Банята-14та тема!

• 128 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 165

Мъжът ми се занимава с майсторите  Embarassed Ако те интересува ще питам, но едва ли ще ти е от полза. Ако искаш като стане ще ти кажа дали са свършили работата като хората  Wink Ще ни правят шкаф за вградената мивка и голяма колона. Цената, която обявиха беше 200 лв за направата на шкафовете и, забележете, 700 лв за боядисване, за да са водо/влаго устойчиви  Shocked Това реално ли е  #Crazy

Защо две цени?
По принцип шкафовете за баня от МДФ са по-скъпи от обикновения лакиран МДФ, защото технологията на обработка на покритието е различна.
Едните момчета изработват самите шкафове и друг човек ги боядисва и лакира  Rolling Eyes Това ми казаха  Confused

# 166
Момичета какво осветление слагате в банята. Аз гледах нещо като окачени тавани, но са от пластмаса. Дълки платна, като ламинат. Бели са на цвят и се монтират лунички. Някой има ли такива?
Какъв вентилатор да си взема, не съм наясно?

# 167
Момичета какво осветление слагате в банята. Аз гледах нещо като окачени тавани, но са от пластмаса. Дълки платна, като ламинат. Бели са на цвят и се монтират лунички. Някой има ли такива?

Май най-често се прави с гипсокартон и лунички. Сигурно е някакъв специален гипсокартон, подходящ за баня.

# 168
  • София
Ние в банята няма да слагаме окачен таван и лунички. Ще сме си с плафониера, продават се специални за баня, влагоустойчиви.

# 169
Да, задължително каквото и да е осветлението, трябва да е специално за баня. На всяко осветление е означено дали става за баня, като например означението е капки или нещо подобно.

# 170
  • Бургас
Петенце, страхотни са ви плочките Hug
Хайде и аз да си покажа моите Blush
http://goldie.snimka.bg/daily/remont.288673.19489002 - не успях да докарам истинския цвят на нито една от снимките, но това лилаво много трудно се снима Close Иначе цветът е много хубаво млечно лилаво. Нашите майстори влизат вкъщи на 17-ти Tired Искаше ми се по-рано, но няма как. Смесители си купих вече, остава тия дни да поръчам санитарията и следващата седмица да започнем голямото къртене Mr. Green

# 171
  • София
Здравейте, някой работил ли е с програмата за обзавеждане на баня в сайта на KAI? аз нещо не мога да се справя..като избера съответен модел плочка и ми го слага на цялата стена, а аз примерно искам декори, фризове и т.н....

# 172
Здравейте, някой работил ли е с програмата за обзавеждане на баня в сайта на KAI? аз нещо не мога да се справя..като избера съответен модел плочка и ми го слага на цялата стена, а аз примерно искам декори, фризове и т.н....

За сега май може само вертикално да се разделят стените.

# 173
  • София
Да, задължително каквото и да е осветлението, трябва да е специално за баня. На всяко осветление е означено дали става за баня, като например означението е капки или нещо подобно.

Нашите са едни квадратчета за вграждане в окачен таван от Мегалукс, италиански.
Влагозащитени, около 40-50лв./бр. бяха.
Ще ги потърся в нета, но на живо са по хубави.

# 174
Едните момчета изработват самите шкафове и друг човек ги боядисва и лакира  Rolling Eyes Това ми казаха  Confused
Да, загрях, само се чудя що са ти дали отделно цените  newsm78. Колко ти е голямо шкафчето? какво представлява?

# 175
Goldie,чудни плочки! Какви са и коя серия са? Ако може Wink

# 176
  • Бургас
Goldie,чудни плочки! Какви са и коя серия са? Ако може Wink
Благодаря Hug Наредени в магазина изглеждаха още по-добре, ще видим как ще изглеждат вкъщи с моя дизайн Rolling Eyes Иначе, турски са, І качество, от "Домо стил" ги взех /виждам, че имат магазин и в Пловдив/, довечера ще погледна точно производителя и серията, че в момента ми се губи името. До края на юни бяха на цена 15,50лв., сега са 16,50. Същата серия се предлага и в други цветове, особено в жълто беше много свежо Simple Smile

# 177
Дилянка Hug Heart Eyes явно с теб имаме еднакъв вкус за плочките!И аз много харесах тези лилавите отДомото но накрая взех бордото!
Успех в ремонта!

# 178

Това са ПВЦ плоскости. Има ги в различни цветове.

# 179
Здравейте,
Предстои ми цялостен ремонт на банята и.... по-скоро на целия апартамент.
Ще следя темата с интерес.
Бих искала да ви попитам няколко неща. Първо колко горе долу ви излезе ремонта на банята. Второ къде мога да си намеря плочки, смесители и мебели на добри цени.
предварително благодаря за отогворите Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт