Кухните - 32-ра тема

• 114 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Сега почнах да разглеждам немски сайтове. Има цени на Импулс и Пино от групата на Ално убийствено ниски. И то с вградени електроуреди и мивка. Цените са между 2500 и 3000 Е за кухнята в завършен вариант. Имаше няколко по-скъпи, но пък имаше и големи отстъпки - към 50%.
А имаше Пино с плоскоти PN 100 под 2000 Е с електроуредите и то с размери 175 x 305 cm
http://www.die-outlet-kueche.de/alle-kuechen/000003-pino-100-kuechenzeile.html
Имаше и др. сайтове.
Е, аз си харесвам малко по-висок клас.

каталог на Пино с цени (от 2005)
http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=4&ved=0C … xZdT6Bx2z3C_8kAqQ

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 09:51 от 1

# 316
  • Варна
Утре ще ни монтират кухнята - направо треперя какво ще се получи.  Crazy

# 317

Дишай дълбоко и бъди оптимист.Почерпи майсторите с кафе а не с бира и всичко ще е OK  Peace Laughing

# 318
  • Варна

Дишай дълбоко и бъди оптимист.Почерпи майсторите с кафе а не с бира и всичко ще е OK  Peace Laughing

Хехе. Днес няма как да присъствам при монтажа, а отделно по телефона мъжа ми ме дразни, че ставало грозно.  Mr. Green

# 319
И моята кухня днес се монтира...от баща ми (който изработва мебели) и приятеля ми (който е в ролята на чирак-помощник)  Laughing

# 320
И моята кухня днес се монтира...от баща ми (който изработва мебели) и приятеля ми (който е в ролята на чирак-помощник)  Laughing

Може да си го ухарчила повече от колкото му е била "глътката"....как да му се хареса тогава? Grinning
Качи после снимки да се види от всички.Ние ще какваме как ни се вижда  Wink

# 321
Упс.Последното беше за Киса:D

# 322
  • София
1 цените в Ално са много надути и то нали ти казвам каква цена ми дадоха за ПДЧ  #Crazy , ако имаш възможност от вън да си я вземеш, цените са нормални  Peace
Цените на уредите също са им доста завишени, сравнявам ги с вносителите на Сименс, ох нещо ми цикли компа едвам пиша , нещо ми премигва влачи буквите после ще пиша,

# 323
1 цените в Ално са много надути и то нали ти казвам каква цена ми дадоха за ПДЧ  #Crazy , ако имаш възможност от вън да си я вземеш, цените са нормални  Peace
Цените на уредите също са им доста завишени, сравнявам ги с вносителите на Сименс, ох нещо ми цикли компа едвам пиша , нещо ми премигва влачи буквите после ще пиша,

и ално и миеле са често срещани кухни в немскоговорящите държави. но в Бг май са ултра скъпи

# 324
Момичета помощ Sad. Харесах си бял фолиран МДФ с леки резки /не занам точно как да го нарека, имитира дърво/ и утре трябва да поъчваме вече. Нооооооо - страх ме е, че ще се цапа много newsm78. Какво е вашето мнение. Ох #Crazy

# 325
Момичета помощ Sad. Харесах си бял фолиран МДФ с леки резки /не занам точно как да го нарека, имитира дърво/ и утре трябва да поъчваме вече. Нооооооо - страх ме е, че ще се цапа много newsm78. Какво е вашето мнение. Ох #Crazy
Давай смело Peace

# 326

Ако е за цялото лице /вратички/ на кухнята, определено ще береш ядове с него.То е все едно да хванеш измита току що стъклена чаша.....отпечатъците веднага остават.Също така ако неволно го удариш със нещо по твърдо се драска, та съвета ми е да го използваш за горния ред шкафове.Ще изглежда добре, ще оцелее във времето а и ти ще си доволна понеже няма да се налага да  ползваш парцала дори след правене на кафе в кухнята си. Wink

# 327
  • Варна
Видях си вчера кухнята.... както и предчувствах, гърба нещо не ми харесва - плота и гърба са сиви, горните шкафове светли, тип ванилия, долните много тъмни тип венге. Идеята беше уж да има контраст между горните шкафове, ама нещо не ми допада особено ...  Confused

Все още няма дръжки, може би и затова се губи цялостната визия  - не знам, ама това е положението. Ако успея да сваля снимките от тела, довечера ще кача снимки.  Rolling Eyes

# 328
  • София
Ха така имам спешен въпрос объркала съм си размера на кухнята с 20 см  Crazy ако остане така балконската врата няма да може да се отваря и сега стоя и се чудя какви  да ги върша.  Confused

Понеже не успях да се преборя с моя проект качвам нещо подобно за ориентир. Кухнята е такава от лявата страна обаче между шкафа с чекмеджета  и другите има и миялна машина. След това шкаф колона и след това хладилник свободно стоящ. Главата ми ражда две идеи да махна шкафа с чекмеджета и да го сложа на друга стена просто единичен да си стои или да махна хладилника и той да е на това място. Ако махна шкафа с чекмеджетата дали плота, който ще покрива миялната може да се захване за шкафа колона или ще ми трябва и страница ? Вече е късно за преправяне,защото я исках спешно и се работи по нея. Въпреки,че ще опитам за всеки случай де.  Леле много съм бясна къде съм гледала не знам ще се изям.

# 329
Ха така имам спешен въпрос объркала съм си размера на кухнята с 20 см  Crazy ако остане така балконската врата няма да може да се отваря и сега стоя и се чудя какви  да ги върша.  Confused

Понеже не успях да се преборя с моя проект качвам нещо подобно за ориентир. Кухнята е такава от лявата страна обаче между шкафа с чекмеджета  и другите има и миялна машина. След това шкаф колона и след това хладилник свободно стоящ. Главата ми ражда две идеи да махна шкафа с чекмеджета и да го сложа на друга стена просто единичен да си стои или да махна хладилника и той да е на това място. Ако махна шкафа с чекмеджетата дали плота, който ще покрива миялната може да се захване за шкафа колона или ще ми трябва и страница ? Вече е късно за преправяне,защото я исках спешно и се работи по нея. Въпреки,че ще опитам за всеки случай де.  Леле много съм бясна къде съм гледала не знам ще се изям.

Кухня не се прави всеки ден и както я монтирате сега така ще си остане с десетилетия.Според мен зарежи бързането и им кажи на момчетата да я преправят.Можете да намалите долния шкаф на мивката безпроблемно,  и горния от която страна позволява.Така ще се запази и дизайна с изключение пропорционалноста на горното шкафче.

Общи условия

Активация на акаунт