Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 757
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
С две деца сме, големия прави 12 в началото на септември.
Не може ли без агенция: отивам в хотела и на място си плащам в последния момент и ме настаняват?
Ако децата в стаята на големите, предполагам, че няма да сме наблъскани на две легла четиримата.

# 421
Значи аз бях питала и в хотела от там ми предложила стая лукс за 140 лв на ден защото тя била за 2+2.Стандартната в която ще бъдем е с двойна легло и едно доп. което е разтегателно малко диванче.Нас ни устройва защото децата са малки и повече не ни е нужно.Ако отидете направ там не се знае ще има ли места.Не си сигурна в агенциите ли?

# 422
Аа, не, просто до сега не съм ползвала услуги на агенции.
А тази стая с разтегателното диванче...родителите отделени ли са по някакъв начин от децата...със завеса или нещо такова...
Задавам малоумни въпроси, защото до сега почиваме по разни вили с няколко семейства или на бунгала. На хотел бяхме една зима, но си наехме апартамент.

# 423
Не не са отделени.
http://vakanzia.bg/bg/vacations_in_bulgaria/albena/magnoliq_standart_3_/
Ето ние резервирахме от тук най отдолу има снимки на стаите

# 424
Мерси за линка. За тез пари става  Grinning

# 425
С две деца сме, големия прави 12 в началото на септември.
Не може ли без агенция: отивам в хотела и на място си плащам в последния момент и ме настаняват?
Ако децата в стаята на големите, предполагам, че няма да сме наблъскани на две легла четиримата.
Без предварителна резервация не можеш да разчиташ на тази цена, че ще ви я предложат на место. За стаите естествено, че ще ви настанят в подходяща за 2+2, само че като резервирате трябва да кажете с колко деца ще сте, да не стават недоразумения. Няма паравани.
В сайта на хотела пише че има стаи с 1 двойно, едно единично и едно допълнително легло.

# 426
НЯКЙ ЗАВЪРНАЛ СЕ ОТ МАГНОЛИЯ ИЛИ ВСЕ ОЩЕ ТАМ ДА РАЗКАЗВА

# 427
  • В светлината на слънцето
Вчера разглеждах информацията за Мура в Интернет. Излиза, че е част от Комплекс Гергана.
Но какво може да се ползва ако си в Мура? Басейна на Гергана може ли да се ползва? Има ли близко до плажа заведение, от което да може да се вземе вода или нещо леко за ядене ако децата се разреват и да влиза в All Inclusive-а?
Някой дали знае на какъв език е анимацията за децата.

Веднага ти отговарям, защото миналото лято бяхме в Славуна, а той е средният от тази тройка хотели. Ако си в Мура ползваш детската площадка, която е точно до ресторанта откъм Славуна. Не е нещо особено честно казано. Басейнът на Мура няма нищо общо с този, който ползват Славуна и Гергана. Но не вярвам някой да ви спре да ходите там. Но той не е нещо особено също. Детският му е с една стръмна пързалка, която за нищо не става и една гъба, от която се стича вода. Тоест няма атракциони като в другите хотели. Анимацията за деца през деня е под един навес на хотел Гергана и е на немски. Невероятно скучна - в повечето случаи една какичка нарежда децата в кръг и ги кара да хвърлят кръгове върху прът. Или пък играят на някакви немски броилки. Не вярвам да ви спрат да ходите, но надали ще е интересно на децата. Вечер на басейна между Славуна и Гергана има доста добра анимация за възрастни, която става и за деца. Има сцена и театрална трупа прави шоу: светлинно, с кукли, имитация на разни звезди и т.н. Наистина е забавно. Често включват и децата в шоуто и ги качват на сцената. После следва дискотека за възрастни. И за това надали някой ще ви спре, така че може да ходите спокойно. Заведение и магазин до плажа и изобщо до тази тройка хотели няма. Но пък ресторантът на Мура и Славуна, който е общ е буквално в самия пясък и постоянно може да си вземате разни неща от открития бар, вкл. сладолед на корем. Затова изобщо не бери грижа. Точно срещу Славуна има велорикши - голям кеф е за децата, но са си срещу заплащане.

# 428
  • София
Здравейте отново от Албена,
Времето се оправи и днес ставаше за плаж. Малката и басейна пробва даже. Аз нещо още не съм се стоплила след големия клинч, който беше в София през последните дни.
Тук е пълно с румънциии  ooooh! - много са зле от към маниери. Един "идиот" си изми джапанките в детския басейн, в който беше и дъщеря му. Аз стоях и мигах на парцали като го видях какво направи  #Crazy
Храната в ресторанта е добра. Днес на плажа намерихме прословутия бар Хавана - голяма лудницааааааааа. Блъскане, бутане и накрая гордо излизат с табли бира и кюфтета. Все едно не са яли и пили преди 1ч и няма да ядат пак в ресторанта след 1ч.
Там където са чадърите на Ралица Супериор в 11ч нямаше места. В хотела има малко магазинче и си купихме минерална вода. Доста е скъпа - така че по-добре си вземете от другаде, защото водата в чешмата не става за пиене.
Детската дискотека тази вечер беше слабичка, в сравнение с това, което видях миналата година в Магнолия.
Ева, ще питам тази вечер за другата анимация, защото снощни пристигнахме късно и я пропуснахме.
Ако ви интересува нещо друго питайте.
Чао за сега от мен и до скоро  Hug

# 429
Ева, пиши като пристигнеш в Компас как е, че направих резервация и до няколко дни трябва да потвърдя Praynig

# 430
  • София
brayan__,благодаря много за информацията!   bouquet
Приятна почивка и хубаво време ви желая!  Hug

Аз преди 2 часа се чух по телефона с мацка от форума,те са в Орхидея в момента,доволни са много и миналата година са били там.
И тя каза,че днес времето е било хубаво вече,били са в басейна,утре ще са на плаж.

Задължително ще пиша отзиви като пристигнем в Компас!  Hug

# 431
  • Самоков
brayan__ , като нямаше свободни чадъри, къде плажувахте? С бусчето ли ходихте до плажа?

# 432
lulumba, много ти благодаря. Все още ме гложди мисълта, че това не е правилния хотел и търся повече иформация.

# 433
  • Варна, морето и сините вълни!
В хотела има малко магазинче и си купихме минерална вода. Доста е скъпа - така че по-добре си вземете от другаде, защото водата в чешмата не става за пиене.

Минерална вода в ОИ не се ли полага????? Или е само алкохол и сокове?

# 434
Че водата е за миене, не е за пиене, защо да предлагат  Joy
 Hug Майтап, момичета! Не знам защо Браян казва, че са купували вода  newsm78 освен по бутилка за плажа - да, но иначе в хотелите има големи машини с пластмасови чашки и си пълниш колкото и когато пожелаеш...а за плажа в магазините и дори на фризер/хладилник до самия плаж на спирката при х Боряна не мисля, че беше мн по-скъпа, от тази която биха продавали на друго място. В симсъл, ако в магазина бутилка 1.5л е 0.75 ст, там да беше 1.50..да, двойно, но пък все си мислих, че като нищо могат да сложат по 3 лв и какво да правиш за плажа - купуваш и толкова  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт