АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
ВериНайс и на мен ми беше мъчно, но не е вярно че мама я няма, мама е тук и това, че няма ц*ца не прави детето по-нещастно, напротив детето усеща чуствата на мама и ако тя е нещастна и то е объркано, но ако мама е щастлива и бебето цъфти Peace
Хайде по-ведро мацки   bouquet

# 256
Хайде и ние цоп за последно от този край на света... другата седмица пак на тясничко в къщи!!
Свършва царството Бобино, да можехме кучето да си вземем поне,че малката от сутрин до вечер го вика и ходи след него.. голям помощник излезе Райли... можех и да посядам даже... достатъчно да го извикам и Бобка отново цъпурка пред мен.. иска да и хвърлям и на нея топки да ми ги носи... обожава да са заедно под борчетата а дам ли и нещо да си хапва задължително черпи приятелчето си.. Много полезно се оказва да имаш бебе и куче с година по-голямо от бебето... Как си отвори очите и.. Айли,Айли.... представям си как ще го търси из Софийските градиники..
Вече тичкаме с крачетата,сама се качва на диван,стол,шезлонг ... обожава градинския маркуч а ел.косачки са ни слабост... като омагьосана гледа!Забчетата са ни вече три,очакваме и братчето на горното предно.. Поем,счупих се от смях как се учите на гърненто!...Нагледах се на прекрасници,на много хубаво място сте се организирали и то бая народ сте стигнали до Априлци... така като разглеждах снимките,май съм от едениците на дебелообразните.. тия хормони ми разгониха фамилията но има надежда.. Искрени Благодарности на Мименцето ни, веднага намери начин как да се сдобия с важните медикаменти без дежурната рецепта...   bouquet   Hug
..и така най-накрая започнах да свалям килограми... за две седмици вече близо 5кг. Хормоните са страшна работа!!!
Вери,толкова да ми е мъчно за нашето близначе,Вики.. миличката  , добре,че вече е по-добре!  Heart Eyes
Маймунка, Ванката толкова сладък... хубаво,че и  Ицето видяхме,много си тичкат с Каролинка...
Аничка,стискам ви палци а сладкото Ани да оздравява...
исках още да пиша но  май няма да ме огрее..
набързо пускам последните ни снимчици:
http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilchetata-sled-p-rvata- … a.499758.19562735

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 19:02 от Abrikotin

# 257
Анито е с гнойна ангина ,на антибиотик  Confused
Abrikotin ако имахме къща с двор със сигурност щяхме да си вземем куче,наисина е много хубава връзката  Heart Eyes

# 258
Аничка, мила, много съжалявам! Милото Ани! дано да се оправи по-бързо!  Praynig За кърмене, не се притеснявай, ти си дала вече най-доброто! И ако мога ще те развеселя със следната случка преди няколко дни. Като се прибирам от прашната улица, веднага свалям дрехите, грабвам Мишката и я мия на чешмата. Този път бях с фланелка без сутиен отдолу, затова като сложих Миша на повивалника да я преоблека тя почна да се хили и да ме дърпа за гърдите  Mr. Green А после погледна на своета голичко телце и с интерес намери, че и тя има нещо подобно! Направо попиках от смях! Така че, виж как растат бързо девойките!  Joy Другото което правим е гушим и наним бебето, слагаме го в количка, пак вадим гушим, наним и т.н. Така че вече съм баба!  Mr. Green
А вчера отидох ме с приятелки на кино, а тати гледаше Миша. После ми расказва :"По едно време седна да "чете ", дърдори нещо, и повтаря: Мама няма, мамО (Маги) няма, ееееееех (тъжно въздъхва)!" Вече всичко разбират!

