Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 770
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
Tomaru,напълно съм съгласна с теб-като всички сме здрави и времето е хубаво,един намръщен барман или ядосана камериерка НЕ може да ми развали настроението! Peace То като тръгнеш с голямата кошница и високите изисквания-все ще намериш за какво да се хванеш.....Не бъдете чак толкова черногледи-и в най-перфектния хотел,с най-усмихнатия персонал винаги може да се намери нещо,което да ти скапе настроението.Ходила съм и на две и на пет звезди...важно е за мен компанията(в по-младите ми години) и децата да са здрави(в последните няколко години  Wink )А за шума-ми никой никъде не може да ти гарантира пълна тишина!На морето е така- малко по-шумничко е  Wink Ама  Мелиса, е права-не може да не им пука за гостите на хотела им и да ги притесняват точно следобедите със силна музика от собствения им бар....  ooooh! Това е гадно...айде другите шумове се преживяват...НО нали те трябва все пак да правят всичко необходимо за комфорта на гостите??А това е елементарно...да намалят музиката...  Rolling Eyes
Поне климатици има ли в стаите??че вече всяко инфо от сайта започва да ме съмнява....  Confused

П.П.Няма да се разсърдим,ако пуснете по някоя снимка от почивката  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 15:45 от penelopi

# 91
Е как може анимациите да започват в 2-3 следобед? Нали децата спят тогава по принцип?

# 92
Е как може анимациите да започват в 2-3 следобед? Нали децата спят тогава по принцип?
За това се отказах от Елицата-казаха ми,че анимацията започва в 15ч  Rolling Eyes на басейна...И просто си представих шума...Въпреки,че където и да отида,все ще има шум от нкъде,който да ме притеснява....Както казах-само това не може да предвидиш изобщо!

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 15:36 от penelopi

# 93
  • София
Ами,май навсякъде анимацията следобяд започва в 15ч...Затваряхме вратата на стаята и пускахме климатика.
И в друг хотел...4 звезден миналата година не ни зареждаха ежедневно сапун и шампоан.  Rolling Eyes
Ама изобщо не съм си и помислила,че това може да се отбележи като минус за хотела.
Аз не съм отишла там без шампоан и сапун.Кърпите се сменяваха само когато са хвърлени на земята.
И там имаше сърдити и неадекватни барманчета...ама изобщо даже и не съм им обърнала внимание. Laughing
За сведение-цената на човек беше 125 лв. на ден...И въпреки,че се върнахме супер доволни и децата също,
винаги могат да се намерят минуси,стига да му се занимава на човек.
Аз лично не бих останала доволна от Орлов от описаните впечатление от Милиса и Томару,но така и очаквах...
Както и очаквам доста отрицателни мнения и впечатления този сезон.
Зависи от нагласата и очакванията!  Peace

# 94
Положителната информация на tomaru много ме развесели.  Laughing

та и аз самата като прочетох това моето "писмо" накрай..ми стана смешно.
Повече няма да пиша нищо .Просто на Мелиса съвсем негативни отзиви бяха, човек може да помисли ,че там много зле.Но повярвайте ,не съвсем така.
Пясък в стаята нямаше, тоалетна хартия, шампуанчета, сапуни сменяха редовно, банята ни изобщо не беше мръсна, както и стая,дори при повърхностно почистване..Нямаше счупено нещо в номера. Кърпи не ни смениха ,но знам защо  и не искаха да го обяснявам ,трудно ми е да пиша на български ,вкъщи пълно с гости от Русия и не мога да превключвам така лесно.
Пак казвам ,хотелът не е супер, но да кажеш ,че е ужасен ...не е правилно.Обиколихме цяла Албена, такива неща видях за хотели ,където ще почиват някои съфорумки ....Но няма да пиша, защото ще разваля им настроението !Така ,че Орлов беше като бонбонка в сравнение с някои от тях.
Отношение на персонала беше съвсем любезно.Хората  личи че се стараят .Как може един бармен да ми развали почивката, ами може ,разбира се.Но всичко зависи от настроя, не знам.
Анимация на Малибу беше много по шумна, в 15-30 на обяд яка веселба.Но не го отчитам като минус на хотел Орлов. Naughty
Разберете ме правилно."Защитавам" така Орлов ,защото да кажеш ,че е много ужасен просто несправедливо.Това ,че на един човек се стоварили всички неприятности, значи ,....че нямаше късмет.
п.с. продължавам да се определям като много претенциозна,но с добър и мек характер, не съм конфликтна, умея да прощавам, ако видя старание отсреща! Heart Eyes
Не исках да пиша това, но ще го направя.....поведение на български спортисти/както и на руски/ беше ,как да го кажа по така, да не се обиди Милиса?
Ами ...шумно поведение имат хора...НО НЕ ГО ОТЧИТАМ КАТО МИНУС НА ХОТЕЛ ОРЛОВ.
И последно, усмихвайте се и хората ще ви се усмихват,нали това обсъждахме в начало на темата?
И друго...пясък в стаята? Странно, нали има душове на плажа и на басейна. Mr. Green

# 95
Моля те кажи къде какво си видяла (за хотелите), поне да сме подготвени психически Simple Smile

# 96
Tomaru  , според мен е излишно да се оправдаваш, че си позитивен човек, и че на фона на някои пропуски си си изкарала добре  Peace.
Да му мислят всички, които се връщат с добро настроение и приятно прекарване в Албена, какво ще пишат в темата, защото има явна опасност да бъдат обявени за мазохисти  Laughing.

