САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз бях поканила мъжа, той направи 3-4 поръчки. Не съм и помисляла, че може да искам 20 Е награда  Rolling Eyes то и времето да си ги искам е изтекло, а и фактурите не ги пазя вече...

Сега поканих баба си  Laughing Освен като ми се отворималко време и като все пак жената реши да си пусне една поръчка, да се заям за тези пари - като ги обещават, пък да ги дават бе, за какво иначе да ги рекламирам тея ларедутци.

Я раздухайте, понеже кодове бол има, па те масово я тук ловят, я там не, не може ли да си споделим кой с какво е поръчал?
Аз направих 2 поръчки, само аубански, с кодове 40215 и 40193.
Има ли някой друг код само от аубанците да хване, или вече все са с условия? Някой да е пускал с друг код тези дни?

За нов акаунт не мога, понеже съм с ваучер н моето име, а пари в картата нямам.

# 541
Чайче, ама опцията за 20те Е подарък е да не използваш в поръчката, която искаш да пуснеш с този ваучер/подарък код, който не ти е пратен лично.
Просто казано да си харесаш блузка за 30Е, да си я платиш с доставчицата от близо 6 и те да ти подарят 20Е, т.е. блузето да ти излезе 16...Хаа ама Евка или другите момичета като намерят код 20/29 с БД...ма**ата им на подаръците от 20Е  Laughing .-...освен да се пазиш за следващото намаление, където може и да могат да влезнат в сила.

Друг работещ код е 40207, но ми направи впечатление, че за него и за този с тенджУрките дава 12 седмици аут, освен ако не ги пускат за малко по някое време...тъй че за сега 40215 и купите остава...ужас  #Cussing out

# 542
40193 нали беше с гюведжетата? Аз го пуснах него, освен да съм го хванала някак в крачка.
И другия с купите пуснах.

Сега явно ще слагам Ам.Пм. и ще пускам я сак, я с нова колекция едни калъфки ще пускам салатените купи. Имам Софи, освен на купи да наблегна, ама тая възглавница за кого по-напред  Thinking само да я прегръща кучето, гадно...по-добре 2 калъфки май, а като и тях думна, тогава възглавницата АмПм, то нали са подаръци бря! Laughing

# 543
Гюведежетата всъщност са тенджерите..ама те ни за едното, ни за другото стават според мен, ей ги на в сравнение с други неща как изглеждат:
маратонката е номер 23  Joy
 ooooh! 2 Е за възглавница (излишна) хич не ми се дават...а тия калъмки, дето за някакво допълнение съм вземала имам вече 3-4 сигурно, намирам ги из гардеробите, дори не съм ги отворила още  Crazy ..та хич други не искам.

# 544
  • София
47627 само БД,без подарък.Пробвах на стар акаунт.

# 545
Ани, толквоа ли са нюню?Те като за диетично меню бре! Joy.
Ми ако никой не иска тенджерета, купи и т.н. за по 5 лв, защото толкова се възват, да пуска това кодче, което е дала  Тедичка, само с БД. Peace

# 546
Kod 48208 mi dava sac de voyage - roze,
kakvo e tova? - za tozi kod davat 2 4anti Daniel Hetcher- tova li ozna4ava?

# 547
# 548
  • Плевен
засега за нова колекция имаше код за 20/75 и 20/50 ако не се лъжа,но според мен са доста неизгодни Crossing Arms
и да споделя тестовете си за кодовете.Тази сутрин пробвах на чисто нов акаунт кодовете за ам.пм работи само 63525 #Cussing out
от другите работят 40215-бд с купичките,51179-бд със сака софи,47627-дава бд само от албанците и 46426/47619/69078-дават бд с артикул от п/л 2010.
Кодовете само с подаръци не съм тествала,но предполагам,че ще ни дадат още някой ден аванс докато изтекат и тези кодове и тогава ще пуснат истинското намаление,че да си платим доставката #Cussing out #Cussing out #Cussing outА иначе като ще плащаме доставка поне подарък да вземем,ама и тези за спонсорство са след н-седмици та... #Cussing out Crossing Armsабе като сме се хванали...

# 549
  • Пловдив
Може ли пак да дадете този код 20/50 за новата колекция и има ли БД. Благодаря предварително

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 10:01 от Villy_st

# 550
  • Плевен
Може ли пак да дадете този код 20/50 за новата колекция и има ли БД. Благодаря предварително
60356-20/50+сак глоси-не съм пробвала дали има бд
72567-20/75 намалява и прикс верт
това съм записала,не съм пробвала  bouquet

# 551
  • София

60356.Май няма БД.Не съм пробвала.

# 552
# 553
  • Там....където всичко е възможно ....
Някой има ли електронен каталог на дамската колекция която върви на разпродажба сега.Има една риза която е намалена на 50% обаче е със СОЛДЕС и не се намаля.Та се чудя ако я вкарам в кошницата от каталога дали ще се намали Thinking

Ще бъда благодарна ако някои ми даде линк към електронния вариянт   bouquet

# 554
Някой може ли да ми даде раф.номер и код за машината за хляб на 10 евро. Прочетох почти цялата тема но не можах да го открия

Общи условия

Активация на акаунт