Абрикотинче
, кучето е много хубаво! Ако имате възможност що да не вземете такова в БГ? Бобка красавица!  Heart Eyes
(Маги много се страхуваше от кучета, затова дядо й взе едно на село. Сега няма никакъв страх, а напротив, дори не се шашка от някакво бездомно грозно на вид куче, а спокойно минава и казва : "Моят Руен по-голям и по-красив от теб!"  Mr. Green Heart Eyes )

Жабче, днес наблюдавах как една близнашка момчешка мама слагаше едното в люлка, (а ги само две и в другата се люлееше някакво дете, което не искаше да слезе оттам), другото близначе едвам не обърна количка, съдра се от рев! Тя жената горката се побърка направо! Фенките са  супер!!!!  Heart Eyes Heart Eyes

рони, браво на Марчето!  Heart Eyes

Маймунка, Ванка много е пораснал!  Heart Eyes

# 259
  • Лудогорието
Ами Ванката от снощи има сополи като водичка. Три дни на ясла и ето! Дано се размине само с това. За сега няма температура и кашлица и дано да няма. Никак не съм очарована, но се очакваше.
Аничка, дано Анито се оправи бързо  Hug
Ванката както беше само с 6 зъба, така изведнъж му избиха 3 кътника и 2 долни резеца.

# 260
  • София
Здравейте банда Hug
Рони мерси,че се подсещаш за нас Heart Eyes браво на малката ти красавица от рано започва да о Heart Eyesкрива финансовата и икономическа страна на нещата Laughing
Успях да разгледам снимките ви най-накрая и се нагледах на хубавиците на Жабче,Олче,проходилите красавици на Ма лоло и Мамочка , сигурно някой изпускам но толкоз запомних Embarassed
Вери найс,Принцеса Рая,Ани4ка много бързо да се оправяте и да няма повече такива проблеми Hug Praynig
Маймунка то се очакваше с яслата е така дано не боледува често Ванката и бързо да се нагоди към гадните бацили градински ooooh!
Мимето видях по скайпа,че добре е минало интервюто за натурализация,ха честито ви американство официално Simple Smile Hug
Мамочка много хубави случки си разказала Laughing
Жабче  близнашките мами сте си герои и това е
Аила честит ви нов дом,да го изпълните с много щастие и любов и още поне едно бебе хубаво като каките си
Ние бяхме болни,а после ходихме на една вила извън София и затова се позагубихме малко,но се надявам да нямам повече липси от предвиденото море Mr. Green
Понеже ще се понесеме във варненска посока дали ще е интересно на тамошните ни съфорумки като Чоки,Вери найс,Поем и др. да се видим? Flutter
както узнахте малко в по-преден пост утре си посрещаме гаджето  Heart Eyes Party и отново може да направим и една софийска срещичка по някое време когато наште американчета си пооправят режима,че сега май през деня ще поспиват а през нощта ще дивеят Laughing
Лек ден на всички ицелувки от нас  bouquet

# 261
Привет Hug

Жабче,фенките са суууперррр Heart Eyes Heart Eyes.И аз съм върла фенка на волейболистите ни,този път успях да гушна талисманчето ни bg.
Двудневния ни престой за срещата с Бразилия беше ''младоженчески'' Laughing,без деца,хубаво,но странно.Експеримента установи,че:
1.Много е нездравословно да се пъува без деца в колата,почти заспиваш от скука като няма кой да мрънка,вика,пее или бърбори безспир Crazy
2.Макар,че си взел всичко,постоянно си носиш усещането,че всъщност си забравил нещо Laughing
3.През нощта не губиш инстинкта си да ставаш да провериш децата дали за завити #Silly

Техния престой без родителско тяло също е бил,хм,не съвсем здравословен-Анелия със синина под окото си я прибрах,и леки ожулвания по ръцете,а брат и-с наранено уше,и със синки по краката.Баба и дядо са се хванали за главата,как ''изведнъж'' били станали неузнаваемо щурави тези деца hahaha.Всъщност новото е само при Анелия,и то е точно това:
...маймунка, която се катери навсякъде. Споменах вече за бюрото. Вече се качва на столове, пейки, дивани, прескача през таблата на леглото. От няколко дни стъпва върху играчките в коша, оттам на едно нощно шкафче и се увесва на решетката на кошарата. Или просто се опитва да тренира алпинизъм по самата решетка.
И брат и и помага в начинанията Twisted Evil.Най-интересното занимание е да се покатери по някоя маса и да се засили да бяга по нея smile3544.По подобен начин е станал инцидента докато ни е нямало,стъпала от леглото на раклата,и докато майка ми се обърне от Саши към нея,вижда как катерачката се спъва в един касетофон и заедно с него се приземява на мокета ooooh!.Без сериозни травми.Брат и пък си закачил ухото на ключа на един гардероб,без малко щял да го откъсне Shocked ooooh!.По краката не са забелязали кога се е бушонирал,както и Анелия по ръцете Crazy.Ще вземат да уплашат гледачите си тез деца,и тогава вече-лошо Laughing Mr. Green.Ще трябва да ги дисциплинирам малко,защото иначе край с двудневните ми отпуски от майчинство Laughing,ама как ли да стане това?! Crazy Heart Eyes

