Най-страхотните мадами през СЕПТЕМВРИ стават мами!

• 24 119
  • 699
  •   1
Отговори
# 495

Tommelise, като заговори за преносимите кошарки, понеже и ние такава ще взимаме (снощи пак това проучвах), да ви питам - тези, които се предлагат при вас, до колко кг на детето стават? Тук повечето са май до около 14-15 кг, а това не съм сигурна - до около годинка и половина ли е? Ясно е, че е различно за всяко дете де.
А иначе основен критерий за матрака - трябва да е твърд (виждам, че и Ivelina го е написала). Също така да пасва добре на леглото.
Нашият младеж на 3 години точно беше още 15 кг. А дори и сега като ходим някъде или е при бабите си спи в такава кошара. Единствения проблем в момента, е че му укъсява нищо друго. Peace

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 14:45 от мама на Део

# 496
Момичета, една почерпка от мен, тъй като вчера имах имен ден.
Честит Имен Ден на патерици! Бъди жива и здрава и да гушкаш сладката госпижица през септември!

# 497
Jani4ka, Честит Имен Ден и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Бъди жива и здрава, най-добрата мама с най-красивото бебче.

# 498
gala9, eто ти 2 предложения от мен:

http://img2.timeinc.net/people/i/2008/cbb/blog/081201/12-19/peg_perego_pliko.jpg Peg Perego Pliko 3

http://image2.aving.net/2009/09/23/20090923092824390.JPG Quinny Senzz (фаворитът ми за момента, има зимен кош към нея и може да се ползва със столче макси кози за кратки преходи  Peace)
http://www.youtube.com/watch?v=5XJ2QBO9rjk

Много ти благодаря за предложенията, но проблема е ,че всяка втора мама е с тях. В парка на където и да погледнеш все тези колички виждаш - то чак досадно еднообразие. Предполагам,че има защо - много удобни ,функционални, леки .......и т.н. . но аз бягам от това единство. А и на мен ми се иска да е с по-големи гуми - тези малките ми се струват много нестабилни и друсащи, може и да греша,но така ми изглеждат.

Последно реших, понеже количката ще е подарък от майката на мъжа ми и тя да дойде да си каже мнението и заедно да стигнем до консенсус.Тя е много готина и съм сигурна,че ще се справи с не леката задача hahaha

Деси  , какви са тези снимки дето си качила  #Crazy #Crazy #Crazy не е възможно - корема ми в никакъв случай не е тоооолкова огромен.  Crossing Arms
Хвани ,моля те качи оригиналите без този фотошоп  Naughty

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 15:08 от gala9

# 499
Хм, аз досега едно Quinny Senzz съм виждала в движение  Grinning Даже зимния кош не съм го видяла още.

Дано да избереш лесно 'твоята' количка!   bouquet

# 500
  • София
Emilli Arie, стискам ти палци - в понеделник те чакаме тук с прекрасни новини. А дотогава - приятно ти изкарване.
Aksept, не си само ти - аз също не съм ходила до Вис Виталис, доколкото помня ти живееше някъде около мен /аз съзм в Разсадника/, можехме да обиколим заедно.
Jani4ka, честит имен ден със закъснение!
Еееех, завиждам благородно на всички, които могат да пътуват - на мен ми е забранено newsm45

# 501
Giada,  Hug
Sweet_maniche, ами тогава приятно пътуване и на теб. Peace
Направо ви завиждам за свободното време, аз още цял месец ще съм на работа (ако всичко е наред разбира се), но после до появата на бебчо се отдавам на релакс. Simple Smile
Boonboon,  Simple Smile те всички мъже са такива, големи са паники.
При първото ми раждане бях супер спокойна, усетих към 5 часа сутринта контракции, станах и отидох в другата стая да си ги засичам.Мъжа ми се събуди за работа и като ме видя какво правя направо се оцъкли.Първо реши, че трябвало веднага да тръгваме, после че няма да ходи на работа (а имаше много важна задача сутринта).Изпратих го да си свърши работата и тогава да се прибере, не знам как е карал ама се върна за отрицателно време и ми даваше непрекъснато зор да излизам от банята и да тръгваме. Crazy Та така - обикновено мъжете в такива ситуации са мнооого нервни.

# 502
beb4o_fb, не страдай излишно, вижда му се края вече  Simple Smile Аз не трябва да пътувам също, ама с ръка на сърце си казвам, че не ми се и пътува. Само като си представя как ще спираме на всяка бензиностанция и заведение да тичам до тоалетна, как няма да мога да се отпусна от мисли къде ли е най-близката болница и всичко ми се отщява. Сега уговарям свекърва ми да иде с децата на морето, че не ми се иска да са само с баща им. Не за друго - имам му за всичко доверие, ама като влязат във водата, едно е да пазиш едно дете,  друго - две. Не дай Боже да стане някое вълнение, как ще ги извади веднага и двамата, макар и да са на плиткото. Ей такива мисли ми се въртят из главата  Crazy

# 503
  • София
Danna_2010, аз също не искам да пускам малкия на море само с баща му - убедена съм, че ще се справи, но ми се иска да не е сам...ще видим....На мен също не ми се пътува, в интерес на истината, но да знаеш, че не трябва...просто не обичам забраните Grinning

# 504
Благодаря ви за милите пожелания, момичета!   Hug    bouquet   Hug

Блазе ви на тези, които не работите вече. Аз се чувствам много, много изморена вече, но няма как...ще трябва да издържа до края.  Tired

# 505
Ember разкажи по-подробно как протече раждането ти. пък и ако друга майка има желание, аз съм запален слушател, ъъъ, читател... Опитвам се да си представя как ще протекат нещата, че нали ми е за пръв път....И именно защото мъжката част от семейството е по-голяма паника, ще трябва аз да съм твърда, и затова искам да знам какво да очаквам....Понеже имам желание да родя естествено, да не ми слагат разни системи, та ми се върти из главата по-дълго да стоя вкъщи като почне цялата работа....преди да хукна към АГ-то.

извинявайте, аз напоследък се разписах, ама нещо ме е хванал мързела, и хич не ми се бачка....

# 506
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504685.0 - прочети тази тема. На мен ми беше много полезна

# 507
Giada по-добре да не знаеш подробности. Една колежка на работа почна да ми разказва и направо я помолих да спре Simple Smile Дава ми пример с нея и с три нейни приятелки - на всичките са им дали окситоцин и резултатът е бил секцио по спешност. Аз такива разкази не искам да чувам изобщо  Grinning

За пътуванията - верно малко остана, все ще издържим. Единствено до морето исках, ама голяма работа едно лято без море. На мен хич даже не ми се пътува в жегите, а ми се налага поне 2-3 пъти да ходя до Русе Simple Smile В 8-я месец ще правя сватба и се чудя как да ще играя хора  Grinning

# 508
Здравейте момичета Hug Hug Hug
От три дни се опитвам да прочета всичко написано, но вие не спирате да пишете та сега успях и ще драсна някой ред Laughing
Така малко искам да се оплача от моята ЖК, и лекарката и акушерката са ужасни НЕ ГИ ПОНАСЯМ #2gunfire Отивам във вторник на консултация и нали влизам аз "Добър ден" и отсреща няма отговор, всеки път ме пита поне по седем пъти как се казвам и ми вика качвай се на кантара, оказва се че за последния месец съм качила 6 кг като при предните 2 консултации и обяснявам, че най вероятно задържам вода защото се чуствам като поничка и тя не ми обръщаше внимание и сега ми вика "Ти какво ядеш бе момиче" (а тя самата е 110кг и все намира да обяснява какво и се ядяло) при което направо кръвта ми се качи в главата побяснях и пак почвам аз 4 години се храня разделно и много добре знам какво и как трябва да го ям вие ми кажете каква е причината да се подувам нямам албумин, кръвното ми е нормално и кръвната захар е в норма newsm78 Пусна ми изследвания като ми намекна че трябва да си ги платя поне два пъти и аз казвак ок няма проблем, вчера отивам за резултатите всичко е наред отново и тука вече се намесва лекарката и ми изписа Новфилин и Триампур да съм ходела по често до тоалетна и да изхвърля течностите, обаче на второто в листовката пише да не се взима от бременни или ако кърмя да спра кърмата Shocked Някой от вас пил и е нещо от тези лекарства? Консултирах се и в аптеката и с наш познат гинеколог казаха че не вредяли на бебето ама......
Jani4ka - Жива и здрава да си миличка и само хубави неща да те съпътстват gala9 - аз съм фен на ABC Desing така, че съм с двете ръце за нея, а относто кошарите мое мнение, но мисля че наистина е доста плитка решетката иначе като визия е супер, моята племеница скоро беше паднала на 1г и 8 месеца е пак казвам това е мое мнение.
На всички момичета които очакват резултати стискам палци Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Стана доста дълго ама знам че само вие ще ме разберете.
Лека вечер на всички тумбачета  Hug

# 509
  • София
Здравейте!
Днес ходих на запис на тонове Simple Smile прекрасни са! Peace
Взеха ми кръв и урина и всичко е наред с изключение на хемоглобина който ми е като преди 2 месеца 111,а да си призная не пия нищо и все пак не е мръднал но смятам да си купя утре Ферофолгама и да пия по 1 на ден поне,че моя лекар ме кара по 3  Shocked
Днес си премерих обиколката на корема щях да падна 108  Shocked
На мен също много ми се ходи някъде на почивка и то заради малкяи но не смея чесно казано Rolling Eyes не ми забранено но пък доктора каза да не рискувам!

Общи условия

Активация на акаунт