АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Деска, честито да си жива и здрава и все така усмихната!   bouquet
Мерси за супите.
И аз понякога карам без застроика, но понякога когато я правя е варена.Страх ме е да не би яйцата да са стари или нещо такова. уфффффф и аз го обясних едно  Rolling Eyes
 Снимките са разкошни!
Завиждам ви за случая  Crazy.
Жабче, честито проходили бандитки!

# 121
  • Варна
Пфу-у-у, качиха се най-после - от тук нататък са моите:
http://aprilki2009.snimka.bg/family/p-rva-nacionalna-sreshta.513430.19416171

Хайде, лека нощ на всички! Hug

# 122
 Здравейте момичета и от нас  Hug
 Ние се върнахме преди два часа....по план график утре трябваше да тръгнем, но на половинката му излезе пътуване утре рано сутринта и затова в последния момент запалихме чехлите.
 Срещичката за мен беше невероятна  Hug Всички малки слънчица, техните каки  и батковци, мами и татковци....чудесно. Наистина ми липсваше контакта с повечето от вас, но и аз като повечето си мисля, че причината беше , че прекалено за кратко бяхме там. Щеше да е много по- хубаво ако се бяхме събрали и на една маса и се надявам следващият път да е така, но си мисля, че сега щеше да е трудно заради количките на бебетата, които трябваше да са до нас, а и преди да заспят много трудно щяхме да се наредим около масата, че нали дребосъчковците щъкат, ние тичаме след тях... Но идеята на олчето за едночасово женско парти много ми се харесва и нека следващият път приложим този план. Всъщност си мисля, че няма да е лошо следващият път/дано е по скоро/ да си направим план по часове какво ще се случва още тук във форума, за да знаем кога какво трябва да се случи и някак по да можем да се видим. Примерно половинката няколко пъти ме пита какъв е точно плана и какво точно ще се случва, а аз отговарях амиии....сега децата ще играят, после ще вечеряме и ...и всъщност нищо конкретно. Въпреки че ние предната вечер бяхме пътували до Ловеч, на мен все още ми беше замаяно от път и новости. Сами рева от 4 часа път общо 3 и половина, като през останалата половина спа...и просто пътуването на отиване беше някакъв кошмар. За радост тази вечер като се връщахме проспа цееелияяяят път. Събуди се на 80 км от Варна  Crazy ...да не повярва човек.
 Много съм уморена и ще си ляам, а утре ще кача снимчиците и ще с кажа любовните чувства към малките ни съкровища, но сега просто не се стърпях да ви кажа, че ви благодаря за тази срещичка...на всички вас и по специално на Олчето, че ни организира   bouquet ...идеята за две срещички годишно ми звучи много апетитно  Blush Mr. Green Мисля си, че всяка следваща ще е все по хубава от предишната. Все пак тази ни беше първа, нормално е да има неща за доизкусуряване, но поне знаем че мястото което си избрахме за срещичката е чудесно, следващият път ще работим по въпроса за междуфорумските ни контакти и ....така, докато ецата не станат пълнолетни и по тези срещички не ходим сами по женски  Blush Crazy
 лека нощ момичета и до утре  Hug

# 123
  • Някъде там...
Чоки, нещо не мога да отворя снимките.  newsm78

Малко снимков материал и от нас с тематична насоченост "Първи самостоятелни стъпки" Дребните са по пижами, да не сe чудите що са така облечени... чорапките са за да не се спъват в петичките на пижамите.  Embarassed
Изправям се
Брей, краката ми се мърдат сами
Упс, залитнах
Ходяяяя!
Даже тичам!
И аз мога!
Разминаваме се
Я да си почина!

# 124
Жабче, честити ти електрончета!  Heart Eyes
Олче, всъщност от многото дискусии кое, как и защо основното, което изтървах е да ти кажа ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ че ни организина и заведе на едно много хубаво място! Заслугата въобще да се осъществи срещата е изцяло твоя.   bouquet
Енигма, хайде да ви свършва училището на кака Дени, че да се върнеш в нашите редици.  Hug
Има ли новини от вчерашния преглед на Емили? Беше обещала, че ще пише след прегледа при Марков.  Praynig

# 125
  • София
Олче, всъщност от многото дискусии кое, как и защо основното, което изтървах е да ти кажа ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ че ни организина и заведе на едно много хубаво място! Заслугата въобще да се осъществи срещата е изцяло твоя.   bouquet

Изчервих сЪ.Blush
Сериозно - нищо особено не съм направила. Заслугата е на всички. Аз само първоначалните преговори водих. Mr. Green

Жабче, честити ви 2 чифта ходещи краченца! Много са сладки малките кукли. Подстригали ли сте ги? Flutter

Енигмичка, хайде оставете го на мира детето Laughing да си изживее лятото Mr. Green, че ни липсваш тук вечеееее. Crossing Arms Blush Heart Eyes

Много хубави снимки, чоки, Деси, чакам и тези на мамочка... Blush
Особено от водопадите, еее, защо не звъннахте един телефон че ще ходите там... Crossing Arms Щяхме да се върнем. Sad

Оставям ви с пожелание за по - малко дъждовен ден. Вече ми се  Sick от тези дъждове.
Цунки по муцунки.

П.С. Един виден "агент" от форума ми докладва за този конкурс, в който участва нашата Толинка (Теодора Вълева - Бургас). Blush
Да и ударим по едно рамо, че наистина си е най - хубавата бремелинка от долупоказаните. Пък и си е наша. Heart Eyes
http://moetobebe.net/konkursi/

# 126
  • Варна
Жабче, много странно, аз ги отварям. newsm78

Олче, всъщност от многото дискусии кое, как и защо основното, което изтървах е да ти кажа ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ че ни организина и заведе на едно много хубаво място! Заслугата въобще да се осъществи срещата е изцяло твоя.   bouquet

И аз забравих. Embarassed Наистина ти благодаря за организацията, ти пое най-трудната част!  bouquet

Гласувах за Толинка - тя си е най-хубавата. Heart Eyes

ღолчеღ, аз ти нямам телефона Confused

# 127
Честито първо зъбче на Ави Simple Smile

Жабче, браво и на красивите принцеси за първите крачки!!! Сега ще ви е мнгооо забавно :П

И аз съвсем забравих да благодаря на ღолчеღ. Наистина това беше най-трудната част, но ти успя да ни събереш! Прекарах си повече от добре. И мнгоооо се радвам, че се запознах с всички вас! Не си спомням кой каза, но и аз не ви чувствах като непознати, а като мои наистина приятелки! Благодаря на всички за чудесните 2 дни, заедно! Simple Smile

И аз гласувах за Толинка. Тя е мнгоооо красива и е най-хубавата бременна! Simple Smile

# 128
ღолчеღ,виноват Sad.Не се сетих изобщо да ви звънна,то в последния момент се оказа,че ще ходим толкова семейства към водопадите.Първоначално Митко като подхвърли идеята,го бяхме обсъждали само с Emilli Arie.Разбра се,че повечето сме за там след закуската,като се събрахме преди да потеглим с колите,след като беше събран багаж-магаж,всичко.Аз мислех,че всички ще потеглим по едно и също време,ще си кажем чао,и така.А когато тръгвахме към Ловеч беше минал повече от час сигурно,след като видяхме,че сте си тръгнали вие и Айла Rolling Eyes.Предположих,че си имате причина да тръгнете така бързо.А и от срещата ни с Nadeto_K,също бях развълнувана точно в този момент,те дойдоха точно тогава,и...в крайна сметка всичко стана така бързо,и в последния момент.
Съжалявам,на следващата среща наистина вярвам,че всички ще се постараем да имаме предварителна организация за всичко Hug

Гласувах и аз за Толинка Heart Eyes,тя е най-хубавата наистина!

рони,прегледа при Марков е минал добре,но нека Еми сподели подробностите.Видях снимки на бебка Heart Eyes,уникални са.Вярвам,че всичко ще е наред до края!

ben78,asia_nika,Belbey,мерси Hug!

# 129
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Wink.Рони извинявай найстина обещах да пиша,но не мога да смогна  Embarassed.Значи прегледа мина добре.Оказа се,че бебчето си е само с една пъпна артерия,но няма признаци да се обърка нещо.Сърце,бъбреци и мозък всичко си е нормално.Вероятността нещо да се обърка тепърва е минимална.За всеки случай обаче трябва да си се следя по честичко.Друго обаче се видя  Sad . До 30-та седмица чревцата трябва да се се прибрали и да се виждат като едва забележими петънца на видеозона.При мен обаче се виждат като огромни дебели много черни линий въпреки,че съм 31-ва седмица.Марков каза,че е имал няколко такива случай,който до 33-34 седмица се оправят.Каза,че още няма да говорим за проблем до следващата ни среща,която ще е на 2-ри август.Тогава ще говорим или за нормално здраво бебче или за голям проблем  Tired.Въпреки всичко аз продължавам да вярвам,че всичко ще е наред и накрая ще имам здраво бебче.Имам една неприлична снимка на момата,за да се види вече със сигурност,че е мома,както и една много сладка на муцунката й  Crazy.Има дебели устнички (като на мама) и сплескано носле като на кака Зори  hahaha.Иначе болките ми понамаляха,но продължавам да си пия хапчетата.Марков каза,че за сега не вижда причина да се залежа на легло и да не мога да пътувам така че в неделя заминаваме на моренце  Peace.Още не смея да се зарадвам напълно,че много ми е пресно тъпана ни стара бричка как ни остави на пътя.Само да има късмета пак да ни скрой тоя номер ,собственоръчно ще я пресовам за желязо  #2gunfire.Габи днес е кошмарна и се е видяло ,че повече няма да пиша,а исках да кажа и друго  Twisted Evil.Пускам линка с нашите снимки ,който се качваха цели 4 часа  #Cussing out та ме изнервиха допълнително.Хубав ден за всички за сега на пук на дъжда който се излива  в наше село .
http://emiliarie.snimka.bg/family/aprilcheta-v-aprilci.513698

