Седмицата от 9.08 до 15.08

• 7 349
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
Ренци благодаря много, мисля, че ако човек е вярващ, самта молитва и дара който дава могат наистина да направят чудеса. за съжаление аз малко съм се отдръпнала от вярата и ми се струва лицемерно да направя това.

# 46
Иви, домашната докторка на нашите искаше да ме прати в болницата, в предродилна зала на такъв ехограф, но аз се отказах. Какво щях да правя при родилките стенещи от болки, без корем, направо щяха да ми се изсмеят и затова ходих при някакъв д-р. с един примитивен ехограф. Но смятам другата седмица преди да  си тръгнем да отида при първата докторка, кадето ефографа беше що годе добър и ми изкара снимки.

# 47
Момичета,добро утро
Утре съм на лекар стискайте ми силно палци.М.закъснява 10дни и си мисля,че не е затова че съм бременна.а може би е нещо хормонално.Тестовете ми са отрицателни,вчера си правих пак.Нямам никакви признаци на бременна.Малко съм изплашена,защото какво да ви лъжа-надявам се....да е станало.
Утре е петък 13 дали ще е фатален за мен незнам.Ще разберете по лентичката в подписа ми.
Лек ден на всички Simple Smile

# 48
  • Пловдив
Цитат на: Dobi
Момичета,добро утро
Утре съм на лекар стискайте ми силно палци.М.закъснява 10дни и си мисля,че не е затова че съм бременна.а може би е нещо хормонално.Тестовете ми са отрицателни,вчера си правих пак.Нямам никакви признаци на бременна.Малко съм изплашена,защото какво да ви лъжа-надявам се....да е станало.
Утре е петък 13 дали ще е фатален за мен незнам.Ще разберете по лентичката в подписа ми.
Лек ден на всички Simple Smile

Dobi, стискаме здраво палци всичко да е на ред и да си бременна и в най-скоро време да ни се похвалиш Sunglasses  Grinning  Simple Smile

# 49
Доби и аз като всички други ти желая закъснението да е причинено от бременност,а не от хормони.Ще стискам палци и ще чакам с нетърпение хубавата новина

# 50
  • Враца
здравейте и от мен,
Доби не се притеснявай, дано всичко е наред, лекаря ще ти каже какво става, а от теб ще чакаме новини.

# 51
Dobi, много силно ти стискам палци да се окаже че си бременна. Не искам да ти давам праzни надежди но може овулацията да ти е била по късно ,а пък теста да не е достатачно чуствителен. Дано, дано, дано....  
Желая ти най щастливия петък Flowers Four Leaf Clover

# 52
  • София/Велико Търново
Историята познава много бременностти съпроводени с отрицателни тестове за бременност. От все сърце ти желая и твоят случа да е такъв Доби!!! С нетърпение чакам утре да ни съобщиш добрата новина  Sign Exclamation   Sign Exclamation  Sign Exclamation

# 53
Доби стискам много,много палци да се окаже,че си бременна!
Ще чакаме новини мила.

# 54
  • Sofia
Да Доби , дано се окаже , че скоро няма да срещнеш леля Фло  Grinning !  Дано , дано , дано...!

# 55
Добро утро от мен, днес 13.08 петък, каква дата а?
Дано днешния петък 13 ни донесе това което чакаме всички с нетърпение Laughing

# 56
  • Пловдив
Цитат на: Krasoni
Добро утро от мен, днес 13.08 петък, каква дата а?
Дано днешния петък 13 ни донесе това което чакаме всички с нетърпение Laughing

ОТ ТВОЙТА УСТА В НА ГОСПОД УшИТЕ

# 57
Да господ е този който ще реши кой, кога,какво!!!

# 58
  • Враца
Здравейте, ние заминаваме на море утре, е може и да не е на море заради мен, но поне ще сме в Бургас.
Ще влизам от време на време да ви навестявам, мислете му ако няма поне 10 хубави новини Laughing  Laughing
За бебеправене този месец при нас и дума не може да става, мисля да се консултирам с гинеколог в Бургас и ми се върти една идея, но като се избистри ще ви я кажа.
Ами това е за сега

# 59
Ва ва, пожелавам ти една хубава почивка и катосе върнеш да се похвалиш и ти с нещо ново!!!

Общи условия

Активация на акаунт