Жената зодия Риби 13

• 24 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
delicate, само с толкоз ли ще се разпишеш  Heart Eyes

luna, имам да Simple Smile де го тоз конкурс? ние вече не сме ли големки  Mr. Green  Party

didolinaa, стискам палци за още малко хъс за учене, пък почивката ще дойде след това  Hug
Да ти кажа аман от риби около мен, все едно себе си гледам, голяма ми е скука така  Mr. Green Shocked Wink

А какво стана с NUR?

# 31
  • Burgas, Bulgaria
 #Milti  tiptoe 55

# 32
Привет-мривет Crazy
Добре дошли нови рибоци!
Лун,Бени Heart Eyes Hug
Ще те смачкам от прегръдки.  Naughty Mr. Green kiss И на теб ти пратих оная страница за племенницата. Heart Eyes Бени, от възрастта може да е, но не знам дали те имам в списъка си във фейса.  Blush Хич не сме толкова големи, аз смятам да направя фотоси на пършинга и да пусна една. Уникална усмивка има - като на бобърче.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Миме, не ми е достатъчно това, което си написала.  Whistling Whistling Whistling Искам хубави подробности.  Naughty

# 33
  • София
Ейййй Мимее  Hug как си мила веднага да даваш отчет всичко наред ли е.Счупихме се да те мислимммм,от сега нататък да пишеш всеки ден  Mr. Green
ben78 остана малко знам,че трябва се стегна щото иначе ще е пълен резила,а съм сигурна че ще ми стискате палци.

# 34
  • Burgas, Bulgaria
ще пиша къде ще ходя вече съм и безработна  Simple Smile
Даниииии

# 35
Цитат
Даниииии

Мимееееее Hug
Радвам се,че си добре Party
Чакам ви с Луна на скайпа,а Бени във фейса Heart Eyes

# 36
  • Бургас
Чакам ви с Луна на скайпа,а Бени във фейса Heart Eyes

Не мога да те намеря  Sad

ще пиша къде ще ходя вече съм и безработна  Simple Smile
Даниииии

Радвам се, че си добре Simple Smile

# 37
  • Бургас
Хади пак аз  Flutter

luna, виж каква тема пуснах скоро  Wink

Тъкмо се засилих за плаж и го дават да вали...

delicate, много се радвам че се намерихме във FB  Hug luna и с теб  Hug

# 38
Добро утро!  Hug
Бени, не мога да се запиша в темата за напълняването. Не съм намерила още начин, но ми хареса какво си написала за чужбинския период и за живота в България.  Hug
Аз се преуморявам с Плами, имам и други тревоги, напрегнато ми е и резултатът е налице. Оня ден щракнах на някакъв калкулатор в нета - препоръча ми да кача 4 килца ... малко под нормата я карам.  Crazy
Искам да легна, да се търкалям поне една неделя в леглото, но май и пет минути денем не ми се случва такова чудо. Mr. Green И гости като ми дойдат дори, не мога да седна. Вечер да си почина е просто някакъв абсурд, обикаляме с коли, камиони, колелета улицата с часове. Снощи се прибрахме към девет и нещо, пак със сълзи и сополи...  ooooh! а на мен краката ми бяха станали двойни от търчане. Е, как да надебелея!?  Crazy
Сега отивам да го будя.
Приятен ден, девойки!  Mr. Green

# 39
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 40
# 41
  • Burgas, Bulgaria
тц

# 42
Хубу!  Crossing Arms
Тогаз отивам на работа. 

# 43
  • Бургас
Луничке  Hug бях силно изненадана и много приятно сгрята като видях твоето име  Wink
Много малко хора има с моя въпрос и ми стана така хубавко че и там те намерих Simple Smile
Дани  Hug направо не мога да изразя възхищението си от чудесийките, които правиш  Crazy Браво Simple Smile

# 44
Ехооооооооо рибки,тук съм. HugНесмейте да ме махате от списъка. Naughty NaughtyВерно е ,че рядко пиша вече,но пък влизам  да ви чета.Имам доста работа и затова немога така често вече.Но ако ме исакте все още ,ще ми е супер приятно като имам малко временце да вляза тук и да си полафя с вас.целувам ви и ми липсвате.Бени,Мими,Луна,Дели,Алекс,Дидолина и всички всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт