Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 541
  • 347
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
vesi_pateto да ти кажа това с разследването много народ се е мъчил, но неуспешно в СМГ.
Не се хаби излишно. Единя път и директора го махнаха точно по приема. Ако разследвате, ще ви приемат, ама недейте - не си струва. Всяко зло за добро   bouquet Единствено, ако СМГ ви е по-удобно.

# 46
Веси, не го оставяй така. Събери сили и опиши фактите до няколко големи медии. Преди няколко години Мариана Векилска от бТВ прави някакви разследвания, но не помня подробности.
Нямам никакви илюзии, че всичките 120 или колкото са там деца, които ще бъдат приети, ще бъдат приети, защото са изкарали поне 32 точки. Но е нечестно спрямо всички деца с 31 точки, които няма да попаднат в училището, като твоето, защото са завишили резултатите на няколко връзкарчета.

# 47
  • София
Видях и аз разминаванията в точките и класирането. За мен това е необяснимо.

# 48
Ние не сме приети Tired с 24 точки, като до 20 зад е оплескал, а на 2-ра от описателните има 8т,т.е. почти я е решил, но знаех си,че прибързаността ще му изяде главата Confused
Най-вероятно ще се запишем в 125-то Peace

п.п.да попитам по осведомените как става за 2-ро класиране в 119-то?-там сме първа резерва,но разбрах, че можем да кандидатстваме и с резултата от СМГ Rolling Eyes

п.п.В действителност и аз в началото на публикуването видях, че са класирани само 112 деца и доста се зачудих, а след известно време бройката стана 118 деца Rolling Eyes

# 49
vesi_pateto да ти кажа това с разследването много народ се е мъчил, но неуспешно в СМГ.
Не се хаби излишно. Единя път и директора го махнаха точно по приема. Ако разследвате, ще ви приемат, ама недейте - не си струва. Всяко зло за добро   bouquet Единствено, ако СМГ ви е по-удобно.
И ние това обясняваме. Така е трябвало да стане, една точица и друго училище. За 107 чуваме само хубави неща(с изключение на двора, от който бяхме малко потресени Rolling Eyes) ама важное е училтелите и заниманията. Това по повод съдбата и неведомите пътища господни. Но...това няма нищо общо с гафа в СМГ, защото според мен в бързината са публикували файла с резултатитве в оригинал, а не този след поправката Twisted Evil
Така, че битка ще има не точно за прием, а за принципи - на това си учим децата и трябва да им го демонстрираме в действие Wink

п.п. Инфото за 118 е ново за нас - 112 са класираните на списъка в СМГ +трима от състезания и ако има близнаци...

# 50
Тъкмо бях решила да си лягам и реших все пак да разгледам и аз двата файла. И видях едно момиче, чийто резултат е завишен с две точки - от 30 на 32, като са й добавени 2 точки в едната от описателните задачи. Мисля, че това е наистина скандално.

Моите нямат шанс и двамата, с радост ще учим в 107-мо, но бих помогнала тази история да се разплете.

В 119-о ще приемат с резултати от СМГ. Ние освобождаваме две места там, така че няма да има проблем, предполагам.

# 51
Трите деца от състезания са си в номерацията до 112. 118 позиции има на екселския файл, иначе са 112 деца, заедно с тримата от състезания.

Видяхме още едно дете, което от 31 точки е станало с 32.

# 52
Е как така?!
Колко сълзи имаше по лицата на невлезлите деца, и на майките... А ето някои как се оправят!

# 53
Е как така?!
Колко сълзи имаше по лицата на невлезлите деца, и на майките... А ето някои как се оправят!
О, това си е от време оно Confusedнавсякъде има Оправни Tired

# 54
Егати! Видях момче, на което са му вдигнали резултата с 3 точки. В единия списък има 6 и 4 точки на двете задачи, във втория - 8 и 5. Но ми е интересно защо се прави това. Очевидно не е вкарано дете с 15 точки, но пък избрани деца с 29,30 и 31 точки са получили бонуси, за да влязат. Оставяйки много деца с по 31 точки извън класацията.

# 55
Къде ги гледате тези списъци Rolling EyesНа мен не се отварят вече резултатите Confused

# 56
Кажете, моля, нещо да знаете за 41-во училище?
Ние сме в дилема, както и вие ....

# 57
Къде ги гледате тези списъци Rolling EyesНа мен не се отварят вече резултатите Confused

Аз изтеглих списъците сигурно 1-2 минути, след като се появиха. Може би и по-рано, защото първо се появи списъка с оценките, а малко след това - и класирането. И сега са ми на десктопа, от там ги гледам. И наистина мисля, че това не бива да бъде оставяно така.
Дъщеря ми е с 25 точки, прие го спокойно. Но седеше до мен, докато четях форума, дадох й да прочете какво се е случило и тя повече се разстрои от факта, че се случват такива неща, отколкото от собствения си резултат. И тя реши да разглеждаме списъците и с очите си видя тези три деца със завишени точки. Не сме гледали всички, просто произволно решихме да проверим няколко имена от децата с 32 точки. Това, разбира се, доведе може би до първия ни разговор за някои нечестни механизми, които са част от живота, а не бива. Тя със сигурност утре ще гледа новини и ще иска да разбере дали ще има някаква реакция.

# 58
Писах на БТВ, ако ми отговорят ок, ако не  - ще търсим други канали.  Twisted Evil
Междувременно подаваме жалби в МОНМ и СБМ. Случая трябва да се изясни на всяка цена. Свикнахме с мисълта за 107-мо и не го правим за влизане на всяка цена в СМГ, но както казах и по-горе - трябва да се реагира, за да не се създава комфорт за подобни действия.
Последните 5 деца от класираните са с променени резултати, а може и да има и други - и то все в задачите за обяснение. Тези родители(ако въобще са замесени де, защото нищо не е сигурно), но ако са, дали си дават сметка какво послание дават на децата си и дали им помагат ?... ooooh!
Ако някой няма резултати, да дава мейли, за да му пращам "хакнатите" таблици   Wink

# 59
Ей, как се разсъних. Добре, че утре няма да ходя на работа.
Но не мога да си обясня защо се е случило - дали пък някои преподаватели не са решили да подпомогнат деца, които харесват и смятат, че са могли да се представят по-добре?  От108 до 123 номер са с 30 точки в първия списък.  Т.е. добавяйки трите деца от състезания, би трябвало да приемат 126. И още някое близначе, може би.

Общи условия

Активация на акаунт