аз зареждам машината да приготвя хляб късно вечер (и тя свършва през нощта), защото трудно устоявам на топъл хляб и съм с пособна на погълна 3-4 филии от лакомия. Та до сега нямам превтасал хляб, но може и това да се случи.

# 69
танита 3, красоти показваш   bouquet Може ли рецептата за сръбския хляб, че явно съм я пропуснала  Praynig

Бухта, супер ти е хлебчето, все такива за напред    bouquet

# 70
Та до сега нямам превтасал хляб, но може и това да се случи.
и това ще се случи  Laughing
важното е да не се отчайваш. няма човек без провал. успехи   chef  bouquet

# 71
Shada,заповядай рецептата за СРЪБСКАТА ПОГАЧИЦА,страхотен е Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.105

# 72
Та до сега нямам превтасал хляб, но може и това да се случи.
и това ще се случи  Laughing....

Това беше много обнадеждаващо, няма що ooooh!.

Ето точен линк за СРЪБСКА ПОГАЧИЦА. Тъкмо и аз си сейвнах дадените две рецепти, благодаря  bouquet!

# 73
Благодаря ви, момичета   bouquet

# 74
и това ще се случи  Laughing....
Това беше много обнадеждаващо, няма що ooooh!.
[/quote]
че това си е самата истина .
ти да не би да си нямала провал ??? hahaha
важното е да не се отчайва човек, да си вземе поука от провала за да може да се получи
още по-добър резултат, нали ?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт