Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 520
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, четох, четох но никъде не видях отзиви за х-л Орлов newsm78
миналата година бяхме в Магнолия, сега решихме да сме по-близо до плажа Rolling Eyes
трябваше да сме от 24-02, 07, но дребен си счупи ръката и пререзервирахме за август, та ако са лоши отзовите да имаме време за реакция Mr. Green
миналата година проблем с дрискането нямахме/слава Богу/ Crazy
даже каката имаше запек, та трябваше да купувам по спешност Дуфалак, защото само него не мъкнех сред огромната чанта с лекарства
дано нямаме проблем тази година, че това е един от най-големите ми кошмари, другите неща бих преглътнала Rolling Eyes

# 541
Най-досадното е, че никой не се наема да направи нещо по въпроса - при толкова народ е достатъчно да се направи по една анкета на всички дрискащи за навиците им (ползва басейн, плува в морето, пие бира, яде салата - да/не), за да се локалириза главният източник.
Иначе трябва да се държим като хипохондрици - постоянно мий ръце, не яж салата, не пий това, не пипай там и т.н. Simple Smile
И всеки си имзисля диагнози. Примерно една година в Туниз, е такъв дрисък и повръщане не е имало.. там пък твърдяха че е от медузите  #Crazy - имаше едни малки невидими медузки, които така пареха, че влизането във водата си беше ужас. Да ама по-скоро готвачът си е чешал гз, докато реже салатата Simple Smile

# 542
  • В.Търново
Момичета, четох, четох но никъде не видях отзиви за х-л Орлов newsm78
миналата година бяхме в Магнолия, сега решихме да сме по-близо до плажа Rolling Eyes
трябваше да сме от 24-02, 07, но дребен си счупи ръката и пререзервирахме за август, та ако са лоши отзовите да имаме време за реакция Mr. Green
миналата година проблем с дрискането нямахме/слава Богу/ Crazy
даже каката имаше запек, та трябваше да купувам по спешност Дуфалак, защото само него не мъкнех сред огромната чанта с лекарства
дано нямаме проблем тази година, че това е един от най-големите ми кошмари, другите неща бих преглътнала Rolling Eyes

Чети от 3 стр. до 8 стр.Там има коментари за Орлов. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504912.30

# 543
  • София
Стоя и си мисля,че аз по принцип съм запеканка и се радвам на разстроството.Ама сега очаквам там и други женски екстри,та ако се и подрискам,то ще е страшна почивка. Mr. Green

# 544
ние сме от 11 юли в лагуна гардън, не можах да намеря отзиви за него въобще Tired
ако е добър нета ще пиша от там отзиви, ако не като се върна - ние сме за една седмица

# 545
Стоя и си мисля,че аз по принцип съм запеканка и се радвам на разстроството.Ама сега очаквам там и други женски екстри,та ако се и подрискам,то ще е страшна почивка. Mr. Green
Ще стискаме палци плочките в банята ви да не са "соц", че поне да ти е уютно, ако ще прекарваш почивката там  Joy Joy Joy

# 546
И ние се завърнахме от почивката на Ком-доволна съм от персонала,върнах се със здрави деца Mr. Green,персонала е много вежлив,стига да им се подходи,на моменти се изнервяха с някакви лагерници,но след заминаването им беше рай-никакви хора в стола,винаги си имаше вилици,храна,на бара може да се поръча по едно питие Crazy
За плажа-едва два такива имаме...За бара на плажа да споделя-някакъв ад е да припари там човек,но и аз им намерих цаката,както ви казах бях сама с двете деца,отивам на бара с тях и се примолвам за една биричка и готово Flutter,то и няма как да чакам на 50 човека да налее по 10 бири и 5 безалкохолни Twisted Evil
Ако имате въпроси питаите-ще се опитам и снимки да кача,но са предимно от веселата уличка и площадките по плажа,аа да това щяха да пиша,че има много готина площадка точно пред бара,иделано ми пасваше.
Почистваха ни стаята всеки ден,но определено е много засилен контрола за гривните,тъи като времето беше репдимно лошо и бяхме с дълги ръкави,често ни караха да се запрятаме.. newsm78,както и на плажа редовно едно момче наобикаля и гледа,това малко да ви кажа не ми допадна като начин на отношение Rolling Eyes

# 547
След кото се прибрахме в събота запо4нах да търся оферти. То е ясно 4е 6те се ходи о6те един път  Simple Smile. Намерих с норвежките тур оператори много изгодна оферта за 4 звездното Фламинго, ама не6то не мога да се ре6а, за6тото след като ве4е сме били на Уол, не би ми се искало да минем на не6то друго и да мисля къде и какво 6те ядем. Някой от вас бил ли е в 4 зведното Фламинго и как стой въпросът с анимацията там. Ами май накрая пак 6те дебна за Ралица, Вита парк или Ком.  Mr. Green