# 130
Еййй момичетаа,много хубава среща всички сте супер и от хубави по-хубави,а дечицата колко са порастнали и колко са по различни в такава обстановка Grinning

Може другата срещичка да я организираме наесен например Thinking

Чоки,мн си различна с бретона,харесва ми Peace

А tolinka,ще я порицая лично задето не ми е казал за конкурса Crossing Armsама как няма да гласуваме,че тя си е нашата априлска мама пък и наистина е най-хубава Flutter

Аман от това време хайде да се оправя вече #Cussing out

Emilli Arie,стискам ти палци всичко да е наред с бебка Praynig Praynig Praynig

# 131
  • София
Emillifingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 132
здравейте! Hug
Деси, честит рожден ден и от мен, извини ме за закъснението, чак сега загрях, че си имала РД EmbarassedДа си жива и здрава, желая ти много щастие!!!  bouquet  bouquet  bouquet
На мен общото ми вчепатление е, че сте си изкарали супер на срещата.Е то като са събрани толкова много хора е нормално да има различия в предпочитанията за прекарване на почивката.Поне на снимките си личи, че всичко е минало супер.Много сте усмихнати всички, а дечицата изглеждат много щастливи! Grinning
Емилиаре, имаш и от мен силно стиснати палци, всичко ще е наред! Hug Hug Hug
Жабче, ходите ли вече?Браво на вас, сладурани, радвам се, че и вие сте изкарали добре!
ღолчеღ , специални целувки за батко Вели, много се радвам, че има успех с логопеда!Много се радвам!!! Hug Hug Hug
При нас положението е повече от отчайващо. TiredВече е по-добре със сополите и кашлицата, но продължава да не спи.Нито денем, нито нощем.Имаше 2 нощи, когато спа добре и това си беше.Вече колко месеца е това чудо, не издържам.Преди пак от време на време поне имаше по-дълги спокойни периоди, а сега е нещо страшно.Нощем се успиваме с часове- 3-4 часа..... Tiredи това е всяка нощ, през деня спи макс веднъж и то пак малко, през останалото време или се опитвам да я приспя напразно или пищи, игаре си само с мен, издържа макс 10мин сама на столчето за хранене и това е.Ако ме няма около нея изпада в истерия и реве докато не я взема.Сили и нерви не ми останаха вече, какво е това чудо Tired, поне нощем да спеше, а ако не и дам мляко през нощта като се събуди постоянно реве или мрънка и е абсурд да заспи изобщо.Има ли и други като нас?Започвам вече да се плаша, отдвана вече храната ми е кафе с мляко и валериан, само дето хич не си личи, пак съм си 200 кила! ooooh!
Нани, как сте, има ли подобрение?Аз мисля, че зъбите отслабват имунитета и така по-лесно пипват годостите, не смятам че само от зъби и нищо друго може да има разстройство или каквото и да е друго.Да не би да е ял нещо различно от диетата  и пак да се е отключило разстройството? ThinkingДано по-бързо да се оправите, измъчихте се много! Hug

# 133
Емилиаре, имаш силно стиснати палци и от мен.

Жабче, браво на ходещите момичета.

Олче, поздравлени и от мен за главния организатор.   bouquet

Вери, дано бързо да отмине тази температура.

Момичета, всички снимки от Априлци са много, много хубави.

Надявам се довечера да успея да кача и моите. Нямах много време до сега.

Вчера правихме прощъпулник и целия ми ден мина в готвене и приготовления, месих и питка, и сладкиш с череши спретнах за случая и още други вкусотийки, а ходешата Калина си избра водни боички на прощъпулника. Така, че аз си отглеждам една артистична художничка.  Grinning

# 134
Отново се нагледах на страхотни снимки  bouquet
И се редактирам видях Мамочка, Бабочка, Вери Найс и ЕмилиАре всички в пълен състав Hug
Аз също гласувах за Толинка Peace наистина е най-хубавата Mr. Green
Жабче честити ходещи крачета Wink само по-добри пътища да ги водят двете куклички! Hug
МаЛоло честито за художничката, а снимки от прощъпулника? Blush
ЕмилиАреимаш и от мен много силно стиснати палци, за прекрасен финал! Всичко ще е наред с бебето не се притеснявай Hug а снимката на момата кога ще ни покажеш? Blush
За нас какво да ви кажа едно и също с изключение на креативността на Диди Mr. Green постоянно измисля нови неща и много ни изненадва, вчера я изпуснах от поглед и за секунди се качи на стола и после на масата в кухнята Whistling като я видях щях да се гръмна, а тя невинно ми се усмихва, хитрушата ми тя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт