Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите мнения за смесителите Kohler?
Какви са впечатленията от санитарната керамика на KOLO в сравнение с Vidima (серия CORONA)?
Какви фуги са подходящи за бежови плочки в комбинация с не-розови плочки, Marengo и декорна плочка Marengo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите мнения за смесителите Kohler?
Смесителите Kohler са полска марка, която е на пазара от около десет години. Мненията за тях варират, като някои хора са доволни, докато други изразяват опасения относно качеството им. Препоръчително е да се проведат допълнителни проучвания и да се потърси съвет от професионалисти, преди да се вземе решение.
-
Какви са впечатленията от санитарната керамика на KOLO в сравнение с Vidima (серия CORONA)?
-
Какви фуги са подходящи за бежови плочки в комбинация с не-розови плочки, Marengo и декорна плочка Marengo?
За бежови плочки в комбинация с Marengo и декорна плочка Marengo, препоръчително е да се избере фуга в цвят, който хармонизира с тях. Бяла, мръсно-бяла или светло-резедава фуга биха били подходящи избори за тази комбинация, като целта е да се подчертае красотата на плочките и да се създаде хармоничен визуален ефект.
-
Какво е мнението за вграденото казанче в банята?
-
Колко време обикновено отнема ремонтът на баня, особено когато става въпрос за стара баня?
поздравления за избора
Мерси. Ама чак пък жестоки...
Супер е! Твоята баня ми доказва как има огромна разлика между това да харесаш плочката и това как изглежда в завършен вид
Аз страшно харесах твоите плочки в сайта на КАИ. След това, като ходих да ги гледам в магазина, не ми харесаха изобщо. Но сега, виждайки твоята баня, намирам, че са страхотни и изглеждат чудесно в завършен вид
Щяха да започват на 5.07., сега уж на 17-ти, до 9-ти щяха да се обадят да кажат цени за труда, днес е 13-ти. Къщата ми стои разрушкана и напразно си изпратих децата при бабите