Лакове за нокти - тема 5

• 76 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
В момента съм с калното,то определено много ми хареса как стои на ноктите. Heart Eyes Утре мисля да пробвам и зеленкото,ще пиша после как е. Peace

# 481
Днес правих малка "чистка" на позастарелите и позасъхнали лакове, след което преброих оставащата наличност и...съм я закръглила точно на 70 Grinning. Отделно имам 4 лака с тънки четки за рисуване и разни заздравители, топ-лакове и лакове за коригиране/които много харесвам, защото ако малко не изчакам да изсъхне лака и той се "понабръчка", с въпросния коректор оправям нещата/.
Два дни поред се опитвам да направя водния маникюр, но става само цапаница...В каква вода капете лака и колко гъст трябва да е той, за да се получи нещо свястно? newsm78

# 482
мацки,препоръчайте ми качествен лакочистител до 10 лв,че ми писна да ползвам синия Форте,гаден е  Tired

Sassie ,от кой магазин си взе лакчетата,че аз досега само в един намирам на Катрин Арлей   bouquet

# 483
polin4eto,в парфюмерия Булгари,която е на Борисова,по-скоро в една от пресечките на Борисова. Simple Smile

# 484
благодаря   bouquet,ще го потърся тоя магазин,ако не го намеря ще ти пиша на лични за дообясняване  Blush

# 485
  • Плевен
Днес правих малка "чистка" на позастарелите и позасъхнали лакове, след което преброих оставащата наличност и...съм я закръглила точно на 70 Grinning. Отделно имам 4 лака с тънки четки за рисуване и разни заздравители, топ-лакове и лакове за коригиране/които много харесвам, защото ако малко не изчакам да изсъхне лака и той се "понабръчка", с въпросния коректор оправям нещата/.
Два дни поред се опитвам да направя водния маникюр, но става само цапаница...В каква вода капете лака и колко гъст трябва да е той, за да се получи нещо свястно? newsm78
rumi_m2001 за какъв коректор говориш, може ли малко повече информация.

# 486
  • Бургас
Предполагам, че става дума за коректора на Ейвън - той е като лак и се нанася по-ячко с четката ако лакът е бъзнат някъде преди да засъхне, или е станал на "чаршафи" при вечерно лакиране. Като се нанесе той като че ли леко разтваря лака и го заглажда. Аз го имам това чудо и също съм доволна Peace

# 487
# 488
  • София

Уоооооооооу  #Crazy Това ще да е колекцията на някоя стоножка, която има за лакиране 1000 пръста... иначе не мога да си представя как ще ги изхаби до живот... пък камо ли докато им изтече срока на годност  Laughing

# 489
 newsm09 Densi, ти нямаш сърце! То е лак, та е чудо; аз ако имам толкова лакове ще им купя стая  Shocked Laughing
 Егати кефа...!!!

С "чаршафения" маникюр доста успешно се оправям на другия ден с ОПИ RapiDry, всички гънки изравнява.

# 490
Това е колекцията на Temptalia. Grinning Пращат и ги като подаръци за да им прави снимки и ревюта.

# 491
Производителите ли ги изпращат?

# 492
  • Belgium
Е като си блогър в бяла страна така е, всички марки ти пращат семплинг на новите си колекции.

Тук доста време тярбва да мине, за да стане така  Crossing Arms

# 493
Не знам точно, но мисля, че да. Със сигурност не ги купува, както и всички козметични продукти, на които ежедневно прави ревюта. Mr. Green

Ще публикувам разни снимки в новата тема. Чакайте я! Wink

# 494
  • USA, Steak State
Според мен има нещо друго в цялата работа. Зависи също, колко ти е посещаван блога, колко е известне и т.н.
Това ми напомня на Lauren  и страничката и в YouTube.. Една от най-старите гримьорки пред камера, просто Сефора решиха да и издадат козметична линия и всъщност е доста успешна. В крайна сметка рекламира марки като Мак, Боби Браун, Сефора и т.н. Доста нейни зрители масово започнаха да си купуват от козметиката, която рекламира.

Общи условия

Активация на акаунт