Защо така, де хора?

• 12 266
  • 187
  •   1
Отговори
# 165
...що не се спрете,а????
Глупости дъвчете,кой какъв бил и кой какъв не е ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Добрече обкръжението ми не е толкова тесногръдо!!!.....и да добавя те са от различни етноси и националности
 Thinkingкакто вървим в България ще добием тесногръдието и отрицанието на французите.....
 Whistling
да, по-освободени са другите нации в това отношение

# 166
И аз мисля, че е добре да спрем дотук. Както казах вече, темата е деликатна и доста опасна за дискусии.
А и след като всеки си каза, няма смисъл от повече повтаряне, което само може да развали и агресира започнатия дебат.

# 167
...Расист си. Вярваш, че цяла една народност е недостойна за твоето снизхождение, до доказване на противното. Ако аз ти кажа, че си корумпирана, защото си българка, а аз досега некорумпирани българи не съм срещала, какво ще ми отговориш? Иди ми доказвай, че нямаш сестра...
                         Първо не казвам 'всички', а 'всички, които съм срещала'. Второ, ако ми кажеш, че съм някаква - без значение каква - без да ме познаваш, ще ти позволя да ме опознаеш и да прецениш (но и ако нацията ни не е дала поводи за подобни твърдения ще си извадя заключения за интелекта ти). Ако след това не си промениш мнението ще потърся вината в себе си - може пък да съм неосъзнато корумпирана.
                        Иначе изобщо не ми е дерт някой непознат каква си мисли, че съм  Crazy, та да му доказвам нещо. Сравнително независим човек съм, а и знам, че който ме познава ме обича  Crazy.

# 168
Викито, както писах по-горе, мъжа ми спипа в нашето мазе клошар - чист българин. Баба ми беше обрана от българин, майка ми също.
Какъв извод да си направя аз, че българите са крадливи по принцип????
                            Ами да не би да не са? Много голяма част от българите също крадат. По този или друг начин, но все пак го правят. Някои дори стигат до там да пускат теми във форумите да се оплакват, че не може да се краде (вече).

# 169
ако ми кажеш, че съм някаква - без значение каква - без да ме познаваш, ще ти позволя да ме опознаеш и да прецениш

то добре, искаш да те опозная, обаче аз вадя веднага антибактериалните кърпички и сядам на другата седалка в трамвая...

# 170
Ех, че се възмущавате лесно беее...  Ама израза "хубава работа, ама циганска" го употребяват самите цигани. Те са тези, които не искат да се интегрират, защото били със свободен дух и те в правила не могат да бъдат вкарани, не можело да учат ама били искали?! И като искаш детето ти да учи що го прати да проси бе?
Има цигани, които като заплащане изкарват много по-добри пари от много български семейства. Един общ работник на строеж взима 25лв на ден, до 35 лв в по-силните сезони на работа - това са от 550, до 770 лв месечно, а ако работят и двамата в едно семейство и жената получава 300 лв - това прави 850 - 1070лв на месец. С тези пари, много български семейства си живеят напълно нормално на месец, без да крадат и без да пускат децата си по улиците да просят. Само че в общия случай (може и да има 1% изключения... но той е по-скоро изключение от правилото - Циганина е мързелив и краде) циганина вместо да си гледа семейството парите, които изкарва ги изпива в деня, в който ги получи! Това не е расъзъм, а факти.

ако ми кажеш, че съм някаква - без значение каква - без да ме познаваш, ще ти позволя да ме опознаеш и да прецениш

то добре, искаш да те опозная, обаче аз вадя веднага антибактериалните кърпички и сядам на другата седалка в трамвая...
Принципно не е лошо да поддържаш някаква хигиена, в трамвая се возят много хора, които не го правят Wink Така че антибактериалните кърпички са добро решение при липса на течаща вода и сапун.

# 171
Те са тези, които не искат да се интегрират, защото били със свободен дух и те в правила не могат да бъдат вкарани, не можело да учат ама били искали?! И като искаш детето ти да учи що го прати да проси бе?
Само че в общия случай (може и да има 1% изключения... но той е по-скоро изключение от правилото - Циганина е мързелив и краде) циганина вместо да си гледа семейството парите, които изкарва ги изпива в деня, в който ги получи! Това не е расъзъм, а факти.

Peace

Ако някоя фръцла ме смята за расистка, нейна си работа.
Когато преди 1000 години , пристигнах за пръв път в Щатите, ми казаха да избягвам еди-кои си улици. Ебати расистите. Ама май за мое добро го казаха.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:31 от Трещерица

# 172
                         Не искам. Ти ако искаш, ще ти позволя. Аз съм малко като от рекламата на Мерцедес: от хората, които няма какво повече да доказват.
                         И сега ако някой се премести на друга седалка не си мисля, че е специално заради мен. Няма и да се обидя. Виж, ако всички започнат да го правят ще се замисля дали не трябва нещо в себе си да променя (примерно да се изкъпя).

П.П. Вярвам в свободния избор на хората и той не ме обижда.

# 173

Когато преди 1000 години , пристигнах за пръв път в Щатите, ми казаха да избягвам еди-кои си улици. Ебати расистите. Ама май за мое добро го казаха.
...вече се сетих откъде те познавам Mr. Green...цял век мина,ей Whistling

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 08:22 от мария 123

# 174

...вече се сетих откъдете познавам Mr. Green...цял век мина,ей Whistling

О,да. сега им викат афроамериканци. И роми. Това много променя нещата. Пфу, пфу, как ги нарекох цигани.
От писмо на русначе до американско другарче
- котката ми роди три - две бели и едно афроамериканче.

И от Шекспир - Розата и да не се нарича роза, пак така прекрасно ще ухае.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 16:00 от Трещерица

# 175
От писмо на русначе до американско другарче
- котката ми роди три - две бели и едно афроамериканче.

Joy

# 176
...От писмо на русначе до американско другарче
- котката ми роди три - две бели и едно афроамериканче...
                              ' В Америка вече нямало да използват думата "жена", понеже съдържа оскърбителен намек за полова принадлежност. Ще казват "вагиноамериканец" .'

# 177
...що не се спрете,а????
Глупости дъвчете,кой какъв бил и кой какъв не е ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Добрече обкръжението ми не е толкова тесногръдо!!!.....и да добавя те са от различни етноси и националности
 Thinkingкакто вървим в България ще добием тесногръдието и отрицанието на французите.....
 Whistling
да, по-освободени са другите нации в това отношение
Да Марийче, французите са шовинисти, но ние българите отдаааавна сме ги задминали, защото просто си умираме да мразим #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 178
познавам много цигани ,някой от тях са толкова чисти че ме е срам от себе си
вали гърми те жените перат от вън на двора в снега
българина не те пуска до вратата а те ще те поканят и лимонада ще те почерпят
въздържам се от приятелства
но те са добри ,ако се изучат и се омъжват  по големи би било добре

# 179
познавам много цигани ,някой от тях са толкова чисти че ме е срам от себе си
вали гърми те жените перат от вън на двора в снега

а , това е другата класика - голяма триетажна къща , а циганката пере в едно корито на двора , защото няма пералня , но имат касетофон и сателитна чиния ...

Общи условия

Активация на акаунт