Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 478
  • 702
  •   1
Отговори
Това е новата тема. Заповядайте.  Hug

ВТОРАТА ТЕМА !  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500058.0

ПЪРВАТА ТЕМА !  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483053.0

# 1
Последният пост от Втората тема:

Стеф, брат ми миналата година почиваха в Мура. Каза, че било добре, но пък като го питах дали да резервирам там ми каза, че нямало да ми хареса /и той не знаел точно защо, ама - на, явно и за близките си съм много претенциозна  Simple Smile /. Иначе те бяха с племенника ми, тогава беше на година и 3 месеца, долу-горе колкото Ивчо и щом като не се оплакаха от нищо конкретно, предполагам, че ще ви хареса. Ако имаш специални въпроси, питай, ще питам и аз и ще ти отговоря  Hug

Moon Walk, не знам дали официално може, но знам от мои познати, че и без заплащане са ползвали други басейни, в някои хотели дори на лоби баровете са ги обслужвали без проблем. За конната база не знам нищо.

rosinauzunova, благодаря за инфото. Сега, след Орлов и Боряна отпада. Май накрая и аз ще се насоча към Добротица.

За комари знам, че в Албена пръскат. Дано и тази година си свършат работата както трябва.

# 2
# 3
  • В.Търново
Safo,мисля че Добротица ще е добър избор!Само че ние сме чак за края на август! Rolling EyesЩе чакам с нетърпение отзиви от там! newsm10 и то само положителни!
Желая на всички весело и незабравимо лято и една слънчева почивка в Албена,независимо в който и да е хотел! newsm44

Продължаваме темата за Албена!Ще следя междувременно отзивите и за другите хотели! Simple Smile

# 4
  • Плевен
  grinning039

# 5
# 6
Пиша се и в тази тема, чакайки отзиви за Панорама...няма ли някой да каже/пише нещо вече от първа ръка/"смяна"  Mr. Green

В отговор на питането на Moon Walk за ползването на "чужд басейн", мисля, че по миналата година (2008), на басейна на КОМ имаше ценоразпис за външни лица, не знам дали някой го е ползвал по този начин, като във всеки хотел си има така или иначе безплатен басейн, дори помня цената, че ми се стори нормална, толкова колкото бяха и при нас басейните - 5лв за възрастен  Rolling Eyes

# 7
  • Пловдив
Пиша се и в тази тема, чакайки отзиви за Панорама...няма ли някой да каже/пише нещо вече от първа ръка/"смяна"  Mr. Green

В отговор на питането на Moon Walk за ползването на "чужд басейн", мисля, че по миналата година (2008), на басейна на КОМ имаше ценоразпис за външни лица, не знам дали някой го е ползвал по този начин, като във всеки хотел си има така или иначе безплатен басейн, дори помня цената, че ми се стори нормална, толкова колкото бяха и при нас басейните - 5лв за възрастен  Rolling Eyes

точно за това "идвам" и аз - да питам за инфо за Панорама..
Имам резервация за началото на юли ( 45 лв за УОИ  Shocked ) и се чудя дали да потвърдя - трябва да реша до края на седмицата  Mr. Green така че всякакви мнения и коментари са добре дошли  Rolling Eyes

# 8
  • някъде ... тук ...
вече толкова ли е цената?
сега вече съжалявам - и ние ще сме началото на юли там, ама на 65 Rolling Eyes

# 9
  • София
Ани,ще се засечем с вас в Панорама!  Crazy
Променихме резервацията и ще сме там от 4 до 9 юли.
Така че,като пристигнете на 7,ще ви чакаме с пресни впечатления!  Hug

Предлагат и детска градина за деца от 3 до 6 години-5лв. на час в хотел Фламинго Гранд- http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/52
А и на Орлов цената е 43лв вече... Rolling Eyes-
Благодаря на червенорозка за  новата тема!   bouquet

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 00:22 от Evа

# 10
  • Пловдив
вече толкова ли е цената?
сега вече съжалявам - и ние ще сме началото на юли там, ама на 65 Rolling Eyes

45 лв. ама явно това е цена за икономични стаи..  Rolling Eyes
този факт ни го спестиха от агенцията ...
сега като ровя виждам, че за 'нормалните' стаи цената е 52 лв.
(но не ни го предложиха - не знам и дали има места там)

някои знае ли каква е разликата между икономичните и стандартните (освен че са на 1 етаж и/или около асансьорите) ?
има ли други разлики ?

# 11
  • БГ
Хайде, и аз тук     Hug   в очакване на пресни отзиви за Орлов!   Peace 

Чудесно е, че има оферти LAST MINUTE, но при нас няма вариант да чакаме допоследно такива - 4 семейства със 7 деца, а и кой и за колко ще излезе в отпуск се решава още през м.март, така че, който може - нека се възползва!!!    Party

Детската градина е добра идея!   Peace  Непременно ще я посетим, макар и само да я разгледаме, ако условията, обаче, са на ниво нищо не пречи и да я ползваме!   Peace

# 12
Аз догодина май ще оставя юнското море за ласт минит, че тая година голяма набутвация  Twisted Evil

# 13
Честита нова тема!
Хайде, в нея ще преобладават повече отзивите, дано са положителни повечето!
Приятно изкарване на всички, които са там, или им предстои.

# 14
За да не е само "запис" в новата тема, да кажа какво знам за Панорама. Не съм почивала в този хотел, но са с Компас един до друг и ползват общ басейн. Мисля, че когато реновираха Компас, реновираха и Панорама, та стаите се предполага да са прилични. Ресторантът на Панорама е по-малък от този на Компас /и все пак е достатъчен за гостите/, но пък има тераса, което е голям плюс за пушачите.

rosinauzunova , благодаря за пожеланието. Днес ще се обадя да ми направят оферта, а резервацията най-вероятно ще направя към средата на другата седмица, че ни се налага да водим свекърва ми по лекари и изследвания и ми се иска да видим диагноза и назначено лечение за да планираме спокойно почивката.

Ева, защо се отказахте от Компас?

Общи условия

Активация на акаунт