рони,само така Mr. Green!Браво на Мария Heart Eyes,така се действа в този живот Money Hug.

very nice,радвам се,че сте се преборили с афтите Hug

maimunka07,,много са хубави Ванката,Ицето и приятелка Grinning.И са вече едни големи момченца Heart Eyes

Abrikotin,много хубава лодка си има Бобчето,а и приятелче също така Hug!С телефончето е голяма сладурка Heart Eyes.

Сватя,и от тук много оздравителни  Hug Hug Hug за снахичката ми!

# 262
Деси, тази пейка ми е много позната Mr. Green

Енигма, само кажи кога идваш и веднага ще организираме бандата. Девик трябва да се върнала вече от Лондон, така че предполагам, че и тя ще дойде. Ако искаш ще ти напиша тел. си на лични, ако го нямаш.

Вики все още е с надут и много червен горен венец, направо покрива зъбките Sad Днес яде една бисквита, ама много мека от тези чаените и пак се разкървави. И всеки път като спи повече време по корем с биба в уста, после на сутринта е като преял вампир Rolling Eyes

И да не забравя, Бобито е мноооого сладка. И все още на някои снимки ми напомня по изражението на Вики. Ани, не се притеснявай за килата и аз имам още доста, но нямам сили за диета или спорт Tired

# 263
  • София
Добро утро!
Едно неделно кафенце да почерпя:

Десито,много хубаво за младоженския уикенд,но май твойта хубавица и малкия сладур са скрили шапката на родителите ти Laughing ,за навика със ставането нощем без деца и аз го практикувам успешно Mr. Green Иначе дано по-често с мъжо ви се случва това та още една красота да си завъдите вкъщи Hug Heart Eyes
Вери найс писах ти на лични Flutter Дано Викито се оправя вече Hug
Лек ден от нас  bouquet

# 264
Когато Вики спи денем само 1 път, после е ужасна нощта. Вчера спа на обяд повече от 3 часа, но наведнъж и беше кошмарна нощ, а когато спи денем 2 пъти може и за по 40мин., но да е на 2пъти и се буде нощем само 2 пъти за мляко Rolling Eyes Какво е това нещо, не знам, как ще я караме. Снощи 3 часа будува и на сутринта се събудихме чак в 9 и пол., кога да я слагам да спи 2 пъти...

# 265
  • Лудогорието
Преборихме сополите! В събота му слагах Низита мехлем, а в неделя нищо и спряха  Shocked Дано днес не започнат пак.
Цяла нощ не съм спала. Дупчицата, от където пишка Ванката се е стеснила и струята станала малко по-тънка. Притесняваме се да не увредим бъбреците. Ще го заведа при нашенските уролози за преглед, че няма как сега да хвърчим пак за София. Ако подозренията ми се потвърдят пак ще влезем в болница за операция-този път за разширяване на каналчето. Пак доста дни с катетър и така. Лошото е, че се връщам на работа и става по-сложно.  Rolling Eyes  Пък и финансово.... Криво ми е...  Cry
Стига съм се оплаквала!
Вчера ходихме на биричка в нашия парк. Имаше друсащи се колички, дето се пускат стотинки. Когато не се движи-голям кеф от страна на Ванката. Пуснахме монетата и Иван избяга с писъци на секундата  Laughing Пробвахме го на два пъти-без успех. Малък е още, но ще свикне и после няма отърване.