# 548
Да се изкажа като бивш кадър на Албена. (но доста бивш - като студентка лятото на 1999 г работих там като аниматорка на Гергана, Мура и Славуна, и на Нона Елица и Боряна). Хранехме се на шведската маса с гостите цяло лято из тия хотели.
Бяхме се сгъстили с един готвач и той ни предупреди да не ядем от салатите с майонеза, защото ги правели от остатъците от закуската и вечерята (студените колбаси и др от студения бюфет, и ги обърквали с майонеза). Майонезата маскирала ако има нещо позамирисалко. Същото важеше и за супите. Една вечер ядох пилешка супа от пушено пиле и се сетих, че предната вечер въпросното беше сложено при деликатесите. Но иначе манджите си ги готвеха добре. Там няма много варианти за втора употреба.
Тогава Славуна се славеше с най-добрата кухня, но сега като ви чета ми става тъжно.
Освен това по въпроса с ентеровирусите - немците горките (тогава те бяха основния контингент) често се оплакваха от "дурхфаль" или нещо подобно, което после разбрах че било въпросния дрисък. Аз оцелях цяло лято.
Нооо, колежките, които правиха водната гимнастика на Елица, Боряна и Нона до една хванаха вагинални гъбички, защото нещо не дозирали препаратите точно. А на Гергана басейна се наложи да го източат, защото много се беше замърсил. Германчетата акаха вътре...
Надявах се след 11 години нещата да са се подобрили, но май ...
След това съм работила и на Ривиера. Там не можеше да става дума за сравнение с Албена. Всичко беше много чисто и много точно.
Сега брати ми работи там и сподели, че тази година откакто я няма старата изпълнителна директорка нещата са много зле и качеството е паднало и там. И като цяло сезона е такъв, че трудно могат да предложат качество някъде. Същото сподели и за Гранда от свои познати.
А аз за първа година след майчинството се оглеждам за море и се отчайвам...

# 549
Най-досадното е, че никой не се наема да направи нещо по въпроса - при толкова народ е достатъчно да се направи по една анкета на всички дрискащи за навиците им (ползва басейн, плува в морето, пие бира, яде салата - да/не), за да се локалириза главният източник.
Иначе трябва да се държим като хипохондрици - постоянно мий ръце, не яж салата, не пий това, не пипай там и т.н. Simple Smile
И всеки си имзисля диагнози. Примерно една година в Туниз, е такъв дрисък и повръщане не е имало.. там пък твърдяха че е от медузите  #Crazy - имаше едни малки невидими медузки, които така пареха, че влизането във водата си беше ужас. Да ама по-скоро готвачът си е чешал гз, докато реже салатата Simple Smile

Минерална вода ли пиехте в Тунис? Имам предвид тяхната местна. Защото и нас ни претръска някакъв дрисък (както и цялата група Mr. Green) веднага щом свършихме българската минерална вода и започнахме тунизийската.

Сори за оф-а. А колко дена преди тръгване да почнем Био Гаята? newsm78

# 550
Минерална вода ли пиехте в Тунис? Имам предвид тяхната местна. Защото и нас ни претръска някакъв дрисък (както и цялата група Mr. Green) веднага щом свършихме българската минерална вода и започнахме тунизийската.

Да, досега не ни е гонила параноя чак да си носим и минералната вода, ама явно трябва - на море с един бидон минерална вода и консерви храна  Joy

# 551
  • В.Търново

И аз това щях да питам.

# 552
  • София
Пиша от Нона, няма вируси няма бактерии, но децата ядат предимно пържени картофи и сладолед. Не можем да стигнем до междинните хранения, храна има много. Честно казано не е качествена и вкусна, но няма да останете гладни. Май повече е съобразена с вкуса на германци и руснаци. Ако има скара всеки ден .... Възрастните наблягаме на салата и рАкия  Laughing.

Хотела е овехтял, съвсем честно, но обслужването е без грешка. Всички са много внимателни и любезни. Искам да поздравя управителя Йовчев, момчето на лоби бара Илиян, управителя на ресторанта също, един възрастен достолепен мъж . На другите от персонала все още не им знам имената, но си вършат работатата съвсем съвестно и отговорно.

Най ме е яд, на интернета, че е платен. Нашите деца са пристрастрени и ни излиза скъпо....

# 553

Да, досега не ни е гонила параноя чак да си носим и минералната вода, ама явно трябва - на море с един бидон минерална вода и консерви храна  Joy

Аааами ние си носим не заради параноя, а за по - евтинко Joy

# 554
  • София
Здравейте от Компас!  Hug
Пристигнахме късно-към 21.30,веднага ни посрекщнаха много любезно на рецепция-"Само Вас чакахме!"-ми каза момичето.
Веднага ни регистрира и попитах дали сме закъснели за вечеря,тя каза да проверим...
Качихме се в ресторанта,тъкмо прибираха,но извадиха една тава с шницели,че бяха поомели повечето храна вече... Laughing
Стаите са по-големи от очакванията ми,определено,чисти са ,бельото е с логото на Ралица Супериор,в банята също е чисто,аз лично тръгнах позитивно настроена,но с неособено големи очаквания...
Е,мога да кажа,че освен храната,по-нататък ще видим как е всъщност,и първоначалният вид на хотела във фоайето,всичко е ОК.

Пътувахме прекрасно,за първи път тръгваме следобеда,по принцип тръгваме към 5 сутринта.
Пътят е хубав,в Търново се минава през огромни каткомби,след Шумен се отбива магистралата,но ние като се отбихме продължихме по национала през Нови пазар,с почивките пътувахме 6 часа-490км...

Утре ще снимам стаята и басейна и ще кача снимки.

Общи условия

Активация на акаунт