Някой назад беше писал,ако съм разбрала правилно, че кремът А-дерма е кортикостероид. Откъде имате такава информация. ПО принцип кортикостероидите са лекарство, което се изписва с рецепта от лекар, докато А-дерма се продава свободно и на мен лично не ми се вярва да има кортикостероиди. Пиша , защото дъщеря ми ползваше такава козметика за атопичен дерматит, а сега започнах да ползвам и за малкия, защото имам съмнение за същото и при него. Знаете ли добър класически хомеопат, че гледам че при дъщеря ми продължава със симптомите за деца на 3 год. , а и започна да кашля на алергенна основа и не искам да си докара астма, пук и да взема мерки за мънничкия, че и той по този път е тръгнал.
Lux - че, кога ще пускаш поръчката за mothercare, че съм харесала няколко неща, ако е удобно.
,даже можеше и по рано чувствах се добре и вече чиста още към 25 ден.Май при нормално раждане е по кофти след това секса
. и доста време се чисти организма май
чета пишете че доста ви е текло.Но при всеки е различно де.

Тази същата дружка е детски психолог и в Германия води някакви курсове за бебета и майки,вчера бях изумена как приспа нейното бебче на 5мес.,направо с поглед.Зави го в количката с една пелена,да не може да си движи ръцете,спусна му сенника до долу,даде биба и бебето след малко заспа(количкта не се движеше)Тя ми сподели,че бебетата трябвало да са с прибрани ръчички,заспивали по-лесно.Аз днес цял ден я слагам в шезлонга,хващам и ръчичките да ме усеща и мен,тя се отпуска и заспива.Ако иска някой може да пробва.Малко дълго ми стана обяснението,но дано съм в полза на някой!