# 266
Добро утро от мрачна София! Grinning
maimunka07 , милото детенце, много се измъчихте, дано да няма нищо притеснително! Praynig Hug Hug Hug
Деси, ей големи фенове сте Embarassed, хубаво, че сте се отделили за малко от ежедневието, как са двамата сладури сега?Минаха ли синините?А какво стана с работата на мъжа ти, провървя ли му, дано, дано! Hug
Вери, как е Вики, много си мисля за вас!
Аничка, надявам се слънчицето Ани скоро да се оправи и да се справите с кърменето по най-добрия начин и за двете ви, много е трудно знам, но поне достатъчно дълго си кърмила, според мен вече е по-лесно одбиването от емоционална гледна точка.Живота си върви, започваме работа, децата тръгват на ясла или баба остава да ги гледа, всяка нова стъпка е ужасно трудна, но няма как.Успех, милата и бъди по-ведра, всичко ще се нареди чудесно! Hug Hug Hug
За нас какво да кажа....не смея вече нищо да казвам Simple SmileДобре сме, както винаги! Laughing
Много ми е тъпо, че свърши световното, ще ми липсва, голям фен съм на футбола, за съжаление един от най-омразните ми отбори спечели първенството и ми е още по-тъпо! Tired
Сега поне имам за какво да мечтая... Grinning....май ще ходим на море, но още не е ясно, за малко, но поне е нещо, не сме излизали от София от 2007г и лятната почивка ми липсва ужасно. Tired

Хайде среща няма ли да правим, Софиянки, вас чакам! Crossing Arms

# 267
Здравейте момичета рядко пиша напоследък,но то и няма какво толкова да ви разказвам.Все още сме като скачени съдове с Ави и взех вече да се притеснявам и уморявам от това TiredОстанаха ли непроходили деца?
Искам обаче да попитам варненските мами нещо.Понеже не съм много додволна от нашата педиатърка бих ви помолила да споделите мнение ако знаете разбира се добър педиатър в Градска болница/тя ни е най-близко и сме там/,защото обмислям да се преместим при друга.Обаче не знам при кого ThinkingА така на сляпо много не ми се иска,но в краен случай може и така да стане.
Хайде оставям ви, че да не събудя Авито с клавиатурата.Дано скоро се похвалим с ходещо момиченце вече Simple Smile

# 268
Добро утро по обяд.
Маймунка,  Hug и дано да е всичко оки с Ванко!
Абрикотинче, предполагам че вече е време да ти кажа добре дошла на родна земя!!!  Heart Eyes Бобчето е прекрасна!  Heart Eyes Представям си колко много ще ти липсва свободата, както и на тебе.  
Деси, много хубав младоженчески Викенд с елементи на спортен дух.  Grinning Hug
А на мен ми е кеф, че световното свърши. Такова безлично и безинтересно първенство не си спомням.  Rolling Eyes

