Лакове за нокти - тема 5

• 76 296
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм си правила воден маникюр. С хартиенто тиксо е по-добре, отколкото без нищо. Иначе става едно мазане и после докато изтрия излишното... #CrazyА колкото до това с какъв диаметър да е чашката - аз гледам да не е много голяма, за да не се налага да правя много капки. За мацането не оказва голямо влияние. Колко ще се омажеш зависи повече от това, колко надълбоко в чашата ще си пъхнеш пръстчето. Затова гледам да не го потапям много.
П.Пл Лу, как можа да пратиш тоя линк за лаковете на china  glaze Laughing. Магазинът ми е близо до работата и ще се изкуша в обедната почивка да мина оттам

# 61
здравейте   bouquet ,вчера разбрах за този воден маникюр от вас,изгледах доста клипове,и днес първата ми работа след кафето беше да се пробвам Simple Smile  направих само 1 нокът,и като за първи опит мисля че добре стана  Thinking  излезнаха 1-2 мехурчета  на нокъта,нз от какво така,ама ги оправих с 1 карфичка. вместо такава голяма купа,изрязах дъното на 1 шишенце от минерална вода  Laughing .цапаници при мен нямаше-преди да започна `процедурата` намазах кожата около нокъта внимателно с клечка за уши напоена с лосион за махане на водоустойчив грим на avon,по-мазничък е,и сиг заради него не полепна нищо,а си засъхна като коричка,и се махна направо само Simple Smile  е,минах леко с лакочистител пак с клечка за уши,но определено доста чисто се получи.
а тези сгоди дето ги ползват в клиповете,според мен са направени от оризова хартия,не найлон  Thinking

# 62
  • София
Вчера се оплаках, че още си чакам лаковете, и те днес пристигнаха.... Crazy Ето ми ги новичките:

- първият и вторият.

Нямам търпение да си ги пробвам... Mr. Green Flutter

# 63
  • София
Честито Noir, страхотно изглеждат. А ако после покажеш и някоя снимчица на твоя маникюр с тях ...........  Hug

# 64
Новите ми попълнения в колекцията.  Flutter

# 65
  • София
Dollface, би ли казала номера на тюркоазеното Catherine Arley и дали цветът е същия като в шишенцето като се нанесе? Взех си зелен на марката, седефен е, не е матов, но след 3 пласта все още си стоеше бледичко и едвам доловимо зелено.

# 66
Страхотни цветове  Crazy   ето и моята нова придобивка Catherine Arley 929 цък цък цвета в действителност е много по-хубав

# 67
Dollface, би ли казала номера на тюркоазеното Catherine Arley и дали цветът е същия като в шишенцето като се нанесе? Взех си зелен на марката, седефен е, не е матов, но след 3 пласта все още си стоеше бледичко и едвам доловимо зелено.

Кликни на снимката, тя се уголемява. Номер 715. Цвета е малко по-зеленикав и е плътен.

# 68
  • София
А тези Golden rose satin
като се нанесат как изглеждат - в смисъл дали са матови или имат блясък?

# 69
  • София
715 и за мен е най-доброто тюркоазено (от общодостъпните евтини марки). Много покривен и траен. И има съвсем ситни блестящи частички

# 70
  • София
А тези Golden rose satin
като се нанесат как изглеждат - в смисъл дали са матови или имат блясък?

Матови са, нямат никакъв блясък. На мен ужасно много ми хареса ефекта. Само дето за сега си търся разредител за моя, а не намирам същата серия лакове по магазините Sad
Dollface, още една молба към теб Simple Smile Сподели по-късно дали си доволна от Satin на Golden rose, видях, че си имаш и такъв Wink и евентуално къде го намери. Благодаря ти!

# 71
  • Belgium
Поръчах ги  smile3508

# 72
  • София
Лу, като дойдат и ги пробваш да дадеш отзиви  Naughty Laughing
Шушумига, в почти всички квартални парфюмерии има разредител. Аз имам на Перфект и съм много доволна. Беше към 2лв, а ще ми стигне да разреждам лакове поне 3 години  Laughing

# 73
  • Belgium
Много ясно Grinning

От писалката на Essence съм доволна, мерси за препоръката.

# 74
Dollface - розово-кораловото 917 как стои на нокъта? Наситено ли е като в шишенцето?

Общи условия

Активация на акаунт