Юлски бебета-Тема 34

• 26 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

Ама таз девойка Мина (на сестра ми щерката) много ревлива се извъди. Преди малко се опитахме да я изведем на разходка и ни опищя. Горкото ми се сестриче не издържа и се прибра.

На днешните рожденници - Моника, Сияна и Константин пожелавам да са живи и здрави, много да радват мама и татко и много веселби на празника!

Фелиситииии, кажи му на Кайо, че това е абсолютно некавалерско поведение. Mr. Green Веднага да оздравява и да води на море майка си.
Буби, браво за закрепеното положение.

Една малка софийска срещичка да си организираме тези дни?

# 691
  • Силистра
Честит рожден ден на Константин, Сияна и Моника! Да са живи и здрави!

Тази нощ пак беше кошмарна. На всичко отгоре сега кърти, а аз нерви нямам даже да пиша, че съм дрогирана с кафе.

Дано всички дечица да оздравяват и да палуват.

На мен пък въобще не ми е празнично, не се вълнувам нещо. Сега Сириус, като показа дрешките се замисли, че нямаме за РД  newsm78, въобще съм едно заспи  Embarassed

# 692

Една малка софийска срещичка да си организираме тези дни?

Ние сме на линия  Peace

# 693
  • София
Утре и ние можем  Hug

# 694
Здравейте, мацки!

Честит рожден ден на Константин, Сияна и Моника!

Има нова анкета..........

# 695
  • София
Честит рожден ден на  Моника (специално много да я нацелуваш, Тан), Сияна и Константин! Желая им много здраве, щастие и усмивки!  Hug Весел празник и на семействата им! Тан Hug Hug Hug Hug
Джил, дано бързо да се кротне Мина. И на нея не и е лесно, опознава света детето! Hug И аз съм за среща, когато кажете, но утре за съжаление съм заета! Hug
Хайде, ние отиваме на гости с Анди.  Hug
Гласувах за "Юлски дечица!

# 696
Честит рожден ден на Моника, Сияна и Константин!

Аз тихичко да се похваля, че спечелих конкурса, но има разни процедури сега и докато не си видя парите преведени не смея да се зарадвам.

# 697
  • Силистра
Emily_, честито, всичко ще е наред  fingerscrossed

# 698
Уф на Ния в урината някви бактерии са се завъдили. Чакам в четвъртък и стерилната да видим. Помня, че някой имаше същия проблем. Може ли малко подробности  Praynig

# 699
  • София
Честит рожден ден на Моника на Тан, Константин на Люлия, Сияна на 3дес! Да са живи и здрави и много игриви! Весел празник!

Тан  Heart Eyes Hug    bouquet
Ем, браво! Чакаме да се похвалиш шумно, че и да почерпиш. Wink
Рал, изчакай стерилната, че може и да е компрометирана обикновената. Peace
Сириус, готини тоалети! Sunglasses
Грация777, ти си Дейзи, нали? Да е жив и здрав Мио. Hug

# 700

Рал, изчакай стерилната, че може и да е компрометирана обикновената. Peace

Ще те черпя, ако си права. Макар, че втори път пускам. И първия и втория - множество бактерии. Що може да ни е лесно, като може да  ни е трудно.

Но имаме и добра новина. Днес я водих на контролен очен при Константинов. Всичко е ок.  Peace

# 701
Бубичка, миласара благодаря за отзивите.

Я аз да питам тези на който са минали рождените дни - малчовците духнаха ли си свещичката? Аз сега реших да репетираме с една запалка, обаче милото изобщо не схваща какво се иска от него  Laughing

# 702
  • София
Рал, я разясни за очния  Praynig Аз я питах нашата педка сега на какви лекари мога контролно да я заведа, и тя жената се притесни, че ще искам направления  Laughing. Сега нищо не ни се полагало, обясних и, че ще си плащам, но освен на ортопед около прохождането на очен мога ли да я заведа. Тя каза, че било рано и няма смисъл. Не съм питала още Гугъл, но ми се видя странно, ще каже човек, че до 2-3 годинки очен няма да я види, ами ако има проблем? Понеже аз имах като малка ми се иска да проверя, да не е наследила моите проблеми.

# 703
Миме, точно до към 3 годинки знам, че няма смисъл да се ходи, освен ако няма проблем, защото още не им се е оформило зрението, тоест няма какво да направят докторите.

# 704
Рал, я разясни за очния  Praynig Аз я питах нашата педка сега на какви лекари мога контролно да я заведа, и тя жената се притесни, че ще искам направления  Laughing. Сега нищо не ни се полагало, обясних и, че ще си плащам, но освен на ортопед около прохождането на очен мога ли да я заведа. Тя каза, че било рано и няма смисъл. Не съм питала още Гугъл, но ми се видя странно, ще каже човек, че до 2-3 годинки очен няма да я види, ами ако има проблем? Понеже аз имах като малка ми се иска да проверя, да не е наследила моите проблеми.

Нали знаеш, че сме недоносени и риска заради кувиоза е сериозен. По този повод се следим изкъсо. Аз водих Ния когато беше на 2 месеца и тогава едно от светилата Топов ми каза да я заведа чак като стане на 3 г., което противоречи на правилата. Но от Ина знам (майката на Вики), че дори на доносените здрави деца около годинка следва да бъде направен профилактичен преглед. Но направление не очаквай да получиш за това.
Сега заведох Ния по препоръка на Ина (знеш, че те имат и очни проблеми) при доцент Константинов в очна клиника Ден (30 лв. е прегледа) На нас ни измериха далекогледството (всички нормални бебета се раждат с далекогледство) и е 3 диоптъра. Това е добър признак за нас - че и няма нищо. Много съм доволна. Много спокоен и внимателен. Много човечен и обяснява (за разлика от Топов).

Драга сега гледат очните дъна и далекогледството и следва да се прави регулярно. И не е вярно, че не могат нищо да направят. На нас ни каза, че всичко е наред, но да следя за кривене на очичките. Това е първи признак за възникващ проблем.

Общи условия

Активация на акаунт