# 97
  • В.Търново
Моля те кажи къде какво си видяла (за хотелите), поне да сме подготвени психически Simple Smile
И аз така. smile3506

# 98
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, понеже живея във Варна, днес се разходихме из Албена и плажувахме там. азгледахме и хотелите там.
Мога да кажа с че от хотелите на атрактивни цени ми харесаха хотелите Магнолия, Орхидея, Ралица, Добротица. Проблема ни е че за желания от нас период (края на юни - началото на юли )май няма свободни места...
Доботица води класацията, поради близостта до плажа и хубавите басейнчета Wink
Аз харсах повече Орхидея, но децата им допадна много повече басейна на Магнолия.
Ралица също е хубава - комплекса е голям, пълен със зеленина. Има и много басейни!
Направих и някои снимки, основно на басейните, защото моите деца това гледаха  Joy JoyАко има някой който се интересува от тях ще ги кача в нета.
А огледах и това което се предлага на бара около басейните - плодове, напитки, пица, пържени картофи, скара, сладолед.
В хотелите в които успяхме да говоримс перснала на рецепция бяха супер любезни Peace Та като цяло съм доволна от Албена..Жалко че може би няма да успеем да почиваме там....Морето днес беше приятно! Мисля че водата в басейните е по хладна от тази в морето!
Дано съм била полезна на някой с нещичко  bouquet

# 99
  • София
Mimito дай снимки мила аз веднага се нареждам  Hug
Искам да ви споделя един трик,не искам да ме обвинява никой в нищо.Просто споделям ние как процедираме  Peace и това винаги действа-просто даваме бакшиши.Никой не е за 5 лв след като е платил 105 примерно казвам,но просто само усмивката не стига.Така процедираме винаги и са ни облужвали перфектно.Някой ще ме обвинят,че след като си е платил са длъжни да го обслужват-Да така трябва да е,неазвисимо колко си платил.Но такава е практиката в цял свят.Ако сте обърнали внимание дори и на почивки в чужбина си пише 20 евро за бакшиш  Wink.

# 100
  • В.Търново
Mimito,нареждам се и аз за снимки.Ние ще сме в Добротица и ако имаш от там,моля те пусни някоя снимчица! newsm17
Благодаря за информацията! Simple Smile

# 101
Tomaru  , според мен е излишно да се оправдаваш, че си позитивен човек, и че на фона на някои пропуски си си изкарала добре  Peace.
Да му мислят всички, които се връщат с добро настроение и приятно прекарване в Албена, какво ще пишат в темата, защото има явна опасност да бъдат обявени за мазохисти  Laughing.

Зоре, туристическа агенция ли имаш или шмъркаш нещо?  Wink Сподели тука, наши хора сме си вече.  Hug

# 102
Момичета,впредвид прогнозата за идната седмица искам да попитам дали някои е сменял датата си за пристигане,то е ясно,че като причина ако посоча заради времето предполагам,че само ще ми се изсмеят,но дали все пак няма някакъв вариант за изместване на датата Rolling EyesМиналата година имах резервация за Елица и в последния момент помолих да ми бъде подменена за КОМ и стана безпроблем,сега вече малко нахално,но при 20гр и гръмотевици с валежи не ми се седи 5дена в стаята с две малки момчета ooooh!

# 103
maxxi007, не знам отговора, но пък каво пречи да си ползваш актьорските умения  Laughing все може да измислиш достоверна причина, поради която най-вероятно няма да моежеш да отидеш точно тази/резервираната седмица, ако пък нищо не стане, просто са се обърнали нещата и си отишла Wink за пред някой от рецепцията, ако е "случайно" запознат със случая  Peace
 Hug Все пак пожелавам слънчеви дни от тук нататък за всички, които ще летуват някъде...важното е на мястото да не вали, както често се случва, че в града, в който си живее човек ги "утрепва" от дъжд и студ, а там е супер слънце.

# 104

Зоре, туристическа агенция ли имаш или шмъркаш нещо?  Wink Сподели тука, наши хора сме си вече.  Hug

Е, как, цЕлотО Албена АД е мое  Stop.
А и видях че още те няма в новата тема, а знам че ме репликираш веднага, та затова се обадих, за да можеш да се запишеш в нея  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт