Отговори
# 90
Ами ако линийката ти е вярна...няма как да е вярно 5-ти януари. Моят според калкулатора все още е 7-ми февруари, а линията ми е малко по-назад от твоята...с 3 дена  Grinning

# 91
Здравейте февруарски мами,

приемате ли нови попълнения?
Някой мацки ги познавам вече от други теми (Бенжди, Чин, Огнена стихия).
Аз съм на 33, първа бременност. Ще се радвам много на вашата компания, понеже тук са въпросите които и мен ме вълнуват.

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 14:32 от Тодорка Боева

# 92
Здравей!   bouquet
Радвам се,че и ти се присъедини тук -радвам се също,че аз късно открих предишната ти темичка  Wink и малко стоях в нея... Hug

# 93
Здравей, добре дошла тук Simple Smile Лека и спокойна бременност.

# 94
Леле, човек за малко да ви отави без надзор и колко много сте изписали... Grinning

Добре дошки на всички новички, супер е, че се множим непрестанно  bouquet

Аз няма интернет от снощи, ама вече съм на линия Simple Smile  Днес сутринта пак имаше гадене...ама не е много нетърпимо, понася се Simple Smile Открих дискретен начин да си сложа синьо мънисто - не на червен конец, както бях решила, а на ланеца - една приятелка ми даде златно мъничко - така е много по-дискретно от на конче, с което веднага биха ме разконспирирали Wink

Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 95
nadejdata: skapa da hodih na ekar kaza mi 4e ne vijda bremennost,a imam dva pol.testa a edna druga A.G mi kaza 4e spored neq ima bremennost i mi izpisa Dufaston i Geri tabs. i v ponedelnik da otida otnovo za pregled.I as ne zna qpobarkah se a mi varvi kato pri cikal dnes malko namalq,no kakvo ot tova....Dali ima ne6to ili ni6to tova e"?"
Vsi4ko e adski stranno,nqmame lekari vsi4ki sa edni nekadarnici za sajelenie...Spokoen den ot men!

# 96
nadejdata: skapa da hodih na ekar kaza mi 4e ne vijda bremennost,a imam dva pol.testa a edna druga A.G mi kaza 4e spored neq ima bremennost i mi izpisa Dufaston i Geri tabs. i v ponedelnik da otida otnovo za pregled.I as ne zna qpobarkah se a mi varvi kato pri cikal dnes malko namalq,no kakvo ot tova....Dali ima ne6to ili ni6to tova e"?"
Vsi4ko e adski stranno,nqmame lekari vsi4ki sa edni nekadarnici za sajelenie...Spokoen den ot men!
Здравей знам как се чувстваш, ще ти разкажа на кратко какво стана и с мен. Дойде ми както трябва на датата, но по обилно от нормално по продължително и започна да ми става лошо което ме усъмни че нещо се случва направих си тест 4 дена след като ми дойде беше положителен и направо настръхнах.  И почна ходене по мъките цяла седмица ходих при лекар да ме гледа и правим тест нищо не вижда в матката а теста все по положителен, накрая ме вкара в болницата със съмнение за извънматочна. Точно на деня на лапароскопската операция сакчето беше слязло вече в матката и засега си е там. Така че колкото и страшно да ти изглежда може и да се оправят нещата.

# 97
blagodarq ti za milite dumi,mnogo 6te sam 6tastliva ako 4udoto e stanalo da se zadarji i da se razviva,no tova e Boja rabota..
koftito e 4e v4era imah i sasireci,a dnes e slabo kravote4enie bez sasireci,nqmam nito bolki,nito ni6to...v ponedelnik sam na pregled i 6te vidim kakvo se slu4va
No o6te mi e stranno 4e spored ediniq nqma bremennost a spored drug sqka6 ima..
ei tva me 6okira,no ne mi ostava drugo da 4akam i da se nadqvam
Uspeh na teb i na vsi4ki mai4eta!!!

# 98
  • Mostly in my mind
mira neycheva, стискам палци всичко с теб да  наред.  Hug

# 99
jarebichka, честито! Най - накрая някой от Пловдив!   bouquet

# 100
zdravei te mami  az o4akvam vtorata si rojba ako moje da me prebavite kam vas na parva stranica  blagodarq

# 101
# 102
zdraveite                                                                                                                                                                                                                Kazvam se vili  i o4akvam vtoroto  si dete na 07.02.2011g Ot Stara zagora  sam  i iskam da se presaidenq kam vas  molq da me dobavite na parva stranica

# 103
# 104
  • София
Виолета, здравей! Приятелско напомняне- тук се пише на кирилица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт