Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Costa Rica
Мойте каки изпращат голямо гуш на всички пухени дупенца - няма да изреждам, да не пропусна някой.
И таксата:

Живот ли бе да го опишеш?

Сикозу чете "Космо" - обърнете внимание на заглавието Wink

Уискас го играе интелектуалка и предпочита учебника по макроикономика:

И мнението на художественият критик Сикозу за една картина - "За гледане не става, ами я да си я подложа под дупето":

# 106
Дидитка, за розовата каишка да кажа (ама как я забеляза ихххх) Като бяха малки трябваше да им вземем разноцветни каишки че да ги различаваме, а аз настоявах да са един и същ модел, пък другите бяха в някакви безумни електрикови цветове и взехме розова и черна...той Бейкън после си я скъса и половинката вика, виждаш ли, протестира животното, ама аз пак му взех розова и мисля, че много му ходи Mr. Green Още повече че им направихме и медалиончета с име и телефон, не дай си боже ако се изгубят, и те пак са розовеещ метал Laughing Пък те така или иначе са си кастрирани и мъжественост си нямат Whistling

Делфина големи сте интелектуалци у вас, мале мале  Mr. Green

Танче снимките са много хубави! страшен звяр си имаш!

# 107
Дружинка, ето го и моето ново бебе  Mr. Green /снимките са с лошо качество но апарата възрастен, фотографа Ич го нЕма  Blush/

Тоз дребос прилича на извънземно! Какви очища само! Joy

# 108
  • Варна
Ама е ужасно сладко Heart Eyes Мъро изглежда много страшен Crazy Пък Сикозу и Уискас много четат бе, чак заспали върху книгите LaughingСкици.
Гларусчето го нямаше вечерта, предполагам, че е успяло да се изкачи все пак. И хляба, който му бях подхвърлила го няма.
Ето как се беше окумило тази сутрин:

Кетя първа го забеляза. И вечерта като се прибрах и я изведох на терасата хукна първо да провери дали още е там Laughing

# 109
Ох, Poem, каква е миниатюрна душицата  Heart Eyes Сякаш се опитва да те хипнотизира с този поглед.

Ние току що пак чухме котето и ходихме да го търсим, но няма хващане. Залягах под колите, но явно се завря някъде в самите тях. Не знам какво да правя, а така жално плаче и вече поне два дни е без храна. Ние сега му оставихме, но искам да го хвана, едва ли ще оцелее там. Моля ви, ако имате някакви идеи как да го прилъжа, да споделите.

# 110
Дружинка, ето го и моето ново бебе  Mr. Green /снимките са с лошо качество но апарата възрастен, фотографа Ич го нЕма  Blush/

Тоз дребос прилича на извънземно! Какви очища само! Joy
  Joy Joy Joy .... и не си първата която го казва ...  hahaha Joy hahaha .... и като не си играя с него още повече ги ококорва жално....става целият очи  Crazy

# 111
  • София
Таня,много ти благодаря!

# 112
  • На небето
tania67 ох не мога да се нарадвам на очите на твоя котан, много е красив и окраската му (особено като млад)

poem голям е хубавец бебо.

Делфина фон Ю. котаците ти са много хубави, особено белия. Ако можех да избирам бих си взела такъв котак, но моя мъж ме изненада неочаквано и аз реших да приема каквото и да е коте, за да не се окажа без коте. Току виж размислил на следващия ден.  Laughing  Ама Мърчо ми се стори един грозен и хилав като ми го донесе, пък сега ми е такъв хубавец. Ама това явно си е само в мойта глава.  Grinning

# 113
Не за пръв път чета темата, но за пръв път си позволявам да пиша. И аз имам котка - сиамка. Донесе я съпругът ми, преди 4 и половина години. Един идиот беше я изхвърлил. Изхвърлил котката на жена си. Та затова пиша. Има Закона за защита на животните, но идиотите са над закона. Те са над всичко - над чувствата на хората, над чувствата и желанията на собствените си деца. Идиотите не се променят, независимо от желанието и старанието на другите да им помогнат. Те стават по-големи идиоти. Повярвайте ми, знам какво пиша. Съжалявам, ако обиждам някого, но не може да е нормален човек, постъпил по този начин с близките си - и хора, и животни. Аз не бих останала с такъв човек. Не бих оставила децата си с него. А те трябва да знаят истината за котките. А той ако желае - да им обясни защо. Децата не бива да бъдат лъгани. И не бива да живеят в такава среда. Ще се повторя - знам какво говоря. Щетите върху детската психика са непоправими. Съжалявам, ако съм засегнала някого. Не можах да се сдържа. И последно - по Закона за защита на животните, това е насилие.

# 114
  • София
Чак на 8-ма страница се включвам  ooooh! Жалко, че още нямаме новини за нашите любимци  Sad
Мама Звярка, всеки има право на мнение, но жената която трябва да ги прецени тези неща не си ти  Peace

Утре ще ви чета по-назад, има страхотни екземпляри  Simple Smile  poem, да ти е честито новото бебе-сладурче  Hug

# 115
Съгласна съм напълно с мама Звярка  Peace Тя не казва кой какво да прави, тя просто споделя мнение.
Да кажа за котето...Вчера приятелката ми го взе да го води на инжекция...Взе го бодро и игриво, върна го парцал.... Sad Не знам какво са го правили тези ветеринари, но беше едва живо....Слагали му системи, били му антибиотици...Казали че е много зле и трябва да се хоспитализира. А аз го гледам втори ден и никак не видях да е зле, напротив - по-живо и игриво коте не бях виждала. А ако е болно нямаше да е такова. Да не говорим колко беше стресирано....Тая нощ спа като пребито. И повръща... Confused На сутринта обаче се събуди същото весело и жизнено коте. Днес ще го водя при нашия втеринар, който ми е на една крачка. Няма да го дам пак да го мандахерцат до другия край на София  Naughty

# 116
Мама Звярка, за много неща си права. Но понякога нещата не са такива, каквито изглеждат. Много е сложна темата и наистина не трябваше вчера да пиша за това.

# 117
Мъро е много страшен- какви зъби, само  newsm43 Обаче мен не може да ме изплаши, само да ми падне, ще го намачкам като за световно  Mr. Green
Делфина- двойниците на моите калпазани много ученлюбиви, бе  Heart Eyes Да ги цункаш по мустачетата от мен  Hug
Поем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чудно ти е новото бебе! Чудно! Ще му изям тумбачето  Heart Eyes

Мама Звярка, мислите ти са идентични с моите  Tired Не искам да коментирам, всеки си знае.

# 118
 Cry Като ви гледам съкровищата моето Черно Чудо Чарли още повече ми липсва.

# 119
Cry Като ви гледам съкровищата моето Черно Чудо Чарли още повече ми липсва.

Няма ли следа от него? Как е възможно да падне и да изчезне безследно? Потърси си в мазетата, под колите?

Общи условия

Активация на акаунт