АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
very nice , радвам се, че Вики е по-добре, милата душица, много да я нагушкаш от мен Hug Hug Hug.И аз не знам как ще отказваме среднощните хранения с мляко, ама какво да се прави, омръзна ми да си блъскам главата, все някога ще се откаже, насила не става! TiredЗапочнах да пия валериан 3 пъти дневно и вече просто мълчаливо се примирявам със съдбата си, и преди се примирявах, но не мълчаливо.  Simple Smile

# 241
ВериНайс Hug радвам се че имате подобрение, милото Вики измъчи се с тия афти, дано по-скоро минат Praynig Hug
Принцеске Hug гледай по-философски на нещата от задълбаване само ти се нараняваш Hug
Офф и ние точим едни сополи тези дни ужас пак пред ваксина се почва същата работа, но поне сега няма да я заведа докато не и минат напълно Naughty

# 242
  • София
Здравейте и от мен. Simple Smile да напиша че вече имаме 7ми зъб. Вчера случайно в парка го видях докато сменях памперса. Горен десен кътник. Много странно. А долните втори резци още не са избили. Поне от 1 седмица е пробил. Joy  Но не дава да и погледна в устата изобщо. Вчера по някаква случайност стоя и се хили с отворена уста. Simple Smile

Поздрави на всички!

# 243
Здравейте от една изчезнала.
Маймунка, радвам се за добрите новини от Ванко. На снимките и с участието на Ици-Камбичков също така се радвам.  Wink
Мамасита, аз съм Туристангер, но не нося манджа и не пия. Е водата ако не се брои, защото с нея злоупотребявам.  Laughing
Вери Найс, дано скоро да има пълно облекчаване на устенцето на Вики.  Heart Eyes Hug

Имам си бебе, склонно към корупционни актове.  Thinking От никого нищо не взима и се срамува сериозно, но когато свършат стотинките за клатушки и свенливостта й пада. Щом някой е готов да й услужи с монетка, въобще не се пазари - гепи и започва със "ссс" (команда "сипи в дупчицата за пъхане на монетите!" в превод).  bowuu На мама митничарчето. Или докторчето?!  Crazy
Енигмичка защо така не е писала от мноооого време?  Heart Eyes Thinking

# 244
Днес съм пуснала Ачо да щъка из парка и отнякъде се появява още едно паяче, също с жълта блузка и спортен панталон, но не се вижда къде е майка му. Играят си известно време, аз ги наглеждам и двамата и по едно време една жена пита- те близнаци ли са?

Викам, да, близнаци от различни майки.

После тръгнаха в две различни посоки и се запитах какво ли правят близнашките майки, когато мъничетата решат да се разделят с цел объркване на врага...

# 245
  • Някъде там...
Ми какво правят, топят сланини търчейки насам-натам.  Joy Общо взето разходката протича по следния начин... Пускаш ги от количката и всяко тръгва в различна посока. Майка им седи между двете и само се оглежда в готовност. Едното пада, тя го вдига и веднага поглежда къде е другото, което вече е успяло да се покатери някъде или е напипало няколко броя фасове, бъркалки от кафе и други интересни находки. Тъкмо си вдигнала от земята единия патиланец и другият се е овъргалял в пясъка или лази гордо в неизвестна посока. В един момент и двете решават, че е време да проучат по-далечни земи и тръгват в абсолютно противоположни посоки. И тук има няколко варианта:
1) Притичваш до по-близкото бебе, грабваш го под мишница и се втурваш на прибежки към второто.
2) Оставяш по-бавно ходещото да си щъпурка и търчиш след по-бързото
3) Мяткаш едното седнало на земята и тичаш след другото

Та така... от вчера се пускат и навън и е купон. Но определено ми е по-лесно така.  Sunglasses

Имам си и една маймунка, която се катери навсякъде. Споменах вече за бюрото. Вече се качва на столове, пейки, дивани, прескача през таблата на леглото. От няколко дни стъпва върху играчките в коша, оттам на едно нощно шкафче и се увесва на решетката на кошарата. Или просто се опитва да тренира алпинизъм по самата решетка. Днес тъкмо цъках с език как Ели на Айла се покатери сама на една пързалка и след 10 минути и моето диване го направи.  Crazy

Няколко снимки от моите волейболни фенки:
развяхме знамето... или по-скоро се крием под него
Хайде наш'те!

