Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема на форума?
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема на форума?
-
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
-
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
-
Какви са разликите между Магнерот и Магнерич?
-
Какви са симптомите през първия триместър на бременността?

Даже зимния кош не съм го видяла още.

Та така - обикновено мъжете в такива ситуации са мнооого нервни.
Отивам във вторник на консултация и нали влизам аз "Добър ден" и отсреща няма отговор, всеки път ме пита поне по седем пъти как се казвам и ми вика качвай се на кантара, оказва се че за последния месец съм качила 6 кг като при предните 2 консултации и обяснявам, че най вероятно задържам вода защото се чуствам като поничка и тя не ми обръщаше внимание и сега ми вика "Ти какво ядеш бе момиче" (а тя самата е 110кг и все намира да обяснява какво и се ядяло) при което направо кръвта ми се качи в главата побяснях и пак почвам аз 4 години се храня разделно и много добре знам какво и как трябва да го ям вие ми кажете каква е причината да се подувам нямам албумин, кръвното ми е нормално и кръвната захар е в норма
Пусна ми изследвания като ми намекна че трябва да си ги платя поне два пъти и аз казвак ок няма проблем, вчера отивам за резултатите всичко е наред отново и тука вече се намесва лекарката и ми изписа Новфилин и Триампур да съм ходела по често до тоалетна и да изхвърля течностите, обаче на второто в листовката пише да не се взима от бременни или ако кърмя да спра кърмата