А как мразя да готвя в горещото лято

• 49 919
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Банани с натрошени меки бисквити и сметана слагаме в купички и биват изядени веднага, след като е стегнала сметаната, още преди да се усетят да чернеят...Simple Smile

# 661
Абе нищо не става с тая сметана бе, банана става черен и гаден дори на вид, да не говорим на вкус! Правила съм кви ли не опити.
Ти нали знаеш, че не си ми критерий. Mr. Green
Правила съм тази торта 100 пъти и си е супер и на вид и на вкус!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 17:04 от Бижy

# 662
К'ва сметана в тая жега?

Само бургудински хляб с хайвер и.. може бира

# 663
записвам се с днешните си гозби - пиле с картофи, спагети болонезе

# 664
Абе нищо не става с тая сметана бе, банана става черен и гаден дори на вид, да не говорим на вкус! Правила съм кви ли не опити.
Ти нали знаеш, че не си ми критерии. Mr. Green
Правила съм тази торта 100 пъти и си е супер и на вид и на вкус!

Все ми е тая кво ядете - просто предупреждавам жените в темата - да не получат кофти изненада, иначе...всичко може да си ядете  Wink

бургудински хляб - кво туй  Embarassed

# 665
редовно слагам в тортите банани, изяждаме ги за 2-3 дена и почернели банани не съм видяла...

# 666
viliko, ти да не рабогиш като черна станция.

# 667
Със заквасена сметана са ми много вкусни кремовете, дали става и за тази торта с бананите?

# 668
Със заквасена сметана са ми много вкусни кремовете, дали става и за тази торта с бананите?
Точно със заквасена сметана е рецептата. Peace Само, че си купете хубава сметана. Имаше една със син етикет, дали не беше Маркели (или нещо такова) тя се втечнява, а не се втвърдява като се разбива.

ПП. Не е Маркели, а е е то тази
За нищо не става! Naughty

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 17:17 от Бижy

# 669
viliko, ти да не рабогиш като черна станция.

А ти да не си влюбена в мен, айде стига, имам си мъж, остави ме  Crazy
Подесетвам - пиша моя опит, личното си мнение, дали ще вденеш най-сетне?

# 670
Не съм само аз - фен клуб сме ти спретнали.

# 671
Не съм само аз - фен клуб сме ти спретнали.

Tired Сериозно ли?

# 672
Точно със заквасена сметана е рецептата. Peace Само, че си купете хубава сметана. Имаше една със син етикет, дали не беше Маркели (или нещо такова) тя се втечнява, а не се втвърдява като се разбива.

Бижу, айде пак - влизам в магазина, заставам пред щанда с млечните продукти и награбвам сметана. Каква? От онази за сладкишите, която е във флакони, от онази, която е в пакетчета и се разбива със захар или онази в кофичките за кисело мляко (от която слагам и на пилето Blush).
Тъп въпрос, ама съм невежа...

# 673
Дайте класификация на видовете сметани че и на мен са ми тъмна Индия.

Течната е сладкарска /с ягоди на кутийката/,готварската е с нарисувани спагети.
Има и в кофички като кисело мляко,но тя е само за готвене-не е сладка. Rolling Eyes

# 674
Има и в кофички като кисело мляко,но тя е само за готвене-не е сладка. Rolling Eyes
Не е само за готвене. Тя става и за двете.

Общи условия

Активация на акаунт