Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 539
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
  • В.Търново
Разстройство може да се прихване и в студено време,няма сезон за тия неща.Както писахме по-рано може и човек да е замърсил храната,с която се храним.Също някой спомена и за басейните.Аз съм си патила доста сериозно през 2007г. и половин година след това не можеше да ми се възстанови организма.Тогава бяхме на басейн и на другия ден се започна.Дали беше наистина от него или нещо друго....?
Тоя пробиотик колко е скъп?
А тия таксита големи кожудери били там!
Някой друг има ли да се е завърнал от Албена да споделя и качи снимки?

# 571
Пробиотикът е 20 лв, поне така го открих в сайта на Фрамар.

# 572
  • В светлината на слънцето
Лактофлорът е по-евтин - мисля, че 12 или 15 лв. Там някъде. newsm78 Но пък за малки деца само капките на БиоГайа стават. Другото са таблетки за дъвчене и са за над годинка.
Абе то е ясно, че и зимата има вируси, ама не са чак толкова често и в такива мащаби като в летните горещини. Поне така говорят медицинските статистики.

# 573
Да,Био Гайа е някъде около 20лв,аз последно го купих за 18.60.СКъпо е...при положение,че е точно 5мл  Rolling Eyes Но пък се дават по 5капки на ден и може да ти стигне за двайсетина дни(не съм сигурна де).Мисля да започна да го давам месец преди почивката-пък,доколкото стигне  Peace Ще давам само на малкия,за каката (а може и за нас) ще взема Лактофлор.Имайте предвид,че капките като ги отвориш трябва задължително да ги съхраняваш в хладилник.Аз за това мисля като го отворя и да го дам,докато сме още тук.пък за там ще си взема една нова опаковка за всеки случай.На малкия съм го пробвала,когато има разтройство-много добре му действа Peace Профилактично не съм давала до сега.
Охх,дано на никой не се налага.... ooooh! Praynig

П.П.И аз чакам снимки,някой вчера обеща  Sunglasses

# 574
  • София
Да има някой като мен да не е резервирал  newsm78 мислех да платя за Компас м,август и няма места.  Sad Е такова чудо не ми се вярваше да се случи.А и по другите хотели ми казаха че е пълно,имало места за Орхидея,ма ми идва множко по 75 лв.

# 575
  • русе
Да има някой като мен да не е резервирал  newsm78 мислех да платя за Компас м,август и няма места.  Sad Е такова чудо не ми се вярваше да се случи.А и по другите хотели ми казаха че е пълно,имало места за Орхидея,ма ми идва множко по 75 лв.

аз Crazy но не се притеснявай миналата година както нямаше места така 3 дни преди да замина си намерих в Магнолия и то много изгодна оферта  най вероятно и тази ще е така Peace даже и вируси не си хванах ме хем децата не излязоха от детския басейн, дай боже и тази година да ни подминат Praynig

# 576
  • София
mypi1975 проблема е че трябва д апланирам точно кои 6 дни няма да съм на работа,няма как да чакам в последния момент или 3 дни преди да замина.Това няма да е гаранция,че ще има места  Confused сега съм в чуденка какво да правя,гледам офертите,но цените скачат вместо да падат.

# 577
  • В.Търново
mypi1975 проблема е че трябва д апланирам точно кои 6 дни няма да съм на работа,няма как да чакам в последния момент или 3 дни преди да замина.Това няма да е гаранция,че ще има места  Confused сега съм в чуденка какво да правя,гледам офертите,но цените скачат вместо да падат.
Пробва ли през няколко агенции,пробва ли и на хотела директно да звъннеш?Не се
отказвай,все от някъде ще изкочи свободна стая.През Съни Турс пуска ли запитване?

мен още в края на май ме предупредиха,че свободните места са на изчерпване

# 578
  • Sofia
mypi1975 проблема е че трябва д апланирам точно кои 6 дни няма да съм на работа

Виж ми поста от предишната страница, стига Магнолия да те устройва /50лв/. Опасявам се, че в противен случай вървиш към вариант Лора или наистина да чакаш ласт минет.

