Машина за хляб-33 част

• 96 081
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Джемма разгледах албумчето с вкусотиите които си приготвяла.
Може ли рецептата за този панетон
http://djemma.snimka.bg/cooking/kulinariya-2-chast.269247.18039415

# 571
  • Балчик
Джемма разгледах албумчето с вкусотиите които си приготвяла.
Може ли рецептата за този панетон
http://djemma.snimka.bg/cooking/kulinariya-2-chast.269247.18039415

Заповядай

# 572
  • Пловдив
Ами по моята си рецепта,която ползвам и за хляб,и за всичко:
280мл мляко,сол и захар по една лъжица чаена,брашно 500гр,олио 2с лъжици и мая.Това умножено по две. Peace
Благодаря  Hug

# 573
  • София
Позволете ми от името на всички да честитя рожденния ден на Ердинч и да му пожелая много здраве, благополучие и усмивки.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН КОМШУ !

# 574
Здравейте. Решила съм да направя подарък на майка си и съм се спряла на тези три машини АLASKA BM 2600, Kenwood BM210 или Moulinex OW2000. Бихте ли ми препоръчали, коя да взема. Благодаря

# 575
Ами по моята си рецепта,която ползвам и за хляб,и за всичко:
280мл мляко,сол и захар по една лъжица чаена,брашно 500гр,олио 2с лъжици и мая.Това умножено по две. Peace
Благодаря  Hug
Може би ми е тъп въпроса, но колко мая  Embarassed

# 576
  • Варна
Здравейте, аз днес щи правя козунак, но още не мога да реша по коя рецепта, някакви идеи за изпитана такава (иска ми се и да си го опече хлебопекарната)  Embarassed
margarete аз на такова количество продукти слагам 2 ч.л. мая
Minka9 аз ползвам Аляска и съм супер доволна, прави страхотна коричка и е доста евтин вариант  Simple Smile
 Ердинч поздравления за рожденния ден, много щастие и здраве ти желая!

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 11:08 от eni4ka_niq

# 577
  • София
Ердинч, Да си жив и здрав! Винаги бъди така креативен и отзивчив!

# 578
Здравейте, аз днес щи правя козунак, но още не мога да реша по коя рецепта, някакви идеи за изпитана такава (иска ми се и да си го опече хлебопекарната)  Embarassed...

На първа страница е поместена рецептата на max-mama и моите подробни обяснения за Аляска.

Ердинч, жив и здрав бъди!  bouquet

# 579
Ердинч, честит рожден ден! Здраве и кулинарни успехи ти желая  Simple Smile

# 580
  • Бургас
Здравейте. Решила съм да направя подарък на майка си и съм се спряла на тези три машини АLASKA BM 2600, Kenwood BM210 или Moulinex OW2000. Бихте ли ми препоръчали, коя да взема. Благодаря
Третата директно я отпиши - по отзивите четени тук! Аз самата имам Аляска и съм си доволна от нея, но за Кенууда не знам Rolling Eyes

Брех, Ердинч бил с един ден по-малък от мен Laughing (само на дните де, иначе сигурно ми е батко) - да му е честит рождения ден и да продължава да ни радва с иновации и идеи  bouquet

# 581
 Hug много сте мили, благодаря ви много за пожеланията, и вие да сте ми живи и здрави   Hug

Hug черпя  Hug

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 17:36 от Ердинч

# 582
  • Балчик
Отново дежурното хлебче със суроватка у нас, този път с овесени ядки:

Ердинч, честит рожден ден и от мен.  bouquet

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 19:54 от Джемма

# 583
  bouquet  Ердинч, ЧРД! Жив и здрав да си, да ни радваш с хубави рецепти и майсторски изпълнения!

Minka9 - взимай Аляската, не се колебай. Евтина, добре изпича отгоре, има и кука за вадене на хляба. Забрави за Мулинекс 2000, по-скъпа е от Аляската два пъти, не изпича добре горната коричка.

# 584
  • София
Ердинч най светъл празник ти пожелавам,много радости и късмет    bouquet

Minka9 и аз съм за Аляската по добре първо да е по евтина машина,че ако се счупи да не те е яд.(пу пу да не ме хванат уроки,моята е Мулинекс 5003 и си ме слушка)
eni4ka_niq рецептата и на Венета е много добра,аз правих по нея  Peace
Джемма чудесен хляб,как ми иде да си гризнаа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт