Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 681
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
298, мисля, че имаш АБКМ.

Какво е това АБКМ?

Алергия към Белтъка на Кравето Мляко. При такива проявления които имаш след използването му. И от Емилова съм 4увала такива теории за млякото, но не мисля, 4е мога да го изклю4а от менюто си.

Благодаря. Мислех, че съкращението е от английски, и по букви го търсех, но не открих нищо.
Да се бях сетила да търся на български Embarassed.
Възможно е да го имам, не съм се тествала, но съм се замисляла дали не е това или пък към глутена.
Спирането на млечните е изключително трудно! Цигарите се отказват по-лесно!
Май ще трябва да се изследвам, ако го докажат, ще ми е по-лесно да спра млечните. Толкова ги обичам ... само на сирене и домати мога да живея Simple Smile

Издържах първият ден, определено съм по-добре от вчера, но все още имма усещането, че съм осолена риба Simple Smile

# 76
  • La casa de Mickey Mouse
Привет и добре дошли на новите момичета
воля и пак воля и ще успеете да постигнете желаните резултати
вчерашното ми посещение в университета мина добре, по спокойна съм, похвалиха ме за добре свършената работа, днес и утре се печата тезиса ми и на 01.07 зашитата, дано успея и да приключа веднъж за винаги с всякакво учене, че ми омръзна вече
от как не сме в България вече 8г, много ама много рядко ям сирене, кашкавал да, но предимно лайт, но сирене нещо липсва в менюто ни
аз вече загубих края, кой трябва да започне захранва сега

# 77
Добрутру,аз трябва да започна захранване,щом тази сутрин кантара ми показа +400гр.,при положение че вчера само 2 праскови и пъпеш ядох ooooh!.То вчера ми беше такъв кошмарен ден,че може и от нерви да е плюса LaughingВсъшност най-вероятно е от МЦ,който също е съпроводен с нерви де.Като и без да захранвам започнах да качвам,то по-добре да взема да си хапвам и краставици поне,а hahaha

# 78
ехооо  Hug
доброютро и от мен  Mr. Green
аз днес съм с -700  newsm44 newsm68 newsm44 Остават още 500гр от плюса Heart Eyes
Като се събудих тази сутрин си мислех, че ще съм адски тежка /снощи към 10.30 ядох банан/, обаче не  Heart Eyes
Бях се панирала, че изпускам нещата от контрол, ама всичко ще си дойде на мястото  Party
За млякото...и аз съм чела доста неща. Хич не е полезно. А това, че заздравява костите е спекулация. Имаше дори един филм, ако го открия ще ви го пусна. Един от проблемите е, че на кравите им се дават фуражи, които съдържат хормона на растежа. В статията пишеше, че всъщност от този хормон се хранят и раковите образувания. Имаше и рентгенови снимки на човек употребяващ редовно млечни продукти и на такъв, който не яде. Плътността на костите на втория беше много по-добра. Друг е въпроса, че прясното мляко съдържа слуз, която трудно се обработва от стомаха. Ето, намерих нещо http://www.xnetbg.com/new/content/view/585/1/
mamamishi, от МЦ е, да знаеш. На мен днес ми е последен ден и очаквам целия ми плюс да изчезне утре  Praynig

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 13:29 от sofi4

# 79
Ми те и тортите, пастите, бонбоните, хляба, пиците, дюнерите, храната в ресторантите, плодовете и зеленчуците (не домашно производство) съдържат какво ли не. Ми спрете да ядете и тях де! Така хем проблеми с килограмите няма да имате! Вече се вманиачавате момичета!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 80
въпрос на личен избор  Peace

# 81
Хоп и аз да се разпиша за днес!
Влязох в стари дънки и ще се пръсна от кеф! Сега съм си на зимните килограми. Кантара се колебае между минус половин и цял килограм (защото не е ел.). Остава само да мина на лятна вълна  Mr. Green Утре май и аз ще захраня  Peace
btw въпроса с 00 е много деликатен. Хем си помагам със сена на хапчета. Май ще варя чай тази вечер  Rolling Eyes

# 82
  • София
Привет и от мен,

Снощи хапнах неовкусена салатка, 2-3 панирани охлюва  Embarassed(знам че не е редно, просто обожавам и нямаше как) и малко черешки.
днес се чувствам ужасно подута - беше ме страх да се кача на кантара и не съм. Мисля днес цял ден да съм само на череши и утре да видя какво показва кантарев.
Мисля си - не съм включила кой знае колко храни, а и като количество не прекалявам - поне според мен, на какво може да се дължи подуването и дискомфорта  newsm78 Или си внушавам. Не знам и аз. Искам да се движа - от днес мисля да сложа началото и никакви извинения вече.
Довечера да хапна ли задушени зеленчуци, че от кога мисля за тях или да съм си на плод цял ден, как мислите?
Относно 00, и при мен е деликатно - ходя, но доста скромно.....
Успешен ден момичета.