При мен първо с лошите новини. Вече съм напълно против това и аз, и шефът ми да плащаме като сбъркани осигуровки, които посмъртно не мога да консумирам.  Close Имам едно мастно образувание на талията, което в петък започна да ме наболва. В събота се явих пред спешен кабинет в Окръжна и там бидох прегледана от един анонимен господин с бяла престилка. Погледна човекът и реши, че щом веднъж е махано някъде си, то пак трябвало там. Първото махане е през далееечната 1997 г., която някои може и да си спомнят как точно изглеждаше. Накрая окуражително се съгласи да интервенира, но един друг път. Първо ако било забрало и зачукало да съм отидела в Пирогов и само там, за да ме цепнат. После, когато възпалението отмине въпросният ще направи чудото. На въпросът ми на кого да дам личната карта, за да регистрират прегледа, до ушите ми достига информацията - "ние тук само за по две-три ракии ..."  Shocked Името на човекът все пак вече ми е известно, защото като дойде ред на лесното ще "отида". Имам и "рецепта", на която от едната страна имам координати, а от другата да мажа с каквото и да е за болката. Евентуално с Диклак. Та алтернативата на Диклака (защото в аптеката все пак уточнихме кое става при кърмене) си свърши работата. Така че речено-сторено. В късния следобяд след намазването чудото на кръста ми взе, че изби и аз в неделя рано отзарана се озовавам в най-най-болницата на България Пирогов. Упътват ме към кабинет, който по чудо е без опашка отпред, но няма и кой да ми отвори вратата въпреки разговорът, който се дочува отвътре. Тропам си аз, но реакция нъц. Идва цивилен лекар, който отключва вратата, за да влезе да прегледа една жена. Пред очите ми се появява картинка-мечта. Възедричка сестра се хили, а професионално ориентираният си е вдигнал краката на високо, за да му отмарят.  Shocked , но и  Twisted Evil. Като капак се появява и една много спешна бабичка, която бърза да яде в 12, т.е. трябва спешно да влезе.  Shocked  Прегледът ми се състоя на вратата. На отворената врата. Сваляне на анамнеза само визуално. Лекар - без отличителни белези и опознавателни знаци, име йок. Диалог. Ние не можем да направим нищо сега, защото не можем да си вземем парите от здравната каса. Затова трябва да ви хоспитализираме за 2 нощувки.  Shocked Но вие може да си платите там едни сто и колко лева и да не ви хоспитализираме.  Shocked Twisted Evil Оттук следват добрите новини - сутринта предадох Мария на баба й и с мъжа ми поехме към частна болница (Мария все така реве като магаре за мен и само баба си признава донякъде). Във Вита се оказа, че има само един хирург и затова поехме към Токуда. Там до обяд бях клъцната и доколкото е възможно пооправена. Парите отидоха, но за отношение и всичко като към пациент.

Сега и втората добра новина след лирическото отклонение. Вчера все пак успяхме да търкулнем питката. По моя вина Мария се насочи към комплект с пергели (мечтата на мама да стане архитект, но пустото рисуване...), защото за да й привлека вниманието към сергията, почуках върху кутийката с пергели. Взе кутийката, но се подпря на дебелото нещо – учебник по Гражданско право на татко си. И взе него да листи. Аз малко бях пропуснала да метна портмоне и калкулатор, за да станем колежки, но изборът ме устройва.  Mr. Green
На Мария остава да й избият само последните 4 кътника и сме готови с пълнежът в устата. Остава и тази уста да започне да се отваря и да дъвче де, но това е друга тема.  

Такова дълго нещо не си спомням да съм писала друг път

# 269
  • София
Добър ви ден!
Много слаба активност тук. Sad Надявам се лятото, хубавото време и още по - хубави поводи Laughing да ви държат далеч от компютрите, а не проблеми. Както се получава напоследък при мен.

Всички болни мъничета бързо да оздравяват!

ронка, без думи... Cry жалко, че децата ни ще растат в това жалко подобие на държава. Всичко бих дала да не остават (поне те) тук.

При нас нищо ново, през седмицата почти не си виждам отроЦите, събота и неделя наваксваме (че даже в повече ми идват).
Деска, какво е това "младоженчески" живот, двудневни отпуски по майчинство? Laughing Аз такива благинки не познавам. Не ми било писано. Rolling Eyes
Нацелувай сладурани - калпазани! Heart Eyes Heart Eyes

силви, Ени също не се брои за проходила. Вчера на няколко пъти се пусна сама  Shocked, но е адски нестабилна още, да не ви казвам, че не ходи, а бяга! #Crazy Косицата ми изправи, добре, че имам рефлекси някакви останали...
Друго интересно при нас няма. Някакъв зъб избива (може би не само един, но кой ти дава да погледнеш... ooooh!), в резултат - през деня не спи. Shocked

Енигмичка, драго ми беше да те видя тук. Какво прави сладкиша? Проходи ли? Не си спомням да си се похвалила. Rolling Eyes

Хайде среща няма ли да правим, Софиянки, вас чакам! Crossing Arms

Ооо, само кажете и сме на линия! Flutter Дължим една много специална среща на Абрикотинка&Бобка. Като се върнат/аклиматизират, няма да им се размине, така или иначе. Откога ги чакаме!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт