Хайде по-ведро мацки

За кърмене, не се притеснявай, ти си дала вече най-доброто! И ако мога ще те развеселя със следната случка преди няколко дни. Като се прибирам от прашната улица, веднага свалям дрехите, грабвам Мишката и я мия на чешмата. Този път бях с фланелка без сутиен отдолу, затова като сложих Миша на повивалника да я преоблека тя почна да се хили и да ме дърпа за гърдите
Другото което правим е гушим и наним бебето, слагаме го в количка, пак вадим гушим, наним и т.н. Така че вече съм баба! 
)

браво на малката ти красавица от рано започва да о
крива финансовата и икономическа страна на нещата

и отново може да направим и една софийска срещичка по някое време когато наште американчета си пооправят режима,че сега май през деня ще поспиват а през нощта ще дивеят

.И аз съм върла фенка на волейболистите ни,този път успях да гушна талисманчето ни
.

.Всъщност новото е само при Анелия,и то е точно това:
.По подобен начин е станал инцидента докато ни е нямало,стъпала от леглото на раклата,и докато майка ми се обърне от Саши към нея,вижда как катерачката се спъва в един касетофон и заедно с него се приземява на мокета
.Без сериозни травми.Брат и пък си закачил ухото на ключа на един гардероб,без малко щял да го откъсне
.По краката не са забелязали кога се е бушонирал,както и Анелия по ръцете
.Ще вземат да уплашат гледачите си тез деца,и тогава вече-лошо

,така се действа в този живот
.
.И са вече едни големи момченца 
!С телефончето е голяма сладурка
.
за снахичката ми!
Днес яде една бисквита, ама много мека от тези чаените и пак се разкървави. И всеки път като спи повече време по корем с биба в уста, после на сутринта е като преял вампир

Дано Викито се оправя вече 

Добре сме, както винаги! 
....май ще ходим на море, но още не е ясно, за малко, но поне е нещо, не сме излизали от София от 2007г и лятната почивка ми липсва ужасно. 
Останаха ли непроходили деца?
А така на сляпо много не ми се иска,но в краен случай може и така да стане.
и дано да е всичко оки с Ванко!
Бобчето е прекрасна!
Представям си колко много ще ти липсва свободата, както и на тебе.

Имам едно мастно образувание на талията, което в петък започна да ме наболва. В събота се явих пред спешен кабинет в Окръжна и там бидох прегледана от един анонимен господин с бяла престилка. Погледна човекът и реши, че щом веднъж е махано някъде си, то пак трябвало там. Първото махане е през далееечната 1997 г., която някои може и да си спомнят как точно изглеждаше. Накрая окуражително се съгласи да интервенира, но един друг път. Първо ако било забрало и зачукало да съм отидела в Пирогов и само там, за да ме цепнат. После, когато възпалението отмине въпросният ще направи чудото. На въпросът ми на кого да дам личната карта, за да регистрират прегледа, до ушите ми достига информацията - "ние тук само за по две-три ракии ..."
Надявам се лятото, хубавото време и още по - хубави поводи
жалко, че децата ни ще растат в това жалко подобие на държава. Всичко бих дала да не остават (поне те) тук.

Косицата ми изправи, добре, че имам рефлекси някакви останали...
), в резултат - през деня не спи. 
Дължим една много специална среща на Абрикотинка&Бобка. Като се върнат/аклиматизират, няма да им се размине, така или иначе. Откога ги чакаме!!!