А как мразя да готвя в горещото лято

• 49 920
  • 785
  •   1
Отговори
# 495
Сърце не ми дава да купя от там и на тая цена...Последния път имаше промо 3 кебапчета с питка за 1.99лв - е, от какво са  правени...Както и да е.

# 496
От къде купуваш готови? Писна ми да купувам и хвърлям...За кюфтетата говоря.

Ми най-хубави са отвън на нашия Кауфланд /в Младост/.

Ние и кюфтета, и кебапчета, и пържоли, и шишчета готови купуваме от едно заведение за бързо хранене на пазарчето на Младост 3, перфектни са.

# 497
Да ви следя Simple Smile

# 498
само салати

# 499
От къде купуваш готови? Писна ми да купувам и хвърлям...За кюфтетата говоря.

Ми най-хубави са отвън на нашия Кауфланд /в Младост/.

Аз купувам от "Трафа" в една пряка на Витошка. Леле колко са вкусни....

# 500

Абсолютно  Peace
Даже вкъщи сме на домати и сирене ,и плодове
А от тези пържени ,мазни неща и тези манджи много тежко става  Peace

# 501

Абсолютно  Peace
Даже вкъщи сме на домати и сирене ,и плодове
А от тези пържени ,мазни неща и тези манджи много тежко става  Peace

Хм, благородно ви завиждам за което Confused
Мъжът ми ще реши, че го наказвам за нещо, ако го оставя само на салата.

# 502
Вкъщи можем да вечеряме със салата само ако в нея има много шунка, кашкавал, сирене, т.е. да не са само голи зеленчуци, ама рядко и това минава, мъжът ми все очаква да извадя от фурната я печена наденица, я поне картофки с подправки, че да му върви със салатата Confused

# 503
Едно време, като четях американски книги, мадамите все ядяха само салата и аз много се възхищавах. Като видях какво представляват салатите им...
много шунка, кашкавал, сирене,

че и макарони разни и обилно майонеза.

# 504
Момичета помагайте  Praynigдайте идея за нещо бързо,лесно,вкусно което да върви с бяло вино Hug

# 505
Момичета помагайте  Praynigдайте идея за нещо бързо,лесно,вкусно което да върви с бяло вино Hug
Булгур със зеленчуци;риба във фолио и подпарвки;сирене във фолио;плато сирена - безкрайно много има Peace

# 506
имам скумрия във фризера,но никога не сам я правила във фолио,какви подправки слагаш?

# 507
Във фолио правя пъстърва - бързо, лесно, вкусно и леко

# 508

Ама искаш ли да готвиш или нещо полуготово да купиш и само да го приведеш в готовност?
Последното е най-бързо и най-лесно, разбира се.
Аз например имам френски охлюви във фризера, те са готови, запечатани с масло с подправки, слагат се във фурна за 10-ина минути и това е всичко.
Подобни замразени вкусотии има доста разнообразни и готови за ядене, разни миксове с морски дарове, раци, скариди и т.н., но трябва да си почитател на такава храна и да знаеш как се поднася и консумира.

За бяло вино класиката в жанра е риба и морски дарове.

Никога не съм чувала за скумрия във фолио.  newsm78 Пъстърва във фолио е съвсем друго нещо, просто двете риби са коренно различни.

# 509
  • София
Става и скумрия, може да се сложат резенчета портокал, вместо лимон, става много интересно и приятно на вкус!

Общи условия

Активация на акаунт