Седмицата от 9.08 до 15.08

• 7 353
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
Няма повод за неудобство, разбира се, просто помислих, че не би искала да пишеш за това.
Аз съм на 41г. и имам дете на 15 г. Опитвам да забременея от шест месеца... Партньорът ми има две деца. Толкова го обичам...  Заедно сме от две години.  Решението ми за бебе дойде спонтанно...Много съм възрастна...нямам време...
Не го приемайте като оплакване, много искам момичетата от този форум да успеят...
Сигурно не е честно, има толкова двойки, които нямат нито едно дете, опитват с години...
Но и аз мечтая, обичам,  искам с цялото си сърце...

# 76
  • Враца
Перла, честито на дъщера ти и на теб разбира се. На нея пожелавам щастливи студентски години и много купони!

# 77
Много ти благодаря WA WA !!! Laughing

# 78
Лали,дано успее6.Искренно ти го желая Flowers Four Leaf Clover А3 сьм в сряда на лекар,да видим от кьде 6те 3апо4ваме.... Sad Весел пра3ник в неделя пожелавам на вси4ки Grinning

# 79
На Ва пожелавам хубава почивка и мнооооооого да се обичате Wink  

На Перла честито студентка и успех по-нататък Wink Аз също съм завършила ВИНС-а във Варна.

Доби,моля те кажи защо лекарката ти е казала че бременността не е нолрмална?И как може тя да е сигурна при толкова ранна бременност?Успокой се,може и да е сгрешила!И на мен ми бяха казали че имам извънматочна,но не беше така...
Стискам ти палци,мила,дано всичко се оправи!

# 80
Перла честито ти студентка и от мен!
Пожелавам и леко следване и успешна реализация след това.
Сигурна съм,че си много щастлива и горда майка.Още веднъж-ЧЕСТИТО!

# 81
  • Sofia
Цитат на: perla
Сега сьм 6тастлива 37 год.жена и и3глеждам на 30 Embarassed бе3 да се хваля.......а и така се 4увствам Grinning

Браво perla , само така ! Честита ти студентка, с лекота да взима изпитите  Grinning !

РЕНЦИ , трогната съм мила за палците , аз се надявам на чудо , защото както вече писах в друга тема , попрезскочихме овуто  този месец , че нали пиехме Флажил и слагах Клион Д Sad . Дай боже случайно да е станало !!!!!!  А вие дано да сте свършили добра работа тези дни , а и продължавайте  Grinning !

ДОРЕЕЕТ , как да я разбираме твоята лентичка , мила Confused:  Sign Exclamation  Rolling Eyes

# 82
  • ENGLAND
Перла честита ти студентка и палци за добри ножини от докторите.
Моренка сладка(как ги обичах тези морени в бг.) моята лентика сигурно трябва да е двойно по-дълга и дявол4ето накрая. Т.е. закъснява ми точно два месеца. За мое успокоение след двуседмично закъснение си направих тест, беше отрицателен. Но с моите хормони всичко е възможно. Сега чакам другата събота да си дойдем до България и още в понеделник хуквам по доктори. То с моите години и ниския прогестерон се надявам само на чудо. Но не съм се отказала от борбата. Така че палци и за мен.Ренци да не ме забравиш.

# 83
  • ENGLAND
Лали, когато искаш нещо много силно то идва. Желая ти успех и ако това поне малко може да те успокои аз сам на 43 год. и нямам дете, но толкова много го искам, че започвам да вярвам в чудеса, ако стане.
Весел уикенд на всички.

# 84
Момичета на 30+, страшно много ви се радвам  Grinning !
Отново искам да пожелая на всички (независимо от възрастта им) здрави бебчета и бебки... и ако може, по-бързоооо  Wink  Grinning
Извинете, че не се обръщам към вас персонално, но все още не ви познавам и ми е малко трудно  Embarassed

# 85
Боже, какви сме смешни с тези лентички! Да се смееш ли, да плачеш ли? Laughing  Cry

# 86
На вси4ки много БЛАГОДАРЯ Laughing 3а 4еститките и пожеланията.Толкова сте мили вси4ки Heart Eyes Не ви по3навам,а ви 4увствам като сестри.Браво на сь3дателите на форума Grinning Пожелавам мноооооооого бебета и сбьднати ме4ти.

# 87
Мойте поздравления към Лали и Перла...

Не разбирам защо някой трябва и да се срамува от годините си или пък от това, че е женен за втори (трети, четвърти и т.н.т. път). Живота поднася много изненади, и добри и лоши... това, че не сте успели да намерите щастието първия път съвсем не е причина за срам... Но пък знам как се съдят разведените в България. За щастие и в това отношение май някой хора са започнали да навлизат в 21 век. И аз се гордея с вас и с решението ви да имате бебчета "на стари години" Wink .

Честито на Перла и за новата студентка. Да ти е жива и здрава и всичко най- хубаво и пожелавам (както и на тебе).

Доби... миличко, надявам се нещата се оправят и в края на краищата всичко се окаже на ред. Чакаме новини от теб... добри, дано.

# 88
МОФ благодаря ти и на теб. yes 3а добрите пожелания Wink

# 89
Renci мила, моля те ме прибави и мене към списъка на тези за които ще се помолиш! Толкова е хубаво това което си замислила! И аз ще се помоля за всиЧки вас. Казват Че когато много хора се молят заедно, Чудото става. А аз вярвам в Чудеса. Не знам дали ще успея да отида на църква, сега ще разровя в интернет да видя дали в нашата църква ще има служба. Ако няма, ще пробвам в Гръцката, все е православна. Макар Че си мисля Че ако Човек се помоли от сърце, Господ и Дева Мария и всиЧки светии ще го Чуят дори и да не в църква.

Честит празник на всиЧки, които го поЧитат и пожелания молбите ви да бъдат Чути!

Ох, а ние какъв weekend караме, да се Чуди Човек кое е по-добро, работа или weekend... Днеска буквално се сЧупих от къщна работа, но исках да свърша с всиЧко преди празника, Че да седнем утре, да си поЧинем и да празнуваме. Тука 15. Август си е официален празник, но за съжаление е неделя тази година. Та напазарувахме, изЧистихме, изпрахме 2 перални, сготвихме и деня, Че и веЧерта минаха без да разбера как. Като тръгна да я Чистя тая къща и здравето ми се взема. Намразвам я и запоЧжам да се питам за какво са ни на двама души 5 стаи, и 2 щяха да ни стигнат, а и наема щеше да ни е по-малък. Добре Че мъжът ми е съкровище и помага във всиЧко. Пък и да си призная когато не Чистя, големите къщи ми харесват. Ами май съм си мързелана и там е проблема... Confused

Общи условия

Активация на акаунт