Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 744
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
видях  Peace
определено звучи интересно  Peace ще изкарам сега 20-тина дни само на плодове и зеленчуци и после може да се присъединя  Hug

# 166
Здравейте момичета    bouquet
От вчера почнах пак плодуването имам още 5 кг който искам да махна.
Emia ще си даваме кураж една на друга  Grinning  за кафето аз си пия фрапе и при първото плодуване пиех правя си го с една кафена лъжичка мед и обезмасляно мляко.
Лек ден  Hug

# 167
Привет, да се похваля за тея 2 дни плодуване свалих близо 1,5 кг. Вече не усещам глад, пълна съм с енергия, организирана, съня ми се подобри... все положителни неща. Маалко ме е страх от съботата и неделята щото много се отпускам в похапване ама тоя път съм се зарекла, поне 7 дни. Е най-добре 10 ама ни предстои море  и трябва да сметна и захранването....
Хайде успех и да не забравяте да се хвалите.

# 168
И аз се записвам! Започвам от днес. 170 см. 54 кг. целта ми е 50 кг , а после може би и до 48 кг, но зависи как ще изглеждам на 50 кг.  Simple Smile Да ви попитам може ли да се пие вода? encantador_ придържам се към веганско хранене вече 2 години и с чиста съвест казвам на всички, ако го направите няма  да съжалявата. Подобрява се всеки един аспект от живота ни! За мен това е най-добрият режим за поддържане не само на добро тегло, но и на добро здраве! Иначе преди веганството бях 60 кг и скачах от диета на диета, но след това само за едно лято станах 52 кг. Сега обаче ми откриха проблеми със щитовидната жлеза и метаболизма ми е по-бавен. От там идват и тези 2 кг отгоре.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 08:02 от ViKkKkKki_92

# 169
Момичета искам да попитам някъде из вашите теми видях, че се яде зеленчук, но това е само при захранването, нали?
Е аз бих искала да не е така, защото без салата не мога нито зиме, нито лете.
Много ми се иска да започна малко при вас.
 Трудно ли е? Кажете?

Сетих се и друго да попитам- вие ядете ли само до килограм плод на ден, защото имам чуството, че аз няма да изкарам само на толкова.
Иначе правя лунната диета, е сега скоро не и съм свикнала да гладувам, но се притеснявам да започна.

Еххх как ми се иска да почна от днес, но ще видим.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 09:27 от pepa_ilkova

# 170
Момичета искам да попитам някъде из вашите теми видях, че се яде зеленчук, но това е само при захранването, нали?
Е аз бих искала да не е така, защото без салата не мога нито зиме, нито лете.
Много ми се иска да започна малко при вас.
 Трудно ли е? Кажете?

Сетих се и друго да попитам- вие ядете ли само до килограм плод на ден, защото имам чуството, че аз няма да изкарам само на толкова.
Иначе правя лунната диета, е сега скоро не и съм свикнала да гладувам, но се притеснявам да започна.

Еххх как ми се иска да почна от днес, но ще видим.

pepa_ilkova , лично аз бих те посъветвала 1-2 дни преди плодуването да понамалиш храната - плодове и зеленчуци повечко,  и да пиеш повече течности - един вид организъма да се настрои. След това е лесно и приятно... само започни.
Иначе аз и днес продължавам и съм -0,4 кг. Май за мен наистина няма по добър режим. А след това - здравословно хранене, вече отдавна психиката ми е настроена на тая вълна така ,че не се плаша.

# 171
Аз ям в последно време само салати и нещо печено на скара, но ям по много голямо количество и корема ми се е издул като балон, а и имам едни 3 килограма, които ме мъчат.
А и чесно казано от доста дълго време надничам във вашата тема, спазвала съм и Дюкан /свалих доста с него/, но сега се престраших и ще пробвам от днес. Купих си праскови имам и диня. Сега си направих един чай.
Приятен ден!

# 172
Днес  правя 1 седмица. Включих и домат на обяд. Ще реша дали да карам до неделя или и утре и от събота да се захранвам. Аз при захранването съм решил да включа зеленчуците и да изкарам на  само на салата салата още няколко дена  и в последствие риба и месо.

# 173
Здравейте момичета    bouquet
От вчера почнах пак плодуването имам още 5 кг който искам да махна.
Emia ще си даваме кураж една на друга  Grinning  за кафето аз си пия фрапе и при първото плодуване пиех правя си го с една кафена лъжичка мед и обезмасляно мляко.
Лек ден  Hug

днес пак едно кафе, но не ям целия ден
утре ще мина на диня, че много ми се хапва нещо сочно
не смея да се тегля още, това ще направя след няколко дни
успех!  bouquet

# 174
Да ви се отчета днес, като за първи ден: 3 кайсийки, 2 нектарини и една ябълка, естествено и 4 чая. А да ви питам може ли да се пие вода или не? Защото по принцип пия по 3 литра на ден, а днес пих много малко защото незнаех дали може...  newsm78

# 175
Да ви се отчета днес, като за първи ден: 3 кайсийки, 2 нектарини и една ябълка, естествено и 4 чая. А да ви питам може ли да се пие вода или не? Защото по принцип пия по 3 литра на ден, а днес пих много малко защото незнаех дали може...  newsm78
Всяка диета иска много вода.

# 176
Мхм...така си и мислех ама като не съм сигурна  Grinning Grinning Grinning Минаваха ми някакви мисли, че може би нещо се задържа водата или нещо такова  Grinning Grinning Grinning Защото прочетох и че пише "пийте вода колкото да утолите жаждата си
"

# 177
Пий си и чайче и водичка, в тия жеги няма друг начин. Grinning
Пък и да не е толкова топло, диетата си иска вода, за да изхвърляш токсини. Когато не ядеш солено, няма начин да задържаш вода, всичко се изхвърля.

# 178
Страхотно, утре отново ще си се наливам!

# 179
Пак да побутна заспалата тема. Laughing
Къде сте, момичета? Как вървят нещата?
Аз днес нещо наруших режима, в смисъл, че плод не съм яла изобщо, нито нещо друго, пия кафето си чак сега и се надявам на диня следобяда. Знам, че е хубаво да се редуват плодове с чай и мед, но нито ми се яде в тая жега нито дори ми се излиза да купя нещо, та мързеливо чакам да ми донесат. Joy

Общи условия

Активация на акаунт