# 83
Ами то като си на плодове само толкова ти хлътва стомаха,че после сигурно каквото и да хапнеш,ще изглеждаш подут.Аз се подух,въпреки че още я карам на плодове,преждевременно hahaha.Иначе днес ябълка,кайсии до тук.Довечера ще си хапна краставици и диня.Подозирам,че с тая комбинация ще прекарам доста време в 00 Laughing

# 84
Тази статия ме разби.  Shocked Сина ми обожава мляко. Как да го откажа сега?  Thinking

# 85
Момичета, здравейте!
Включвам се и аз към вас! няма да хленча колко съм нещастна че съм качила 4 кг за отрицателно време, просто защото знам каква е причината - ядох като луда в продължение на няколко седмици и няма как това да не ми се отрази. както и да е, важното е, че така не се харесвам и това е.
В момента съм 62 кг и съм висока 170 см. Желанието ми е да сваля 7 кг. Имам едър кокъл и затова 55 кг са наистина мечтаните от мен! Въпросът ми е - колко дни според вас да направя плодуването? Имам воля да издържа и повече, проблемът при мен е след това - в захранването, винаги нещо се прецаква и връщам сваленото! Sad като цяло, аз си мисля, че 10 дена е е нормално като начало. След това да се постарая да направя захранването както трябва. наистина този път ще наложа на волята си да направя ЗАХРАНВАНЕТО. За тези 20 дена не очаквам да отслабна повече от 5 кг, но все дайте ми съвет как да процедирам?!

# 86
allstar,първо добре дошла,на правилното място си PeaceВсеки организъм реагира различно на плодуването,банално но е така.Хубаво е,че имаш воля,започвай смело и в последствие сама ще решиш колко дни,в зависимост от това как се чувстваш.Успех и да се отчиташ редовно Wink

# 87
  • ES
Ехо, зна4и никой няма да продължи с мен до неделя от дългоплодуващите?

На мен ми е 25 ден и ще устискам до неделя, макар, че вече сънувам храна.  Crazy Но пък какво удоволствие като ти казат, че си отслабнала.  Flutter

Последните дни усещам болка в областта на кръста и бъбреците. Вода пия над 2 л и диня ям така, че надали е от липса на течности. От какво може да е?  newsm78 Казва, 4е когато органите се пречиствали по време на плодуването понаболявали, дали се чистят бъбреците?

Моят син не яде много млечни - сирене и кашкавал под никаква форма, трябва да ги замаскирам в храната, че да яде. Прясно мляко - абсурд. Даже и любимото мляко с какао на всички деца не го иска. От млечните яде само кисело мляко. Значи не трябва да се тревожа за него.  newsm62 Но въпроса ми е, как едно време нашите баби и дядовци са се хранили предимно с млечни - сирене, кисело мляко? Ще кажете кравите не са били отглеждани както сега, но млякото се отрича като продукт по принцип, а не днешното мляко, което пием.

Добре дошли на новите момичета, успешно плодуване им желая.  Peace

# 88
Тази статия ме разби.  Shocked Сина ми обожава мляко. Как да го откажа сега?  Thinking

Страшно е, нали?
Аз на мойте деца бях спряла млечните, заедно с мен, и мъж ми заяви, че били станали по-умни, конентрирани и послушни Simple Smile.
Аз като се върнах обратно, им го позволих и на тях но е много намалено.
Преди дневно имаха по два пъти прясно мляко, веднъж кисело, и два пъти сирене (едното кашкавал) плюс още едно хранене съдържащо млечен продукт (примерно кроасан ако са яли) и това всеки божи ден! Това е бил средният прием на млечни.
Плюс, останалото, които го има под някаква форма в други закуски и т.н.
Прясното сме го заменили с такова от ориз, или овесени ядки. Сирене, кисело мляко и храни съдържащи мляко по веднъж седмично.
Т.е за цялата седмица млечни продукти приемат само 3 пъти, на фона на предишните 42 приема!
Трудно ми е да им ги премахна напълно, деца са, а продуктите без мляко са много ограничени.
Може би трябва да съм по-твърда, не само към тях, а и към себе си?
Мъж ми, беше като тях, т.е консумираше млечни много повече от мен, но скоро ще направи година, откакто ги е спрял.

# 89
Момичета и аз прочетох статията с голям интерес. Направи ми впечатление обаче, че ключовата дума не е МЛЯКО, а е генното инжинерство. Никой не говори за домашното мляко, поне аз не прочетох, а и крайно много се отегчих от измишльотини на американски писатели, който за да продават книгите си измислят какви ли не гръмки неща!

И аз искам да попита: "Как, аджаба, нашите баби и дядовци като не са знаели тези неща са се хранили?"

Въпрос на избор е кой какво яде, но е и научно доказано, че козето мляко и продуктите приготвени от него са едни от най полезните продукти!

Още веднъж ще ви кажа (дори с риск да бъда отлъчена от редиците ви) ВМАНИАЧАВАТЕ СЕ. И не забравяйте все пак, че мляко (сухо и генно модифицирано) има в много продукти. В момента се сещам за торти, пасти, сладолед, шоколода и още, и още (поне половината неща на пазара).

Спрете да ядете и тях, забранете и тях на децата си и вие и те никога повече няма да се притеснявате за килограмите си!

Време е темата да бъде преименувана на : "Хайде да заклеймим млякото и млечните продукти!"

Общи условия

Активация на акаунт