Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 598
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • в очите на дъщеря си
Харесвате ли ми подписа Rolling Eyes Взех от горния подпис и добавих една роза  Grinning а другото аз го направих  Simple Smile

и аз мн харесах снимката с розата

# 676
  • в очите на дъщеря си
Ами виждам аз че се образува тука общество анти Нихал та викам я да взема да я подкрепя

# 677
Ами виждам аз че се образува тука общество анти Нихал та викам я да взема да я подкрепя

ок,но вечния въпрос Нихал или Бихтер #Crazyкоя от двете  Shocked newsm78

и Нихал си я бива и Бихтер също макар аз да съм за нещо средно между двете  Mr. Green

# 678
  • в очите на дъщеря си

ок,но вечния въпрос Нихал или Бихтер #Crazyкоя от двете  Shocked newsm78

и Нихал си я бива и Бихтер също макар аз да съм за нещо средно между двете  Mr. Green

аз харесвам и двете, всяка си има своите положителни и отрицателни черти.Аз само се питам ако Нихал играеше ролята на Бихтер и обратното коя ли щеше да е масовата любимка  newsm78

повечето хора се подвеждат от ролята която играе актрисата , но мисля ,че никой не може да успори че и Берен И Хазал си изграха ролите брилянтно- без забележка Wink

# 679

но за мен това е истината

newsm53 newsm53 newsm53

# 680

ок,но вечния въпрос Нихал или Бихтер #Crazyкоя от двете  Shocked newsm78

и Нихал си я бива и Бихтер също макар аз да съм за нещо средно между двете  Mr. Green

аз харесвам и двете, всяка си има своите положителни и отрицателни черти.Аз само се питам ако Нихал играеше ролята на Бихтер и обратното коя ли щеше да е масовата любимка  newsm78

повечето хора се подвеждат от ролята която играе актрисата , но мисля ,че никой не може да успори че и Берен И Хазал си изграха ролите брилянтно- без забележка Wink

Права си тина,играха мн добре спор няма но за мен Нихал е малкото момиченце на татко което искат да го гушкат докато накрая  едва  не го задушиха от това докато бихтер с това невинно детско изражение  и поведение на "изкусителка" меко казано по пасва на образа  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 11:01 от Slawena

# 681
  • в очите на дъщеря си
Абе всеки с ролята си, но ние не можем да знаем как биха си играли обратно ролите. Какви гримьори има само от дете ще направят бабичка

# 682
Абе всеки с ролята си, но ние не можем да знаем как биха си играли обратно ролите. Какви гримьори има само от дете ще направят бабичка

МАЙ ТАКЪВ ГРИМЬОР МИ ТРЯБВА СУТРИН, ЧЕ ДА НЕ СЕ СТРЯСКАМ В ОГЛЕДАЛОТО Sick

# 683
Начинът по който се целуваме е в състояние в немалка степен да разкаже за човека - за неговия характер и съответно да очертае вероятните посоки на бъдещото му развитие, тръвдят английски и немски психолози, цитирани от Би Би Си.

Според заложените от тях критерии, съществуват много категории целувки. Например “въздушната” целувка, когато хората се докосват с бузи, но не и с устни. Има целувки между мъже, които са станали обичайни – например целувка между политически дейци. Има и целувки между жени, които често са дори еротични.
Всеки може да различи целомъдрената, чувствената, измъчената и примирителната целувка.

Изучавайки различните видове целувки, учените са установили, че 80% от мъжете и жените наклоняват главата си надясно, когато се целуват. Това свидетелства за тяхната по-голяма емоционалност в сравнение с останалите 20%, чиито глави се накланят наляво.

Психолозите са категорични, че целуването е полезно за здравето, защото създава повишено настроение и положително отношение към живота.

Тези, които се целуват всяка сутрин, живеят средно с 5 години по-дълго, отколкото тези, които не го правят, твърдят още учените. Те по-рядко предизвикват и автомобилни катастрофи и в по-ниска степен са изложени на риска от професионални заболявания.

КАКЪВ ЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПОРТРЕТ щЕ ИМАТ БИХТЕР И БЕХЛюЛ ИМАЙКИ В ПРЕДВИД НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ЦЕЛУВАХА  newsm78 И щОМ ЦЕЛУВАНЕТО Е ПОЛЕЗНО ЗА ЗДРАВЕТО ТЕ ДВАМЦАТА НАПРАВО ПРАщЯТ ОТ НЕГО

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 11:51 от Slawena

# 684
  • в очите на дъщеря си

МАЙ ТАКЪВ ГРИМЬОР МИ ТРЯБВА СУТРИН, ЧЕ ДА НЕ СЕ СТРЯСКАМ В ОГЛЕДАЛОТО Sick

hahaha hahaha hahaha

# 685

хаиде да си хапнем нещо нашенско  chef

# 686
  • в очите на дъщеря си

охаааааааа Party

# 687
  • Варна

охаааааааа Party