Седмицата от 9.08 до 15.08

• 7 352
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
Ихааааааааааааааа wa_wa това е супер!

Imp Няма да те има толкова време а така да изчезнаш от нета..... Imp .

Хайде сега излизам ама по към довечера те искам на линия!

# 61
  • Sofia
Здравейте момичета !

На Ва пожелавам приятна почивка Grinning !

И се чудя , КАКВО СТАВА С ДОБИ ?! Rolling Eyes

А някой да знае нещо за Новалекаса  Confused:

# 62
Здравейте момичета,извинявайте ,че ви накарах да чакате.Сега влизам в офиса ,но първо се наревах като магаре и сега започвам да ви пиша.Бременност има,но не е нормална за голямо мое разочарование.Лекарката каза ,че я притеснява петно на едната тръба.Не е сигурна но може и да е ендометриоза,а това е заболяване при което маточната лигавица се разраства извън маточната кухина.Причините не са известни.Прави ми вагинален ехограф,обикновен преглед и обикновен видеозон т.е.едно и също пиша глупости но много ме е яд защо на мен.До понеделник може да абортирам спонтанно,ако ли не В понеделник съм на преглед отново ще ме гледа с още един специалист.Даде ми някакъв шанс може би ,защото щях да се срутя от мъка.Иначе съм в шеста седмица,колко ще ми е тъжно ако прекъсна тази моя толкова очаквана бременност...
Чао милички благодаря ви от сърце ,че ме подкрепяхте.И все още си мисля че може да стане някакво чудо.
Предварително ви честетя големият християнски празник св.Богородица дано ни помогне да имаме деца.
Поздрави

# 63
  • Враца
Доби, много съжалявам за това, което ти се случва, но искам да те питам кое не е нормално на бременността, че не разбрах. защо не с еконсултираш и с друг лекар?

# 64
Здравейте!Какъв горещ ден!!!!!На Ва-ва приятна почивка,а на всички,които си оставаме по къщите-действайте,че скоро няма новини!И за мен се отнася,естествено.А някой да знае до кога тази грешчица ще ни тормози?Аз не смея да си направя тест,пък и още ми е рано,но гърдите ми започнаха яко да се променят,а до 21.08 има доста дни.От три дни получавам тъпи болки в коремната област,но не се заблуждавам,че е от бременност,защото предния месец почти бях убедена,а ми дойде точно на датата.
ДОБИ,мила,не се отчайвай,щом има 1% шанс да не е това-лошото ще се надяваме и молим за теб!Дано Богородица ти помогне първо на теб,а след това на всички останали.

# 65
Цитат на: Dobi
И все още си мисля че може да стане някакво чудо.

Аз вярвам в това  Sign Exclamation

Миличка Доби, ако трябва още веднъж си поплачи, но не губи надежда.  Sign Exclamation Искренно ти пожелавам докторката да греши и в понеделник да ни изненадаш, много приятно.

Целувки от ме. Стискам ти палци

# 66
  • Canada
Dobi, не губи надежда! За сега те е гледала само една лекарка, може и да греши. Стискам палци и в понеделник да кажеш добри новини!

# 67
Доби горе главата и дано Богородица да ти помогне, ако трябва отивай да запалиш свещичка и да се помолиш!!!
Стискаме палци!!!

# 68
  • Sofia
Цитат на: Dobi
И все още си мисля че може да стане някакво чудо.
Предварително ви честетя големият християнски празник св.Богородица дано ни помогне да имаме деца.
Поздрави

ДОБИ , ей това е важното !
И аз вярвам , че ще стане чудото и така трябва да вярваме !
Изпращам ти цялата си положителна ( то аз друга нямам  Sign Exclamation ) енергия и те прегръщам , мила !

# 69
  • Пловдив
СКЪПА ДОБИ,
ЩЕ СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НА РЕД, ДАНО ДРУГИЯ ЛЕКАР ОТХВЪРЛИ ТАЗИ ДИАГНОЗА. НЕКА СВ. БОГОРОДИЦА ТИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЕДНА ПРЕКРАСНА ДЪЛГООЧАКВАНА БРЕМЕННОСТ И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ДА ИЗЧЕЗНАТ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЕДНА ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ, ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЩЕ СЕ МОЛЯ ВСИЧКО ДА Е НА РЕД!

ЦЕЛУВКИ!!!

# 70
  • ENGLAND
Доби, и аз ти стискам палци, даже и на краката. Дано докторката да се е объркала. Но все пак иди и на друг лекар

# 71
Доби скъпа имай вяра-чудеса се случват всеки ден!
Стискам ти палци и от все сърце ти желая всичко да е нормално и да си износиш бебчето.

Момичета,както каза Доби в неделя е Богородица.Аз ще правя пита за църквата и съм решила да я раздам за всички нас в този форум.Ще запаля и свещички за да се сбъдне мечтата ни да станем майки.Ще се помоля на Богородица да ни изпълни желанието.

Иначе приятна почивка на Ва.Да събереш много тен и да знаеш че си чакам шишенцето с морска вода като си дойдеш.
Че аз от бачкане не мога да се измъкна тази година.
Морена гледам че наближава време за тестване.Стискам палци да не посрещаш лелята този месец мила.
стискам палци на всички,че е крайно време някой да се похвали вече.

# 72
НЕКАНЕНА,НАХАЛНА.......ТЯ ЛЕЛЯТА...ДОЙДЕ.БОЛИ МЕ КОРЕМЬТ  Twisted Evil ЧАК СЕ ПОТЯ ОТ БОЛКИ.А ТРИ ДНИ ПРЕДИ ТОВА ГЛАВА.... Twisted Evil ДОБИ А3 СЬ6ТО 6ТЕ СЕ МОЛЯ 3А ТЕБ И 6ТЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ Flowers Four Leaf Clover И  Grinning ДОБРАТА НОВИНА Е ЧЕ ДЬ6ТЕРЯ МИ Е ПРИЕТА СТУДЕНТКА ВЬВ ВАРНА В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....

# 73
Перла, на колко години си? Embarassed  Можеш да не ми отговаряш разбира се.

# 74
Не се срамувам от годините си.Не се сарамувам и 4е сьм току 6то омьжена 3а втори пьт.Животьт ми поднесе много нежелани и3ненади Imp Сега сьм 6тастлива 37 год.жена и и3глеждам на 30 Embarassed бе3 да се хваля.......а и така се 4увствам Grinning .....а ти?

Общи условия

Активация на акаунт