Съни/визит, респективно/ нещо изчерпаха добрите си пакети, цените им са като на албена, разликата е, че все още имат тук-там

# 579
  • Luxemburg
След кото се прибрахме в събота запо4нах да търся оферти. То е ясно 4е 6те се ходи о6те един път  Simple Smile. Намерих с норвежките тур оператори много изгодна оферта за 4 звездното Фламинго, ама не6то не мога да се ре6а, за6тото след като ве4е сме били на Уол, не би ми се искало да минем на не6то друго и да мисля къде и какво 6те ядем. Някой от вас бил ли е в 4 зведното Фламинго и как стой въпросът с анимацията там. Ами май накрая пак 6те дебна за Ралица, Вита парк или Ком.  Mr. Green

Анимацията е за деца от 3г. и е всеки ден от 10ч. и мисля от 16ч. и беше на немски. Има на рецепцията на хотела график с дейностите. От северната страна на хотела има и детска площадка. Тази година в Фламинго Гранд има отворена и детска градина също за деца над 3г.(до 6г.). Звънни до хотела да ги питаш за всеки случай, тъй като може тази година да има промяна.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 15:43 от ronicat

# 580
  • София
Да ровя сега и търся все още има оферта за Магнолия на 50 лв и намерих и Орхидея Оазис ли беше омотах се с тия цени-на 60.По спомени от тук май ще избера втория вариант,Орхидея май беше с по добра анимация и с повече пързалки на басейна за малката.Съвсем се оплетох вече  ooooh! до довечера трябва да съм намерила място иначе ще ям бой от половинката.

# 581
Да има някой като мен да не е резервирал  newsm78 мислех да платя за Компас м,август и няма места.  Sad Е такова чудо не ми се вярваше да се случи.А и по другите хотели ми казаха че е пълно,имало места за Орхидея,ма ми идва множко по 75 лв.

аз Crazy но не се притеснявай миналата година както нямаше места така 3 дни преди да замина си намерих в Магнолия и то много изгодна оферта  най вероятно и тази ще е така Peace даже и вируси не си хванах ме хем децата не излязоха от детския басейн, дай боже и тази година да ни подминат Praynig

И аз не съм резервирала, но съм почти сигурна, че ще успея да вредя, когато реша.
Миналата година пак резервирах 10-12 дена преди да тръгнем и даже имах избор между няколко хотела. И вируси не срещнахме, а бяхме в края на юли Peace

# 582
  • Luxemburg
А дали знаете за бебешката кошарка дали дават чаршафчета, не си спомням  newsm78 би трябвало.

Преди 2-3 страници писах точно за това. Върни се малко назад, че да не спамя темата като го описвам отново. Peace

Аз нещо не открих това за чаршафчетата къде точно е описано, макар да изчетох повече от 2-3. И по скоро ми се струва спамване публикации от сорта "записвам се в новата тема" без нещо полезно за казване. Без лоши чувства.

# 583
  • София
Ето няколко набързо нащракани снимки от Компас,конкретно стаята и част от тераската- http://mamaevinka.snimka.bg/sea/albena-2010.514087
Времето днес е прекрасно,водата в морето и в басейните е по-топла,отколкото очаквах!
Сутринта децата и мъжът ми ходиха на плажа,много са доволни,досега с дъщеря ми бяхме на големия басейн,чист е поне,като не е красив.  Mr. Green
Единствено храната не е кой знае какво,в смисъл-прясна е,но не е разнообразна и качествена много,за сметка на това срадоледа е страхотен!Все забравям да питам на коя марка е.Не липсват и румънци,които буквално са като свине,пуснати от кочината,без извинение!  ooooh! Ама гледам да ги игнорирам,няма смисъл. Персонала се старае видимо,щъкат непрекъснато напред-назад.
Преди малко са ни изчистили едната стая,въпреки,че късно снощи се нанесохме,сменили са кърпите,без да ги хвърлям на пода.
В другата стая са били синът ми(спящ) и баща му и затова не са я почистили.
Пеша до плажа не е чак толкова далеч,приятна разходка е,но на връщане стълбите малко ме озориха,но аз определено имам нужда от такова натоварване,та ми е добре дошло.  Laughing
Автобуса до  плажа(то си е автобус,като 604,само че син на цвят) е на и 5  и на и 35 от плажа.
Съпругът ми са се върнали с него,даже малкият  е бил асистент  на шофьора.
И със спасителите са се сприятелили даже,въобще са са повеселили,докато аз ровех в Ларедута.  Laughing
Самият плаж много ми хареса,по информация от моя мъж бар Хавана и прилежащите му  чадъри и шезлонги обслужва 6 хотела.
Аз минах към 12-12.15ч.,имаше много хора,да,но можеше да се намери свободно място.
Няма шалтета на първа линия шезлонги,явно правилото е-кой превари.
Това е засега,само да сме здрави и времето да остане така хубаво,че доколкото разбрах Варна е пламнала от гаден вирус
с висока Т,разстройство и повръщане,а и в Албена май има случаи...

Извинете  за дългия пост.  Blush

# 584
Не се извинявай, нали всички чакаме коментари от "мястото на събитието". Дано времето се задържи, а вируса да не ви уцели.

Общи условия

Активация на акаунт