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:14 от Жабче

# 246
Ех че ме развеселихте с близнашките радости и тичане Hug Joy
Добър ден скоро май не сме пили кафе в темичката и тъй като сега при мен е 7 часа сутринта и си пия кафето докато ви чета(на работа) Blush да почерпя и вас с по едно кафенце Mr. Green

# 247
все се каня да пиша и не успявам  Tired
от понеделник си прехвърлям майчинството на майка ми и ще си търся работа  Rolling Eyes Тъжно ми е,но съм повече уплашена и притеснена за отбиването  Confused Но нямаме друг изход,яко я закъсахме  Rolling Eyes Днес подадохме документи за потребителски заем,стискайте палци да ни одобрят  Praynig Praynig Praynig На всичкото отгоре Анито от вчера е с температура,която  сутринта достигна 38.6  ooooh!  Много ми е гадно,тъжно и притеснено сега и не ми се иска нито да я отбивам,нито да започвам работа,но просто нямам избор  Sad
Иначе Анито е голям шемет,много е палава и не се спира на 1 място,но нали си е така откакто се роди,та съм свикнала.Като й се скараме започва да раздава целувки  Crazy Mr. Green И никак не слуша,но се надявам да е период  Mr. Green
жабче само от разказа ти се уморих  Mr. Green Laughing Hug Hug Hug
вери радвам сте,че Вики е по-добре  Hug Hug Hug Много целувки  Heart Eyes
целувки на всички и ... стискайте ни палци  Rolling Eyes Hug

# 248
Отстрани е много интересно да гледаш подреждането на приоритетите кое бебе при близначетата има предимство.  Laughing Преди време май ви бях разказвала за кварталната близнашка баба, която докато вдигне едното на крака, защото беше паднало, другото хукна към улицата. Тя го постави  падналото някак да си стъпи на крачетата без да поглежда как точно е стъпило хукна след бегълката към улицата.
Много целувки на Ани и никакви температури!  Heart Eyes
Върли фенки  Heart Eyes Heart Eyes.
Аничка, успех с намирането на работа, а може и да не се отбивате.  Hug

# 249
  • Някъде там...
Аничка, насъбрало ви се е.  Hug Дано оздравее бързо палавото Ани. Наистина, защо ще я отбиваш, остави сутрешното и вечерното кърмене.
Вери найс, радвам се, че Вики вече е по-добре. Дано скоро се оправи напълно!
Рони, баш така си е... с приоритет е това, което отива към по-опасно място. Онзи ден и аз направих същото. Вдигнах Яна, защото беше паднала без да се опитвам да я закрепвам и хукнах след Йоана, която си караше бебешката количка към улицата.

# 250
Да Аничка може да се изцеждаш докато си на работа и вечер да се кърмите, ще стискам палци нещата да се наредят одобрен заем + хубава работа за слънчевото момиче Аничка Hug Peace
Хей Рони а Марчето само монети ли приема? Хартиените банкноти не ги ли уважава? Mr. Green

# 251
Хей Рони а Марчето само монети ли приема? Хартиените банкноти не ги ли уважава? Mr. Green
с тях не подкарва количките.  Laughing

# 252
Може да се наложи да работя и нощем,затова трябва да я отбия.

# 253
с тях не подкарва количките.  Laughing
  Joy хитруша е тя Wink
Аничка не се притеснявай дори и  да отбиеш ти си герой че до сега кърми  Hug Peace

# 254
Жабче, много сладък разказ.
Аничка, на мен все още ми е мъчно, че вече не я кърмя. Когато и да дойде момента ще ти е тежко след толкова време. Не се притеснявай, те са вече големи и разбират, че мама я няма, и съответно няма вече ц*ца.

Общи условия

Активация на акаунт